سالاد لوبیا سفید
طرز تهیه سالاد پیاز: لوبیا سفید و قرمز را در زودپز بپزید و آبکش کنید ...
- ۳۳,۶۳۶ بازدید
- ۰ دیدگاه
طرز تهیه سالاد پیاز: لوبیا سفید و قرمز را در زودپز بپزید و آبکش کنید ...
برای تهیه سس این سالاد تمام مواد ذکر شده برای سس را به ترتیب در یک کاسه بریزید و ...
هر کدام از گوجه فرنگی ها را به 4 قسمت تقسیم کنید. تابه ی نچسبی را روی حرارت قرار دهید و ...
فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. بادمجانها را خوب بشوئید و با چنگال آنها را سوراخ سوراخ کنید ...
طرز تهیه سالاد جوجه: اگر جوجه مصرفی تان استخوان دارد آن را بگیرید و اگر نه مستقیما آنها را ...
فر را تا دمای 170 درجه سانتی گراد گرم کنید. فلفل های دلمه ای را شسته و درون سینی فر قرار دهید ...
ابتدا مواد سس سالاد را باهم خوب بهم بزنید. سپس مواد خود سالاد را ...
تابه ای را بردارید و بادام هندی را درون آن روی حرارت ملایم کمی تفت دهید تا کمی قهوه ای طلائی شوند ...
طبق دستور روی پاکت، نودل را در آب جوش بجوشانید اما ادویه آن را نگه دارید ...
طرز تهیه سالاد لبو و ماهی روسی: سیب زمینی ها، هویج و چغندر را در آب جوش بپزید اما مراقب باشید تا له نشوند ...
سیب ها و لبو را به صورت خلالی ببرید و همراه با برگ کرفس خرد شده درون کاسه سالاد بریزید و ...
طرز تهیه سالاد کاهو لایه ای: برگ های کاهو را جدا کنید و بشوئید و آبگیری کنید. سپس آنها را خرد کنید و ...
دانه های زیره را در تابه کوچکی بریزید و روی حرارت بالا قرار دهید تا دانه ها کاملا گرم شوند ...
نخود فرنگی، خیار شور، فلفل دلمه ای، کرفس و کاهو را در ظرف کاسه باهم مخلوط کنید و ...
برای درست کردن سس این سالاد خوشمزه، سس مایونز، سس خردل، سس کچاپ، نمک، پودر فلفل قرمز و ...
سالاد اسفناج مکزیکی، یه ترکیب فوق العاده لذیذ از اسفناج و آووکادوست. شما با خوردن این سالاد، چربی های سالم، پروتئین و فیبر زیادی را دریافت می کنید. فیبر موجود در حبوبات و ذرت، کمک می کند شما ساعت های بیشتری را بعد از خوردن این سالاد احساس سیری کنید.
میکسر را آماده کنید و شکر، آبلیمو، سس خردل و نمک را در آن بریزید تا خوب مخلوط شوند ...
تمام مواد را باهم در کاسه سالاد بریزید و باهم مخلوط کنید ...
بلغور را در یک کاسه بریزید و با 1 قاشق روغن خوب هم بزنید. آب جوش را اضافه کنید و ...
کنسرو ذرت را داخل یک آبکش خالی کنید، سپس آنها را در کاسه سالاد بریزید ...
ژامبون خرد شده را با کمی روغن در تابه ای سرخ کنید و تفت دهید ...
سیب زمینی ها را در یک قابلمه پر از آب جوش بجوشانید تا کاملا پخته شده اما له نشوند ...
کلم سفید را روی تخته آشپزی قرار دهید و از یک گوشه شروع به خرد کردن کنید ...
ابتدا در ظرفی سس مایونز، خامه ترش، پودر سوپ، اسفناج و فندق خرد شده را بریزید و ...
طرز تهیه سالاد بروکلی پنیری : تکه های ژامبون گوشت را درون تابه بریزید و با 1 قاشق روغن کمی تفت دهید. در یک کاسه سالاد بزرگ...
طرز تهیه سالاد کاپریس: سرکه بالزامیک و عسل را در یک شیر جوش با حرارت بالا گرم کنید و خوب هم بزنید ...
طرز تهیه سالاد چیکن تستادا: فر را تا دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید. یک لایه فویل و سپس یه لایه کاغذ شیرینی ...
طرز تهیه سالاد یونانی: خیار، گوجه فرنگی و پیاز را بشوئید و خرد کنید...
طرز تهیه سالاد گلابی و سیب و انگور پاییزی: گلابی ها و سیب ها را از وسط نصف کنید و سپس هسته ی آنها را بگیرید و...
طرز تهیه هوموس لوبیا قرمز: لوبیا قرمز و نخود را به مدت 1.5 تا 2 ساعت در زودپز بپزید تا خوب پخته شوند...
