خورشت قیمه، یکی از خورشتهای لذیذ و اصیل ایرانی است که زینتبخش سفرههای ما ایرانیها در بیشتر مهمانیهاست. این خورشت خوشمزه به روشهای مختلف پخته میشود و از مواد اولیه متنوعی نیز در آن استفاده میشود. قیمه نثار، قیمه بادمجان، قیمه سیبزمینی، قیمه زرشک و قیمه کدو از انواع مختلف خورشت قیمه هستند که توسط […]
قورمه سبزی یکی از خورشتهای اصیل و محبوب ایرانی است که قومیتهای مختلف کشورمان آن را به روشهای مختلف درست میکنند. اهالی تبریز هم نوع خاصی از این غذای اصیل را طبخ میکنند که به قورمه سبزی تبریزی شهرت دارد. از آن جایی که آشپزی کدبانوهای تبریزی حرف ندارد، خورشت قورمه سبزی آنها هم طعم […]
امروزه، رژیم غذایی گیاهخواری به یکی از رژیمهای غذایی محبوب و نسبتا پرطرفدار تبدیل شده است؛ افراد به دلایل مختلف مانند پاسداری از محیط زیست به این رژیم غذایی روی میآورند. عدهای فکر میکنند در صورت روی آوردن به گیاهخواری گزینههای انتخابی آنها در بین انواع غذاهای سنتی محدود میشود و نمیتوانند بسیاری از خورشتهای […]
سرزمین گسترده و چنداقلیم ایران سرشار از تنوع و تفاوت در همه چیز است از معماری گرفته تا غذا. این تنوع حتی شامل غذاهای ملی مانند قورمه سبزی نیز میشود و مردم هر استانی آن را به شیوهای متفاوت درست میکنند. یکی از منتفاوتترین و خوشمزهترین انواع خورشت قورمه سبزی توسط اهالی خطه گیلان پخته […]
قورمه سبزی، یکی از غذاهای سنتی و لذیذ ایرانی است که قدمتی طولانی دارد. درباره خاستگاه و محل پیدایش این خورشت خوشمزه نظرات گوناگونی وجود دارد؛ برخی محل پیدایش این غذا را استان آذربایجان میدانند. برخی نیز اعتقاد دارند این غذا منشا تهرانی دارد. به هر حال، منشا پیدایش خورشت قورمه سبزی هر استانی که […]
خورشت قیمه، یکی از خورشتهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است و به دلیل محبوبیتش، پای ثابت سفره ایرانیها در عزا و عروسی است. هر کدام از قومیتها و ساکنان استانهای مختلف کشورمان نیز آن را به روشهای مختلف درست میکنند. البته همه انواع خورشت قیمه که در استانهای مختلف پخته میشوند، از نظر عطر و […]
خوردن غذاهای نذری مثل خورشت قیمه نذری با طعم و عطر خاصی که دارند همیشه لذتبخش است. البته بیشتر مواقع طرز تهیه غذاهای نذری تفاوت زیادی با روش پخت غذاهای معمول ندارد اما مزه آنها چیز دیگری است. یکی از خوشمزهترین غذاهای نذری که احتمالا آن را تا به حال نخوردهاید، خورشت قیمه نجفی یا […]
کفتا کباب یا کباب کفتا یه نوع غذای گوشتیه که مردم کشورهای مراکش و لبنان درست می کنند. مردم همه کشورها علاوه بر غذاهای محلی و خاص کشور خودشون دوست دارند غذاهای ملل مختلف رو امتحان کنند، هر چه این غذاها به ذائقه شان نزدیک تر باشه؛ بیشتر مورد پسندشون قرار می گیره. ایرانی ها […]
قاتق بنه یا آب بنه یه غذای ساده و در عین حال مقویه که در استان های کرمان و خراسان جنوبی پخته میشه. بنه یا همون پسته کوهی محصول درخت ون هست که به صورت خودرو در مناطق کوهستانی رشد می کنه.بنه در مناطق مختلف یه اسم های متنوعی شناخته میشه، مثلا در غرب کشور […]
