آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: انواع سالاد

سرآشپز بانو

سالاد اسفناج و قارچ ایتالیایی

سالاد اسفناج و قارچ ایتالیایی سالادی بسیار مقوی، پرخاصیت و خوش طعم است. این سالاد خوشمزه را می توان بصورت جدا یا در کنار انواع غذاهای گوشتی...

  • ۲۸,۸۱۱ بازدید
  • 3.9
    (50)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

سالاد شلغم و هویج

سالاد شلغم و هویج سالادی جدید و خوشمزه است که با شلغم خام آماده می شود. با امتحان این سالاد، از طعم خوب و آبدار شلغم، آنهم به صورت خام شگفت زده خواهید شد...

  • ۱۵,۶۸۷ بازدید
  • 4.2
    (48)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

سالاد لوبیا سبز و نخودفرنگی

سالاد لوبیا سبز و نخود فرنگی، سالادی جدید، مقوی و کاملا سبز است که جلوه بسیار زیبایی به میز غذای شما می دهد. این سالاد را هم می توان...

  • ۱۲,۹۳۰ بازدید
  • 4
    (34)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

سالاد تبوله عدس

طرز تهیه سالاد تبوله عدس: سالاد تبوله از سالاد های مشهور کشورهای مدیترانه ای و بویژه لبنان است. این سالاد معمولا با گوجه، جعفری، روغن زیتون و ...

  • ۲۶,۲۹۷ بازدید
  • 4.3
    (69)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

سالاد گوجه شکم پر

سالاد گوجه شکم پر انتخابی عالی برای میهمانی و مجالس شماست. این سالاد در عین حال که بسیار ساده است اما ظاهری بسیار زیبا و چشمگیر دارد...

  • ۲۲,۷۳۰ بازدید
  • 4
    (155)
  • ۱۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سالاد برنج

سالاد برنج: آب را در یک قابلمه کوچک بجوشانید. برنج را در آن بریزید و هم بزنید. درب آن را قرار دهید و ...

  • ۱۱۷ بازدید
  • 3.6
    (31)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سالاد عدس

یک قابلمه ی آب و نمک را به جوش بیاورید. بروکلی ها را قطعه قطعه کنید و نخود فرنگی ها را در صورت تمایل نصف کنید. بروکلی را به قابلمه بیفزایید ...

  • ۳۵,۲۲۵ بازدید
  • 3.4
    (26)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سالاد نودل ویتنامی

یک کتری آب را جوش بیاورید. نودل ها را در کاسه ی پیرکس بزرگی ریخته و مقدار کافی آب جوش در آن بریزید تا روی نودل ها را بپوشاند. اجازه دهید تا ...

  • ۱۴,۳۱۴ بازدید
  • 3.4
    (22)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سالاد فتوش با لبنه

فر را از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. ابتدا لبنه را آماده کنید. ماست را در صافی ریخته و در یک کاسه صاف کنید، آن را با کیسه فریزر بپوشانید سپس ...

  • ۱۶,۴۱۴ بازدید
  • 4
    (16)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

سالاد میوه با ملون

فلفل ها را در یک هاون بکوبید. آب لیمو را بفشارید و عصاره را با شکر و فلفل مخلوط کرده، هم بزنید تا ...

  • ۱۰,۹۸۹ بازدید
  • 3.2
    (10)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سالاد سزار

سالاد سزار انتخابی سبک، سالم، و ساده برای وعده‌های غذایی نهار، شام، و یا عصرانه است. در این دستور نحوه‌ی آماده سازی این سالاد سالم و مقوی را با شما عزیزان در میان می‌گذاریم.

  • ۲۵۰,۲۷۵ بازدید
  • 3.7
    (317)
  • ۹ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سالاد ذرت و مرغ

به تعداد نفرات تکه ای نان بردارید، مقداری کاهو و مقداری مایه سالادذرت و مرغ روی آن قرار دهید و در ظرف مورد نظر سرو کنید....

  • ۳۰,۲۳۱ بازدید
  • 4.3
    (25)
  • ۲ دیدگاه
انواع سالاد:

سالاد سالادها دیگر فقط نقش پیش غذا را ندارند. البته هنوز هم سالاد شیرازی، سالاد کاهو و سالاد فصل در کنار غذاهای ایرانی و فرنگی جای خودشان را از دست نداده اند و با تزئین های جذاب و دلبرانه هر روز به شکل جدیدی در سفره های ما در می آیند.

