طرز تهیه چیکن کوردن بلو با سس قارچ
چیکن کوردن بلو با سس قارچ : بخش میانی سینه مرغ را با چاقو شکافی ایجاد کنید و داخل این شکاف را با پنیر و کالباس...
- ۲۶,۸۲۷ بازدید
- ۱ دیدگاه
چیکن کوردن بلو با سس قارچ : بخش میانی سینه مرغ را با چاقو شکافی ایجاد کنید و داخل این شکاف را با پنیر و کالباس...
بال مرغ کبابی با سس پرتقال : بال های مرغ را داخل کاسه ای بریزید و روی آنها روغن زیتون ، نمک ، فلفل سیاه و ادویه مرغ بریزید و با دست خوب مخلوط کنید ...
طرز تهیه استیک آبدار با سس مخصوص : گوشت را به 4 تکه برش بزنید ، دو طرف گوشت ها خوب نمک بپاشید و 30 دقیقه کناری قرار دهید تا استراحت کنند ...
انچیلادا مرغ تند با سس قرمز : داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، خمیر نان ترتیلا را به ترتیب داخل ماهیتابه قرار دهید و ...
طرز تهیه سینه مرغ سوخاری با سس مخصوص : نصف سس مایونز ، نصف سس خردل ، سیرهای رنده شده و مقداری نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید ...
طرز تهیه شنیسل مرغ مخصوص با سس مایونز : برای تهیه شنیتسل مرغ ابتدا سینه مرغ را از پهنا به 2 یا 3 قسمت ببرید سپس هر تکه را با استفاده از استیک کوب بکوبید و ...
چنانکه می دانید با یادگیری پایه اصلی یک غذا، می توانید هر بار در دفعات سرو آن غذا تنوع بسیاری ایجاد و سفره های غذایی تان را متنوع تر کنید...
مرغ شکم پر ، یکی از غذاهای سنتی و همچنین مجلسی ایرانی است. این غذای لذیذ و پر طرفدار، بر پایه مرغ می باشد که درون آن با مواد خوشمزه ای که ارزش غذایی بالایی نیز دارند پر می شود. مرغ شکم پر مجلسی که در میهمانی ها و مجالس، همراه با پلو زعفرانی و […]
رولت مرغ و قارچ مخصوص با خمیر یکی از غذاهای مجلسی بوده که بسیار خوش طعم و لذیذ می باشد. این غذا مناسب مهمانی و دورهمی ها می باشد. همچنین رولت مرغ با قارچ و پنیر روش مناسبی برای طبخ مرغ و مزه دار کردن آن است تا کودکان را تشویق به خوردن این ماده […]
رولت مرغ و سبزیجات : سینه های مرغ را بکوبید تا پهن شود ، کمی نمک و فلفل روی فیله های مرغ ها بپاشید ...
مرغ اسپایسی = مرغ را به تکه های مناسب تقسیم کنید سپس تکه های مرغ را ...
جوجه چینی، نوعی مرغ سوخاری ترد و خوشمزه است که در دسته غذاهای فست فودی قرار میگیرد. برای درست کردن جوجه چینی، برشهای باریک و بلند گوشت سینه مرغ را در خمیری شل و آبکی به نام خمیر بنیه میغلتانند و در روغن سرخ میکنند. در تهیه دلیل جوجه چینی برعکس بسیاری از غذاهای فست […]
آموزش آشپزی ایران کوک: غذا با گوشت و مرغ،غذا با گوشت و مرغ،غذاهای بدون گوشت و مرغ،غذاهای بدون گوشت و مرغ،غذا با گوشت مرغ و برنج،غذا با گوشت مرغ و برنج،غذای بدون گوشت و مرغ،غذای بدون گوشت و مرغ،غذاهایی بدون گوشت و مرغ،غذاهایی بدون گوشت و مرغ،غذای بدون گوشت و مرغ و ماهی،غذای بدون گوشت و مرغ و ماهی،غذاهای ساده بدون گوشت و مرغ،غذاهای ساده بدون گوشت و مرغ،غذاهای خوشمزه بدون گوشت و مرغ،غذاهای خوشمزه بدون گوشت و مرغ،غذاهای نونی بدون گوشت و مرغ،غذاهای نونی بدون گوشت و مرغ،غذاهای ایرانی بدون گوشت و مرغ