13 دسامبر در تقویم سوئد به عنوان یک جشن ملی به ثبت رسیده. مردم این کشور در این روز نان زعفرانی درست می کنند و نزدیک شدن کریسمس، جشنواره نور و روز سنت لوسیا رو جشن می گیرند. سنت لوسیا یه قدیس ایتالیاییه که در گذشته به کاتولیک های فراری کمک می رسونده. در روز […]
اسم دمی لخلاخ از کلمه عربی لخلخه گرفته شده است. لخلخه به معنی بوی خوش و انصافا هم که این غذای جنوبی بوی خوش و مطبوعی داره. برای درست کردن این دمی عربی به ماهی نیاز دارید، بومی های بوشهر معمولا این غذا رو با ماهی میدم یا شیر تهیه می کنند اما میشه اون […]
نان کندو یکی از نان های خیلی خوشمزه و محبوب عربی هستش که با مغزهای متنوعی درست میشه . شکل این نون شبیه کندو زنبور عسله و خیلی ظاهر خوبی داره. توی رسپی این نون از کره و تخم مرغ استفاده نشده از این رو ماندگاری زیادی داره. توی مغز این نون از هر چیزی […]
از آن جایی که امروزه همه افراد به دنبال داشتن اندامی متناسب هستند، در نتیجه به دنبال خوردن خوراکی های سالم مقوی و کم کالری هستند. یکی از این خوراکی های خوشمزه و کم کالری که می تونید توی وعده صبحانه میل کنید اوت میل کره بادام زمینی، موز و دانه چیا هستش. در مجموع […]
مگشت پلو یه غذای اصیل جنوبیه که می تونید با استفاده از تن ماهی تهیه کنید و لذت خوردنش رو ببرید. این غذا در اصل با استفاده از ماهی قباد درست میشه اما از اونجایی که این ماهی در دسترس همه نیست به جاش میشه از تن ماهی استفاده کرد که هم خوشمزه است و […]
کوکوی اشپل هم یکی از غذاهای سنتی شمال کشورمون و به ویژه استان گیلان هست. مطمئنا همه این حرف رو قبول دارند که شمالیا غذاهای خوشمزه زیادی دارند، غذاهایی مثل میرزا قاسمی، کوکو باقالی، کال کباب، مرغ ترش و … به خوبی این نکته رو نشون میدن. شاید راز این همه خوش طعمی استفاده زیاد […]
آخر هفته ها که میشه بساط آتیش و کباب ما ایرانی ها به راهه. اصلا مگه میشه ایرانی باشی و کباب دوست نداشته باشی! حالا چه بهتره که این آخر هفته رو با کباب یونانی ترد و آبدار شگفت انگیزتر از همیشه کنید. این کباب در یونان به اسم سوولاکی شناخته میشه و یکی از […]
این روزا خیلی از خانواده های ایرانی به درست کردن غذا های فرنگی رو آوردند، یکی از متفاوت ترین این غذا ها سوفله بادمجان است. این سوفله تا حدی شبیه به موساکای بادمجانه، اما تفاوت هایی دارند. داخل این غذا از گوشت چرخ کرده و بادمجان استفاده میشه و با ذائقه ما ایرانی ها هم […]
خانم های عزیز و کدبانو آیا تا حالا اسم ته چین اسفناج رو شنیدید؟ بله درست متوجه شدید! خیال نکنید ته چین فقط ته چین مرغ یا ته چین گوشت هست و نمیشه این غذا رو به شکل گیاهی و خوشمزه تهیه کرد. ایران کوک قبلا هم به فکر وگان های عزیز بوده و ته […]
تنوع غذاهایی که با گوشت و مرغ درست میشن بسیار زیاده. به طوری که بیش از ۱۰۰ مدل غذا با مرغ میشه درست کرد. بعضی ها مرغ رو تکه تکه کرده و با اون غذاهایی مثل واویشکای مرغ و یا خیلی از خورش ها رو درست می کنن. اما مرغ شکم پر که به شکل […]
خوراک ماهی یکی از آبدارترین و خوشمزه ترین غذاهایی که می تونید با ماهی درست کنید. قطعا این غذا خیلی بهتر از انواع سرخ کرده یا کبابی ماهی که اکثر مواقع برای خیلیها سفت و خشک هستند. تکه های ماهی سفید که توی لایه های پیاز، هویج، کرفس، سیر تازه و .. قرار گرفتند و […]