اما بعضی از انواع سالاد مثل سالاد الویه، سالاد ماکارونی، سالاد مرغ و سالاد سزار به عنوان یک وعده غذایی کامل مصرف میشوند و خیلی هم پر طرفدار هستند. در تهیه سالاد نسبت به غذاهای دیگر خلاقیت بیشتری میتوان به کار برد.

شما میتوانید به راحتی موادی را که دوست ندارید از سالادها حذف کنید و مواد دلخواه خود را اضافه کنید. البته باید به همنشینی مواد هم توجه کنید. مهمترین نکته در تهیه سالاد سس آن است. ما معمولا سس مایونز یا سس فرانسوی را به هنوان سس سالاد میشناسیم.

اما این ها تنها گزینه های شما نیستند. از چاشنی های مختلفی میتوان برای سالاد استفاده کرد که البته نحوه ترکیبشان اهمیت دارد. گاهی کمی سرکه بالزامیک یا یک قاشق روغن زیتون با کمی کنجد برای اضافه کردن به سالاد کافی است. به این ترتیب سالاد شما سالم تر خواهد بود.

اگر هدف شما از خوردن سالاد رژیم لاغری است باید توجه کنید که هر سالادی لزوما کم کالری نیست. مثلا یک وعده سالاد الویه، سالاد ماکارونی یا حتی سالاد سزار تهیه شده با مرغ سرخ شده در روغن و سس مایونز و خردل کالری خیلی زیادی دارد.

سالادهای رژیمی بدون سس مایونز تهیه میشوند و مقدار کربوهیدرات (مثل سیب زمینی و ماکارونی) کمی دارند. در ضمن مرغ استفاده شده در سالاد رژیمی کباب شده است.

سالاد الویه سالاد الویه که در اصل از کشور روسیه پا به کشور ما و دیگر نقاط جهان گذاشته است با سیب زمینی، تخم مرغ و مواد دیگری تهیه میشود که تا حدودی اختیاری هستند.

گاهی سالاد الویه با مرغ تهیه میشود و گاهی با ژامبون. خیارشور و سس مایونز هم همیشه در سالاد الویه پای ثابت هستند. البته گاهی کمی ماست و آبلیمو هم به سس مایونز اضافه میشود. این سالاد خوشمزه خیلی اوقات به شکل ساندویچ همراه با نان سرو میشود و به ویژه برای پیک نیک رفتن عالی است.

سالاد ماکارونی سالاد ماکارونی هم مثل الویه نوعی غذای سرد است که هم با ژامبون و هم با مرغ قابل تهیه است. از مواد و سبزیجات مختلفی مثل خیارشور، هویج، گوجه، نخودفرنگی و ذرت هم در سالاد ماکارونی استفاده میشود. این سالاد مدرن خوشمزه چیزی از سالاد الویه کم ندارد و بسیار محبوب است.

سالاد سزار سالاد سزار از معروفترین سالادهایی است که در اصل ایتالیایی است و به عنوان پیش غذا یا وعده ناهار/شام رژیمی سرو می شود. سالاد سزار به روش های مختلفی تهیه می شود ولی ترکیبات اصلی آن کاهو، مرغ (سرخ یا کباب شده)، پنیر پارمزان و تکه های نان ترد هستند. در کنار هر سالاد خوش طعمی باید یک سس مناسب سرو شود. سس سالاد سزار را میتوانید به صورت آماده تهیه کنید. اما سس سزار خانگی معمولا از ترکیب مایونز، خردل، روغن زیتون، لیمو ترش و سیر رنده شده استفاده میشود.

سالاد فصل این سالاد را با سبزیجات فصل تهیه میکنند و معمولا در آن از کاهو، کلم، خیار، گوجه و هویج در کنار مواد دیگر استفاده میشود. سس سالاد فصل به اختیار شماست.

انواع موادی که به عنوان سس و چاشنی سالاد قابل استفاده هستند عبارتند از: آب لیمو ترش، سرکه انگور، سرکه بالزامیک، سس مایونز، سس فرانسوی، سس سویا، سس پستو، سس فلفل و البته روغن زیتون. این که چه ترکیبی استفاده شود بستگی به مواد سالاد و سلیقه شما دارد. مثلا ترکیب سالاد مرغ با سس پستو مناسب است. در حالی که با سالاد سزار رژیمی معمولا از سرکه بالزامیک و روغن زیتون و آبلیموی تازه استفاده میشود.