طرز تهیه بال مرغ کبابی با سس باربیکیو
بال مرغ کبابی با سس باربیکیو : بال های مرغ را بشویید و داخل کاسه ای بریزید سپس سسی که آماده کرده اید را روی بال های مرغ بریزید و ...
- ۲۴,۹۵۸ بازدید
- ۲ دیدگاه
بال مرغ کبابی با سس باربیکیو : بال های مرغ را بشویید و داخل کاسه ای بریزید سپس سسی که آماده کرده اید را روی بال های مرغ بریزید و ...
کباب مرغ تابه ای با طعم آویشن : روغن را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود سپس سینه های مرغ را داخل ماهیتابه بگذارید و با حرارت متوسط ...
طرز تهیه کباب دیگی و کباب تابه ای : گوشت را به نوارهای باریکی برش بزنید و روی آنها نمک و فلفل بپاشید و ...
طرز تهیه سینه مرغ کبابی با سس فلفلی : سیرها را رنده کنید و داخل کاسه ای بریزید و سس مایونز ، ماست ، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید تا یکدست شود و ...
کباب رول زعفرانی و کباب کوبیده نگینی : پیازها را رنده کنید و آب آن را بگیرید ؛ گوشت گوساله و گوسفند را چرخ کنید و داخل کاسه ای بریزید و پیاز ، تخم مرغ و ...
طرز تهیه کباب برگ زعفرانی عالی : برای تهیه کباب برگ زعفرانی گوشت را بشویید و روی سطح صافی بگذارید و با استیک کوب کوبید تا خوب نازک و پهن شود ...
طرز تهیه کوفته قارچ و مرغ با سس گوجه فرنگی مخصوص : 2 حبه سیر و 1 پیاز را ریز خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم و سبک شود ، قارچ ها را بشویید و ریز خرد کنید...
کوفته تخم مرغ و سوسیس : سوسیس را چرخ کنید و بهمراه گوشت چرخ کرده داخل کاسه ای بریزید و نمک و فلفل اضافه کنید ...
کباب مرغ کنجدی با سس مخصوص : سینه های مرغ را به تکه هایی یک اندازه برش بزنید ، سیخ های کباب را داخل آب سرد قرار دهید تا آماده باشند ...
کباب بره : برای تهیه کباب بره گوشت بره را به اندازه دلخواه خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید سپس 1 عدد پیاز خرد شده ، سیرهای له شده ، روغن ، نمک و فلفل ...
کوبیده مرغ : برای تهیه کباب کوبیده مرغ سینه های مرغ را بهمراه 2 عدد پیاز و مقداری جعفری دو بار چرخ کنید سپس کمی ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند ...
کباب مرغ سوخاری : ینه های مرغ را یک اندازه خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید سپس سس مایونز یا ماست چکیده ، پودر اویشن ، نمک و فلفل را اضافه کنید ...
کوفته هویج : گوشت چرخ کرده ، هویج و تخم مرغ ها را باهم دو بار چرخ کنید سپس پیاز را رنده کنید ...
کباب هایی هم هستند که نیاز به ذغال ندارند و به راحتی یعنی با لوازم آشپزخانه و روی اجاق گاز تهیه می شوند از جمله این کباب ها، کباب حسینی است...
کبابها، از جمله غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی هستند که جایگاه ویژهای در سفرههای مهمانی و دورهمی دارند. بخشی از خاطرات خوش دوران کودکی ما مربوط به خوردن کبابهای ذغالی در طبیعتگردی و پیکنیکها در جمع خانواده و فامیل است. کباب کوبیده، کباب شیشلیک، جوجه کباب، کباب لقمه و کباب تابهای از جمله انواع کباب […]
کباب کباب از محبوب ترین غذاهای خاورمیانه است که علاوه بر ایران در کشورهای همسایه مثل ترکیه هم بسیار رایج است.
در اصل کباب غذایی قفقازی است و اولین بار این ناصرالدین شاه بود که پای کباب را به ایران باز کرد. اما با گذشت زمان کباب کم کم تبدیل به یک غذای کاملاً ایرانی شد و انواع مختلفی مثل کباب کوبیده، جوجه کباب و کباب تابه ای پیدا کرد.
در این دسته بندی با طرز تهیه کباب های سنتی ایرانی آشنا میشوید و در ضمن آموزش کباب های جدید و خارجی نیز ارائه خواهد شد.
برای پخت کباب میتوان از انواع گوشت استفاده کرد. گوشت چرخ کرده مخلوط، گوشت راسته گوساله و گوسفند و حتی مرغ از این دست هستند.
اما انواع کباب ایرانی چیست و چه تفاوتی با هم دارند؟ کباب چنجه در تهیه کباب چنجه از گوشتهای تکه شده متوسط استفاده میشود.
کباب ترش کباب مخصوص استان گیلان است. همان طور که در طرز تهیه کباب ترش گفته شده برای تهیه آن از گوشت گوساله تازه و مواد ترش کننده استفاده میشود.
این مواد از رب انار ترش یا رب نارنج و مغز گردو ساییده تهیه میشود. دنده کباب کباب دنده، کبابی کرمانشاهی است و معمولاً از گوشت چرخ شده دنده گوسفند تهیه میشود.
کباب کوبیده کباب کوبیده خوشمزه سنتی از گوشت چرخ کرده با چربی و پیاز تهیه میشود. کباب برگ این کباب اعیانی از برشهای گوشت راسته گوساله یا گوسفند تهیه میشود که به شکل ورقه های پهن و نسبتاً نازک در آمده و از قبل در پیاز و ادویه خوابانده شده اند.
کباب سلطانی که از اسمش پیداست ابهت خاصی دارد چیزی نیست جز یک سیخ کوبیده و یک سیخ کباب برگ. کباب دوش از پشت گردن و دوش گاو تولید میشود و رگهها چربی لذیذی که در آن موجود است لذت کباب را دوچندان میکند.
اندازههای. کباب دوش هم مانند چنجه دارای برشهای متوسط است. این نوع کباب هم از سری کبابهایی است که در استان گیلان و شهر رشت بسیار تهیه و مصرف میشود و به عنوان یکی از غذاهای کبابی شهر رشت معروف است.
جوجه کباب دو نوع دارد: جوجه با استخوان و بدون استخوان که از گوشت مرغ یا جوجه در تهیه آن استفاده میشود. طرز تهیه جوجه کباب بسیار ساده است.
کباب شیشلیک از سری کبابهای مخصوص استان خراسان بوده و برای تهیه آن از بخشهای دنده گوسفند و گاهی گوساله یا گاو جوان استفاده میشود که با همان استخوان دنده به سیخ کشیده میشود.
این کباب نیز طرفداران زیادی دارد. کباب بختیاری ترکیبی است از جوجه کباب و چنجه، یعنی در سیخ آن یک در میان از تکههای برش خورده گوشت و مرغ استفاده میشود. اما چون مرغ زودتر از گوشت پخته میشود لازم است حتما گوشت بیات شده استفاده شود و یا تکه های مرغ بزرگتر انتخاب شوند.