آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: غذاهای گوشت و مرغ

طرز تهیه مرغ شکم پر

مرغ شکم پر ، یکی از غذاهای سنتی و همچنین مجلسی ایرانی است. این غذای لذیذ و پر طرفدار، بر پایه مرغ می باشد که درون آن با مواد خوشمزه ای که ارزش غذایی بالایی نیز دارند پر می شود. مرغ شکم پر مجلسی که در میهمانی ها و مجالس، همراه با پلو زعفرانی و […]

  • ۵۶۹,۳۶۵ بازدید
  • 3.5
    (758)
  • ۳۲ دیدگاه

طرز تهیه رولت مرغ و قارچ مخصوص

رولت مرغ و قارچ مخصوص با خمیر یکی از غذاهای مجلسی بوده که بسیار خوش طعم و لذیذ می باشد. این غذا مناسب مهمانی و دورهمی ها می باشد. همچنین رولت مرغ با قارچ و پنیر روش مناسبی برای طبخ مرغ و مزه دار کردن آن است تا کودکان را تشویق به خوردن این ماده […]

  • ۸۱,۸۸۹ بازدید
  • 3.5
    (23)
  • ۱۱ دیدگاه

طرز تهیه جوجه چینی با سس مخصوص

جوجه چینی، نوعی مرغ سوخاری ترد و خوشمزه است که در دسته غذاهای فست فودی قرار می‌گیرد. برای درست کردن جوجه چینی، برش‌های باریک و بلند گوشت سینه مرغ را در خمیری شل و آبکی به نام خمیر بنیه می‌غلتانند و در روغن سرخ می‌کنند. در تهیه دلیل جوجه چینی برعکس بسیاری از غذاهای فست […]

  • ۲۲۱,۴۱۸ بازدید
  • 4
    (128)
  • ۲۳ دیدگاه
غذاهای گوشت و مرغ:

آموزش آشپزی ایران کوک: غذا با گوشت و مرغ،غذا با گوشت و مرغ،غذاهای بدون گوشت و مرغ،غذاهای بدون گوشت و مرغ،غذا با گوشت مرغ و برنج،غذا با گوشت مرغ و برنج،غذای بدون گوشت و مرغ،غذای بدون گوشت و مرغ،غذاهایی بدون گوشت و مرغ،غذاهایی بدون گوشت و مرغ،غذای بدون گوشت و مرغ و ماهی،غذای بدون گوشت و مرغ و ماهی،غذاهای ساده بدون گوشت و مرغ،غذاهای ساده بدون گوشت و مرغ،غذاهای خوشمزه بدون گوشت و مرغ،غذاهای خوشمزه بدون گوشت و مرغ،غذاهای نونی بدون گوشت و مرغ،غذاهای نونی بدون گوشت و مرغ،غذاهای ایرانی بدون گوشت و مرغ

×

مواد اولیه