سالاد سالادها دیگر فقط نقش پیش غذا را ندارند. البته هنوز هم سالاد شیرازی، سالاد کاهو و سالاد فصل در کنار غذاهای ایرانی و فرنگی جای خودشان را از دست نداده اند و با تزئین های جذاب و دلبرانه هر روز به شکل جدیدی در سفره های ما در می آیند.
اما بعضی از انواع سالاد مثل سالاد الویه، سالاد ماکارونی، سالاد مرغ و سالاد سزار به عنوان یک وعده غذایی کامل مصرف میشوند و خیلی هم پر طرفدار هستند. در تهیه سالاد نسبت به غذاهای دیگر خلاقیت بیشتری میتوان به کار برد.
شما میتوانید به راحتی موادی را که دوست ندارید از سالادها حذف کنید و مواد دلخواه خود را اضافه کنید. البته باید به همنشینی مواد هم توجه کنید. مهمترین نکته در تهیه سالاد سس آن است. ما معمولا سس مایونز یا سس فرانسوی را به هنوان سس سالاد میشناسیم.
اما این ها تنها گزینه های شما نیستند. از چاشنی های مختلفی میتوان برای سالاد استفاده کرد که البته نحوه ترکیبشان اهمیت دارد. گاهی کمی سرکه بالزامیک یا یک قاشق روغن زیتون با کمی کنجد برای اضافه کردن به سالاد کافی است. به این ترتیب سالاد شما سالم تر خواهد بود.
اگر هدف شما از خوردن سالاد رژیم لاغری است باید توجه کنید که هر سالادی لزوما کم کالری نیست. مثلا یک وعده سالاد الویه، سالاد ماکارونی یا حتی سالاد سزار تهیه شده با مرغ سرخ شده در روغن و سس مایونز و خردل کالری خیلی زیادی دارد.
سالادهای رژیمی بدون سس مایونز تهیه میشوند و مقدار کربوهیدرات (مثل سیب زمینی و ماکارونی) کمی دارند. در ضمن مرغ استفاده شده در سالاد رژیمی کباب شده است.
سالاد الویه سالاد الویه که در اصل از کشور روسیه پا به کشور ما و دیگر نقاط جهان گذاشته است با سیب زمینی، تخم مرغ و مواد دیگری تهیه میشود که تا حدودی اختیاری هستند.
گاهی سالاد الویه با مرغ تهیه میشود و گاهی با ژامبون. خیارشور و سس مایونز هم همیشه در سالاد الویه پای ثابت هستند. البته گاهی کمی ماست و آبلیمو هم به سس مایونز اضافه میشود. این سالاد خوشمزه خیلی اوقات به شکل ساندویچ همراه با نان سرو میشود و به ویژه برای پیک نیک رفتن عالی است.
سالاد ماکارونی سالاد ماکارونی هم مثل الویه نوعی غذای سرد است که هم با ژامبون و هم با مرغ قابل تهیه است. از مواد و سبزیجات مختلفی مثل خیارشور، هویج، گوجه، نخودفرنگی و ذرت هم در سالاد ماکارونی استفاده میشود. این سالاد مدرن خوشمزه چیزی از سالاد الویه کم ندارد و بسیار محبوب است.
سالاد سزار سالاد سزار از معروفترین سالادهایی است که در اصل ایتالیایی است و به عنوان پیش غذا یا وعده ناهار/شام رژیمی سرو می شود. سالاد سزار به روش های مختلفی تهیه می شود ولی ترکیبات اصلی آن کاهو، مرغ (سرخ یا کباب شده)، پنیر پارمزان و تکه های نان ترد هستند. در کنار هر سالاد خوش طعمی باید یک سس مناسب سرو شود. سس سالاد سزار را میتوانید به صورت آماده تهیه کنید. اما سس سزار خانگی معمولا از ترکیب مایونز، خردل، روغن زیتون، لیمو ترش و سیر رنده شده استفاده میشود.
سالاد فصل این سالاد را با سبزیجات فصل تهیه میکنند و معمولا در آن از کاهو، کلم، خیار، گوجه و هویج در کنار مواد دیگر استفاده میشود. سس سالاد فصل به اختیار شماست.
انواع موادی که به عنوان سس و چاشنی سالاد قابل استفاده هستند عبارتند از: آب لیمو ترش، سرکه انگور، سرکه بالزامیک، سس مایونز، سس فرانسوی، سس سویا، سس پستو، سس فلفل و البته روغن زیتون. این که چه ترکیبی استفاده شود بستگی به مواد سالاد و سلیقه شما دارد. مثلا ترکیب سالاد مرغ با سس پستو مناسب است. در حالی که با سالاد سزار رژیمی معمولا از سرکه بالزامیک و روغن زیتون و آبلیموی تازه استفاده میشود.