آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: کباب و کوفته

سرآشپز بانو

طرز تهیه کباب قفقازی

کباب ها جزو غذا های بسیار خوشمزه و لذیذ البته سالم در سراسر دنیا هستند و همیشه پر طرفدارند. فرقی نمیکند ماهی کبابی، مرغ کبابی و یا گوشت و جگر کبابی باشد. یکی از کباب های معروف کباب قفقازی است که ترکیبی از گوشت گوساله و گوشت مرغ است و همین باعث می شود طعم بسیار خوبی داشته […]

  • ۸۹,۴۳۰ بازدید
  • 4
    (95)
  • ۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کوفته مرغ و پنیر

طرز تهیه کوفته مرغ پنیری با سس مارینارا : برای تهیه کوفته خرده نان ، جعفری خرد شده ، سیر خرد شده ، پیاز رنده شده آب گرفته ، نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و ...

  • ۲۲,۲۱۳ بازدید
  • 3.2
    (28)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

مرغ کبابی

طرز تهیه سینه مرغ کبابی با سس فلفلی : سیرها را رنده کنید و داخل کاسه ای بریزید و سس مایونز ، ماست ، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید تا یکدست شود و ...

  • ۴۵,۹۵۷ بازدید
  • 4.4
    (26)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کوفته مرغ با سس تند

طرز تهیه کوفته مرغ با سس تند خامه ای : داخل کاسه ای کمی آرد بریزید سپس با دست از مایه کوفته بردارید و به صورت گرد کف دست تان حالت دهید و ...

  • ۱۷,۱۱۵ بازدید
  • 4.7
    (16)
  • ۶ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کباب برگ زعفرانی

طرز تهیه کباب برگ زعفرانی عالی : برای تهیه کباب برگ زعفرانی گوشت را بشویید و روی سطح صافی بگذارید و با استیک کوب کوبید تا خوب نازک و پهن شود ...

  • ۲۳,۴۵۴ بازدید
  • 4.5
    (48)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کباب برگ

طرز تهیه کباب برگ با گوجه کبابی و. برنج : برای تهیه کباب برگ گوشت را بشویید و خشک کنید ، گوشت را روی سطح صافی بگذارید و با استیک کوب کوبید تا پهن شود ...

  • ۱۰۴,۷۵۶ بازدید
  • 3.8
    (116)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کوفته مرغ و قارچ

طرز تهیه کوفته قارچ و مرغ با سس گوجه فرنگی مخصوص : 2 حبه سیر و 1 پیاز را ریز خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم و سبک شود ، قارچ ها را بشویید و ریز خرد کنید...

  • ۲۹,۲۲۳ بازدید
  • 3.4
    (22)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی

جوجه کباب زعفرانی عالی و خوشمزه : پیازها را به شکل حلقه های نازک خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید ، سینه های مرغ را از به صورت نوارهای پهنی برش بزنید ...

  • ۳۴۱,۶۲۰ بازدید
  • 3.6
    (398)
  • ۲۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کباب مرغ کنجدی

کباب مرغ کنجدی با سس مخصوص : سینه های مرغ را به تکه هایی یک اندازه برش بزنید ، سیخ های کباب را داخل آب سرد قرار دهید تا آماده باشند ...

  • ۴۰,۹۴۰ بازدید
  • 4.3
    (6)
  • ۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کباب گوشت بره

کباب بره : برای تهیه کباب بره گوشت بره را به اندازه دلخواه خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید سپس 1 عدد پیاز خرد شده ، سیرهای له شده ، روغن ، نمک و فلفل ...

  • ۸۱,۷۶۱ بازدید
  • 4
    (51)
  • ۷ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کباب دنده گوسفند

کباب دنده گوسفند : داخل کاسه ای اب و یخ بریزید و تکه های گوشت دنده گوسفند را داخل کاسه بریزید و به مدت 1 ساعت کناری قرار دهید ...

  • ۶۱,۶۸۵ بازدید
  • 4.4
    (32)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کباب مرغ سوخاری

کباب مرغ سوخاری : ینه های مرغ را یک اندازه خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید سپس سس مایونز یا ماست چکیده ، پودر اویشن ، نمک و فلفل را اضافه کنید ...

  • ۴۴,۸۶۳ بازدید
  • 4
    (54)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کباب حسینی با مرغ

کباب هایی هم هستند که نیاز به ذغال ندارند و به راحتی یعنی با لوازم آشپزخانه و روی اجاق گاز تهیه می شوند از جمله این کباب ها، کباب حسینی است...

