آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: انواع سالاد

سرآشپز بانو

طرز تهیه سالاد توپی

سالاد : برای تهیه سالاد توپی ابتدا سیب زمینی ها را بپزید و بکوبید یا رنده کنید ، سیب زمینی ها را داخل کاسه ای بریزید و به آن 2 قاشق غذاخوری سس مایونز ...

  • ۱۰۳,۱۵۷ بازدید
  • 3.8
    (69)
  • ۲۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه اردور تخم مرغ و آووکادو

اردورها یا به عبارتی پیش‌غذاها مانند سوپ‌ها، سالادها، فینگرفودها و ترشی‌ها بخشی مهم از میز غذای شما در مهمانی‌ها هستند. شما با انتخاب اردورهای مناسب و وسوسه‌انگیز می‌توانید هنر خانه‌داری خود را به رخ همه بکشید. در این میان انواع اردور با تخم‌مرغ، جزو ساده‌ترین و جذاب‌ترین اردورهاست و اغلب طرز تهیه ساده‌ای دارند. طرز […]

  • ۲۱,۲۵۳ بازدید
  • 3.3
    (3)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سالاد ماکارونی مخلوط

سالاد ماکارونی : برای تهیه سالاد ماکارونی هویج ها و سیب زمینی ها را پوست بکنید سپس بخار پز یا آب پز کنید ، تا حدی بپزید که زیاده از حد نرم و له نشوند ...

  • ۵۹,۸۷۵ بازدید
  • 4.3
    (31)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سالاد کلم و لبو

اما سالادی که امروز قصد دارم آموزش بدم یعنی سالاد کلم و لبو شاید نوعی سالاد پاییزه به حساب بیاد چرا که لبو گیاهی است که در فصل پاییز و زمستان بیشتر در بازار به چشم می خوره...

  • ۳۴,۷۳۹ بازدید
  • 4.2
    (19)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه اردور تخم مرغ

اردورها، پیش‌غذاها یا خوراک‌های مختصر و سبکی هستند که قبل از غذای اصلی برای سرگرم کردن مهمان‌ها سرو می‌شوند. گرچه اردورها در حاشیه غذای اصلی سرو می‌شوند، اما نقش زیادی در جلوه و زیبایی میز غذای مهمانی‌ها دارند. بنابراین برای این‌که یک میز غذای لاکچری و جذاب بچینید باید اردورهای هیجان‌انگیزی درست کنید. بیشتر اردورها […]

  • ۱۹,۷۴۷ بازدید
  • 3.3
    (3)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سالاد مرغ و ماکارونی

سالاد ماکارونی یا سالاد پاستا، نوعی پیش‌غذاست که از ترکیب انواع پاستا با مواد اولیه متنوع مانند سبزیجات، حبوبات و گوشت تهیه می‌شود. در ایران اغلب سالاد ماکارونی با ژامبون درست می‌شود، اما این سالاد را می‌توانید با مواد سالم‌تر مانند میگو، مرغ و تن ماهی درست کنید. اینجا قصد داریم طرز تهیه سالاد ماکارونی […]

  • ۱۲۳,۵۶۷ بازدید
  • 3.6
    (74)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه اردور قارچ و میگو

اردورها، پیش‌غذاهای سریع و مختصری هستند که اغلب در جشن‌ها و مهمانی‌های ایستاده سرو می‌شوند. اردورها به دو دسته کلی سرد و گرم تقسیم می‌شوند و از تنوع زیادی برخوردارند. انواع اردورها علاوه بر این‌که میز غذا را جذاب‌تر می‌کنند، طرز تهیه آسان و راحتی دارند. اگر برای مهمانی بعدی خود دنبال یک اردور خوشمزه […]

  • ۱۶,۱۱۰ بازدید
  • 5
    (2)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه اردور تن ماهی