گل کلم یکی از خوشمزه ترین و پر خاصیت ترین صیفی جاته که با اون میشه غذاهای متنوعی درست کرد. خوراک گل کلم یکی از خوشمزه ترین غذاهاییه که در بسیاری از کشورها به روش های متفاوتی طبخ میشه. اغلب افراد گل کلم رو به شکل آب پز با سبزیجات مختلف مثل هویج، لوبیا سبز، […]
خورش قورمه سبزی غذای اصیل ایرانیه که عطر و بو و طعم فوق العاده ای داره. کمتر کسی پیدا میشه که عاشق این غذای فوق العاده نباشه. جالبه بدونید که این غذای خوشمزه در هر شهر ایران به روش متفاوتی درست میشه. امروز قصد داریم طرز تهیه ی قورمه سبزی تهرانی رو بهتون آموزش بدیم. […]
صبحانه یکی از مهمترین وعده های اصلیه که باید مواد غذایی سالم و مقوی برای اون انتخاب بشه. در همه ی کشورها صبحانه های ساده و مقوی مانند انواع املت یا اوت میل که یه صبحانه ی رژیمی هست رواج داره. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه یه صبحانه ی جدیدی رو بهتون آموزش […]
غذاهای محلی شهرهای مختلف ایران جای خودشون رو توی سفره های اکثر ایرانی ها باز کردن. به همین علت قصد داریم یه خورشت محلی گیلان به اسم تره اسفناج رو بهتون یاد بدیم. این غذا معمولا با پلو یا ماهی کولی سرخ شده سرو می شه. بعضی از غذاهای محلی این استان، مثل میرزا قاسمی، […]
بادمجان یکی از محبوب ترین میوه های خوراکی است. اشتباه نگفتم چون بر خلاف تصور بیشتر مردم بادمجان یه میوه است و نه سبزی، همچنین خیلیا فکر می کنند بادمجان میوه ای بی خاصیته اما ابدا اینطور نیست؛ چون این میوه کلی ویتامین، فیبر و مواد معدنی داره و خوبیش اینه که چربی و قند […]
خورش قیمه غذاهای محبوب ما ایرانی ها هستش. وقتی اسم این خورشت به میان میاد فکرمون سریع به سراغ قیمه سیب زمینی میره. اما جالب اینجاست خورشت قیمه توی هر شهری شکل خاص خودش رو داره. قیمه یزدی یکی از این مدل های خاصه، و همونطور که از اسمش پیداست از غذاهای شهر یزده. اگه […]
کباب ها یکی از خوشمزه ترین غذاهای گوشتی هستند. انواع مختلف کباب ها با گوشت چرخ کرده و یا تکه ای وجود داره که هر کدوم به روش های مختلف مزه دار و طبخ میشن. در میان انواع مختلف کباب، کباب کوبیده محبوبیت زیادی برای ما ایرانی ها داره. خوشبختانه انواع مختلف کباب رو میشه […]
گیپور خوراکی یکی از خاص ترین تزیینات کیک هاست که به سادگی درست میشه. تقریبا همه ی قنادی ها و شیرینی پزهای حرفه ای از شکل های مختلف گیپور خوراکی برای تزیین دور کیک استفاده می کنن. گیپورهای خوراکی رنگی روی فوندانت جلوه ی بسیار زیبایی دارن و میشه برای تزیین کیک های مراسم و […]
پوکورا بوشهری یک میان وعده بسیار تند و خوشمزه است که مهمانی های خانوادگی را جذاب تر می کنه. این میان وعده رو همراه با سس ماست و نعنا یا سس ترش و شیرین میل می کنند. این غذا از ترکیب سبزیجات و آرد با ادویه های مختلف تهیه شده و در روغن سرخ می […]
وقتی صحبت از غذاهای محلی اصفهان میشه شاید اکثریت یاد خورش ماست یا کباب بریانی بیفتند. گز اصفهان هم که غذا نیست. ولی جایگاه ویژه خودش رو داره.! اما بهتره بدونید این غذاها تنها خوشمزه های استان اصفهان نیستند. این خطه دوست داشتنی کشورمون شله بریان دلبر رو هم داره، که متاسفانه در حقش جفا […]