  • ۹۰,۰۲۸ بازدید
  • 4
    (54)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کباب لقمه ای

کباب‌ها، از جمله غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی هستند که جایگاه ویژه‌ای در سفره‌های مهمانی و دورهمی دارند. بخشی از خاطرات خوش دوران کودکی ما مربوط به خوردن کباب‌های ذغالی در طبیعت‌گردی و پیک‌نیک‌ها در جمع خانواده و فامیل است. کباب کوبیده، کباب شیشلیک، جوجه کباب، کباب لقمه و کباب تابه‌ای از جمله انواع کباب […]

  • ۱۴۱,۴۷۴ بازدید
  • 4.2
    (122)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کباب شیشلیک

برای تهیه یک کباب شیشلیک عالی و لذیذ لازم است که از گوشت تازه استفاده کنید. کباب شیشلیک از گوشت دنده بره یا راسته گوسفندی و گوساله تهیه می شود.

  • ۱۷۳,۴۹۶ بازدید
  • 4
    (110)
  • ۸ دیدگاه
کباب و کوفته:

کباب کباب از محبوب ترین غذاهای خاورمیانه است که علاوه بر ایران در کشورهای همسایه مثل ترکیه هم بسیار رایج است.

در اصل کباب غذایی قفقازی است و اولین بار این ناصرالدین شاه بود که پای کباب را به ایران باز کرد. اما با گذشت زمان کباب کم کم تبدیل به یک غذای کاملاً ایرانی شد و انواع مختلفی مثل کباب کوبیده، جوجه کباب و کباب تابه ای پیدا کرد.

در این دسته بندی با طرز تهیه کباب های سنتی ایرانی آشنا میشوید و در ضمن آموزش کباب های جدید و خارجی نیز ارائه خواهد شد.

برای پخت کباب میتوان از انواع گوشت استفاده کرد. گوشت چرخ کرده مخلوط، گوشت راسته گوساله و گوسفند و حتی مرغ از این دست هستند.

اما انواع کباب ایرانی چیست و چه تفاوتی با هم دارند؟ کباب چنجه در تهیه کباب چنجه از گوشت‌های تکه شده متوسط استفاده می‌شود.

کباب ترش کباب مخصوص استان گیلان است. همان طور که در طرز تهیه کباب ترش گفته شده برای تهیه آن از گوشت گوساله تازه و مواد ترش کننده استفاده می‌شود.

این مواد از رب انار ترش یا رب نارنج و مغز گردو ساییده تهیه می‌شود. دنده کباب کباب دنده، کبابی کرمانشاهی است و معمولاً از گوشت چرخ شده دنده گوسفند تهیه می‌شود.

کباب کوبیده کباب کوبیده خوشمزه سنتی از گوشت چرخ کرده با چربی و پیاز تهیه می‌شود. کباب برگ این کباب اعیانی از برش‌های گوشت راسته گوساله یا گوسفند تهیه میشود که به شکل ورقه های پهن و نسبتاً نازک در آمده و از قبل در پیاز و ادویه خوابانده شده اند.

کباب سلطانی که از اسمش پیداست ابهت خاصی دارد چیزی نیست جز یک سیخ کوبیده و یک سیخ کباب برگ. کباب دوش از پشت گردن و دوش گاو تولید می‌شود و رگه‌ها چربی لذیذی که در آن موجود است لذت کباب را دوچندان می‌کند.

اندازه‌های. کباب دوش هم مانند چنجه دارای برش‌های متوسط است. این نوع کباب هم از سری کباب‌هایی است که در استان گیلان و شهر رشت بسیار تهیه و مصرف می‌شود و به عنوان یکی از غذاهای کبابی شهر رشت معروف است.

جوجه کباب دو نوع دارد: جوجه با استخوان و بدون استخوان که از گوشت مرغ یا جوجه در تهیه آن استفاده می‌شود. طرز تهیه جوجه کباب بسیار ساده است.

کباب شیشلیک از سری کباب‌های مخصوص استان خراسان بوده و برای تهیه آن از بخش‌های دنده گوسفند و گاهی گوساله یا گاو جوان استفاده می‌شود که با همان استخوان دنده به سیخ کشیده می‌شود.

این کباب نیز طرفداران زیادی دارد. کباب بختیاری ترکیبی است از جوجه کباب و چنجه، یعنی در سیخ آن یک در میان از تکه‌های برش خورده گوشت و مرغ استفاده می‌شود. اما چون مرغ زودتر از گوشت پخته میشود لازم است حتما گوشت بیات شده استفاده شود و یا تکه های مرغ بزرگتر انتخاب شوند.