بخش مهمی از میز غذا در مهمانی‌ها و جشن‌ها به انواع اردورها اختصاص دارد. احتمالا کلمه اردور قبلا بارها به گوش‌تان خورده است. اردورها انواعی از پیش‌غذاها مانند سوپ‌ها، سالادها، فینگرفودها و مانند آن‌ها هستند که قبل از غذای اصلی برای سرگرم کردن مهمان‌ها سرو می‌شوند. اردورها اغلب با چند ماده اولیه محدود و در […]

  • ۲۵,۶۲۶ بازدید
  • 5
    (2)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه اردور گوجه تابستانی

اردور واژه‌ای فرانسوی به معنای امر فرعی است و به انواع پیش‌غذاها اطلاق می‌شود. اردورها، انواع خوراک‌هایی هستند که قبل از غذای اصلی برای برانگیختن اشتها سرو می‌شوند. اردورها معمولا بسیار ساده هستند و هر کس می‌تواند براساس ذائقه و سلیقه‌اش، انواع آن را درست کند. ما در اینجا قصد داریم طرز تهیه اردور گوجه […]

  • ۲۰,۸۷۶ بازدید
  • 5
    (4)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سالاد مرغ و پنیر

سالاد مرغ، از جمله سالادهای خوشمزه و محبوبی است که انواع مختلفی دارد. قبلا در ایران کوک ساندویچ سالاد مرغ را معرفی کردیم که با مرغ و سبزیجات تهیه می‌شود. اینجا قصد داریم طرز تهیه سالاد مرغ و پنیر را آموزش دهیم که برای درست کردن آن علاوه بر مرغ از مقداری گردو، پنیر و […]

  • ۳۳,۶۹۱ بازدید
  • 4.4
    (5)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سالاد عدس با برنج

اگر از دوستداران انواع سالادهای خوشمزه و جدید هستید، حتما سالاد عدس با برنج را امتحان کنید. ترکیب برنج با عدس برای ایرانی‌ها تداعی‌کننده عدس‌پلو است، اما با این ترکیب می‌توان غذاها و سالادهای متنوعی مانند سالادعدس با برنج درست کرد. برای درست کردن این سالاد علاوه بر عدس و برنج از پیازچه و فلفل […]

  • ۲۶,۵۷۶ بازدید
  • 4.4
    (5)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سالاد ماکارونی و نخود فرنگی

سالاد ماکارونی جزو جذاب‌ترین و خوشمزه‌ترین پیش‌غذاهاست که در همه مهمانی‌ها و دورهمی‌ها سرو می‌شود. سالاد ماکارونی و نخودفرنگی، یکی از انواع محبوب این پیش‌غذاست و البته می‌توانید آن را به عنوانی شامی سبک نیز صرف کنید. استفاده از سبزیجات رنگارنگ در سالاد ماکارونی و نخودفرنگی، ظاهر آن را زیبا و جذاب کرده است. همچنین […]

  • ۱۶۴,۵۷۰ بازدید
  • 3.5
    (67)
  • ۱۱ دیدگاه
انواع سالاد:

سالاد سالادها دیگر فقط نقش پیش غذا را ندارند. البته هنوز هم سالاد شیرازی، سالاد کاهو و سالاد فصل در کنار غذاهای ایرانی و فرنگی جای خودشان را از دست نداده اند و با تزئین های جذاب و دلبرانه هر روز به شکل جدیدی در سفره های ما در می آیند.

اما بعضی از انواع سالاد مثل سالاد الویه، سالاد ماکارونی، سالاد مرغ و سالاد سزار به عنوان یک وعده غذایی کامل مصرف میشوند و خیلی هم پر طرفدار هستند. در تهیه سالاد نسبت به غذاهای دیگر خلاقیت بیشتری میتوان به کار برد.

شما میتوانید به راحتی موادی را که دوست ندارید از سالادها حذف کنید و مواد دلخواه خود را اضافه کنید. البته باید به همنشینی مواد هم توجه کنید. مهمترین نکته در تهیه سالاد سس آن است. ما معمولا سس مایونز یا سس فرانسوی را به هنوان سس سالاد میشناسیم.

