آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: غذاهای گوشت و مرغ

سرآشپز بانو

طرز تهیه استیک گوشت

طرز تهیه استیک آبدار با سس مخصوص : گوشت را به 4 تکه برش بزنید ، دو طرف گوشت ها خوب نمک بپاشید و 30 دقیقه کناری قرار دهید تا استراحت کنند ...

  • ۶۱,۳۸۳ بازدید
  • 4.2
    (40)
  • ۱۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه انچیلادا مرغ تند

انچیلادا مرغ تند با سس قرمز : داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، خمیر نان ترتیلا را به ترتیب داخل ماهیتابه قرار دهید و ...

  • ۲۴,۶۳۵ بازدید
  • 3.6
    (10)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سینه مرغ سوخاری کبابی

طرز تهیه سینه مرغ سوخاری با سس مخصوص : نصف سس مایونز ، نصف سس خردل ، سیرهای رنده شده و مقداری نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید ...

  • ۵۵,۵۲۴ بازدید
  • 4.3
    (30)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه شنیتسل مرغ مخصوص

طرز تهیه شنیسل مرغ مخصوص با سس مایونز : برای تهیه شنیتسل مرغ ابتدا سینه مرغ را از پهنا به 2 یا 3 قسمت ببرید سپس هر تکه را با استفاده از استیک کوب بکوبید و ...

  • ۳۰,۵۴۷ بازدید
  • 4.8
    (32)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه شنیسل مرغ در فر

چنانکه می دانید با یادگیری پایه اصلی یک غذا، می توانید هر بار در دفعات سرو آن غذا تنوع بسیاری ایجاد و سفره های غذایی تان را متنوع تر کنید...

  • ۶۷,۹۳۸ بازدید
  • 3.7
    (53)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه مرغ شکم پر

مرغ شکم پر ، یکی از غذاهای سنتی و همچنین مجلسی ایرانی است. این غذای لذیذ و پر طرفدار، بر پایه مرغ می باشد که درون آن با مواد خوشمزه ای که ارزش غذایی بالایی نیز دارند پر می شود. مرغ شکم پر مجلسی که در میهمانی ها و مجالس، همراه با پلو زعفرانی و […]

  • ۵۶۹,۳۶۵ بازدید
  • 3.5
    (758)
  • ۳۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

رولت مرغ و قارچ مخصوص

رولت مرغ و قارچ مخصوص با خمیر یکی از غذاهای مجلسی بوده که بسیار خوش طعم و لذیذ می باشد. این غذا مناسب مهمانی و دورهمی ها می باشد. همچنین رولت مرغ با قارچ و پنیر روش مناسبی برای طبخ مرغ و مزه دار کردن آن است تا کودکان را تشویق به خوردن این ماده […]

  • ۸۱,۷۲۰ بازدید
  • 3.5
    (23)
  • ۱۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

رولت مرغ و سبزیجات

رولت مرغ و سبزیجات : سینه های مرغ را بکوبید تا پهن شود ، کمی نمک و فلفل روی فیله های مرغ ها بپاشید ...

  • ۵۱,۲۹۲ بازدید
  • 3.7
    (20)
  • ۶ دیدگاه

سرآشپز بانو

مرغ اسپایسی

مرغ اسپایسی = مرغ را به تکه های مناسب تقسیم کنید سپس تکه های مرغ را ...

  • ۱۴۵,۵۴۱ بازدید
  • 4.3
    (66)
  • ۷ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه جوجه چینی با سس مخصوص

جوجه چینی، نوعی مرغ سوخاری ترد و خوشمزه است که در دسته غذاهای فست فودی قرار می‌گیرد. برای درست کردن جوجه چینی، برش‌های باریک و بلند گوشت سینه مرغ را در خمیری شل و آبکی به نام خمیر بنیه می‌غلتانند و در روغن سرخ می‌کنند. در تهیه دلیل جوجه چینی برعکس بسیاری از غذاهای فست […]

  • ۲۲۱,۲۵۸ بازدید
  • 4
    (128)
  • ۲۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه شنیسل مرغ

ابتدا باید فیله های مرغ را بشوئید و خوب بکوبید تا نازک شوند، سپس فیله ها را در آرد، تخم مرغ و سپس پودر نان بغلتانید...

  • ۱۷۴,۲۲۰ بازدید
  • 4
    (83)
  • ۲۰ دیدگاه
غذاهای گوشت و مرغ:

آموزش آشپزی ایران کوک: غذا با گوشت و مرغ،غذا با گوشت و مرغ،غذاهای بدون گوشت و مرغ،غذاهای بدون گوشت و مرغ،غذا با گوشت مرغ و برنج،غذا با گوشت مرغ و برنج،غذای بدون گوشت و مرغ،غذای بدون گوشت و مرغ،غذاهایی بدون گوشت و مرغ،غذاهایی بدون گوشت و مرغ،غذای بدون گوشت و مرغ و ماهی،غذای بدون گوشت و مرغ و ماهی،غذاهای ساده بدون گوشت و مرغ،غذاهای ساده بدون گوشت و مرغ،غذاهای خوشمزه بدون گوشت و مرغ،غذاهای خوشمزه بدون گوشت و مرغ،غذاهای نونی بدون گوشت و مرغ،غذاهای نونی بدون گوشت و مرغ،غذاهای ایرانی بدون گوشت و مرغ