اما این ها تنها گزینه های شما نیستند. از چاشنی های مختلفی میتوان برای سالاد استفاده کرد که البته نحوه ترکیبشان اهمیت دارد. گاهی کمی سرکه بالزامیک یا یک قاشق روغن زیتون با کمی کنجد برای اضافه کردن به سالاد کافی است. به این ترتیب سالاد شما سالم تر خواهد بود.

اگر هدف شما از خوردن سالاد رژیم لاغری است باید توجه کنید که هر سالادی لزوما کم کالری نیست. مثلا یک وعده سالاد الویه، سالاد ماکارونی یا حتی سالاد سزار تهیه شده با مرغ سرخ شده در روغن و سس مایونز و خردل کالری خیلی زیادی دارد.

سالادهای رژیمی بدون سس مایونز تهیه میشوند و مقدار کربوهیدرات (مثل سیب زمینی و ماکارونی) کمی دارند. در ضمن مرغ استفاده شده در سالاد رژیمی کباب شده است.

سالاد الویه سالاد الویه که در اصل از کشور روسیه پا به کشور ما و دیگر نقاط جهان گذاشته است با سیب زمینی، تخم مرغ و مواد دیگری تهیه میشود که تا حدودی اختیاری هستند.

گاهی سالاد الویه با مرغ تهیه میشود و گاهی با ژامبون. خیارشور و سس مایونز هم همیشه در سالاد الویه پای ثابت هستند. البته گاهی کمی ماست و آبلیمو هم به سس مایونز اضافه میشود. این سالاد خوشمزه خیلی اوقات به شکل ساندویچ همراه با نان سرو میشود و به ویژه برای پیک نیک رفتن عالی است.

سالاد ماکارونی سالاد ماکارونی هم مثل الویه نوعی غذای سرد است که هم با ژامبون و هم با مرغ قابل تهیه است. از مواد و سبزیجات مختلفی مثل خیارشور، هویج، گوجه، نخودفرنگی و ذرت هم در سالاد ماکارونی استفاده میشود. این سالاد مدرن خوشمزه چیزی از سالاد الویه کم ندارد و بسیار محبوب است.

سالاد سزار سالاد سزار از معروفترین سالادهایی است که در اصل ایتالیایی است و به عنوان پیش غذا یا وعده ناهار/شام رژیمی سرو می شود. سالاد سزار به روش های مختلفی تهیه می شود ولی ترکیبات اصلی آن کاهو، مرغ (سرخ یا کباب شده)، پنیر پارمزان و تکه های نان ترد هستند. در کنار هر سالاد خوش طعمی باید یک سس مناسب سرو شود. سس سالاد سزار را میتوانید به صورت آماده تهیه کنید. اما سس سزار خانگی معمولا از ترکیب مایونز، خردل، روغن زیتون، لیمو ترش و سیر رنده شده استفاده میشود.

سالاد فصل این سالاد را با سبزیجات فصل تهیه میکنند و معمولا در آن از کاهو، کلم، خیار، گوجه و هویج در کنار مواد دیگر استفاده میشود. سس سالاد فصل به اختیار شماست.

انواع موادی که به عنوان سس و چاشنی سالاد قابل استفاده هستند عبارتند از: آب لیمو ترش، سرکه انگور، سرکه بالزامیک، سس مایونز، سس فرانسوی، سس سویا، سس پستو، سس فلفل و البته روغن زیتون. این که چه ترکیبی استفاده شود بستگی به مواد سالاد و سلیقه شما دارد. مثلا ترکیب سالاد مرغ با سس پستو مناسب است. در حالی که با سالاد سزار رژیمی معمولا از سرکه بالزامیک و روغن زیتون و آبلیموی تازه استفاده میشود.