کیک و شیرینی | ایران کوک
آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: کیک و شیرینی

طرز تهیه کوکی فنجانی در مایکروفر

هیچ چیز مثل یک کوکی فنجانی گرم همراه با بستنی خنک در یک بعد از ظهر تابستانی نمی‌چسبد. اگر خسته هستید و حوصله یا وقت آشپزی را ندارید باز هم جای نگرانی نیست چون کوکی فنجانی در عرض ۵ دقیقه با استفاده از مایکروفر آماده می‌شود.

  • ۱۰,۷۵۸ بازدید
  • 4.7
    (15)
  • ۰ دیدگاه

طرز تهیه فرنی ورمیشل

فرنی ورمیشل یک دسر هندی خوشمزه است که در اعیاد مختلف به ویژه در ماه رمضان و برای عید فطر تهیه و سرو می‌شود. این دسر شبیه به فرنی خودمان است ولی در آن به جای آرد از ورمیشل تفت داده استفاده می‌شود.

  • ۳۷,۸۹۱ بازدید
  • 3.9
    (31)
  • ۰ دیدگاه

طرز تهیه کرمفیل وانیلی

کرمفیل وانیلی کرمی سبک و فوق‌العاده خوشمزه است که به راحتی در عرض نیم ساعت آماده می‌شود. البته بلافاصله قابل استفاده نیست و باید چند ساعتی در یخچال خنک شود. نکته اصلی که لازم است در تهیه یک کرمفیل وانیلی عالی رعایت شود این است که حداقل نشاسته لازم در آن به کار برود.

  • ۱۰۶,۴۳۴ بازدید
  • 3.9
    (64)
  • ۰ دیدگاه

طرز تهیه ژله دو رنگ لیوانی

ژله دو رنگ را می‌توانید به شکل‌های مختلفی تهیه کنید. می‌توانید از ژله با طعم‌های مختلفی استفاده کنید و توت‌ها و میوه‌های مختلفی را داخل آن‌ بریزید. در اینجا از ژله توت فرنگی و توت فرنگی خرد شده برای لایه اول استفاده شده است. در لایه دوم هم از ماست، پودر ژلاتین و عسل استفاده شده.

  • ۲۵۰,۷۹۹ بازدید
  • 3.7
    (259)
  • ۲ دیدگاه

طرز تهیه دسر بستنی باقلوا

دسر بستنی باقلوا   دسر بستنی باقلوا را عملاً می‌توان نسخه تابستانی باقلوا دانست. البته حتماً می‌گویید هنوز که تابستان نشده… ولی هوا آنقدر گرم هست که به فکر دسرهایی با بستنی باشیم. در ضمن این دسر آنقدر جذاب هست که اصلا نیازی به آوردن دلیلی برای تهیه آن نیست. فقط کافی است یک نگاه […]

  • ۱۸,۷۶۲ بازدید
  • 4.6
    (23)
  • ۰ دیدگاه

طرز تهیه کیک هل و وانیل

کیک هل و وانیل بسیار لطیف و مرطوب است و طعم هل و وانیل خیلی ملایمی دارد. برای تهیه کیک هل و وانیل مواد به تدریج با هم مخلوط می‌شوند که برای این کار از همزن برقی استفاده می‌شود. در مرحله اول کره و شکر باید مدتی طولانی و با سرعت زیاد همزده شوند تا هوا به خوبی در آن نفوذ کند ولی در مراحل بعدی هم زدن زیادی لازم نیست.

  • ۱۰,۳۰۱ بازدید
  • 4.4
    (14)
  • ۰ دیدگاه

طرز تهیه بیسکویت قلبی شکلاتی

خمیر بیسکویت قلبی خیلی راحت و به سادگی تهیه می‌شود. برای تهیه این خمیر می‌توانید از انواع همزن‌های برقی یا حتی از همزن دستی استفاده کنید. بیسکویت قلبی که می‌خواهیم دستور تهیه آن را توضیح بدهیم نوعی شورت برد (shortbread) است. شورت بردها بیسکوئیت‌های سنتی اسکاتلندی هستند که عمدتاً از چهار ماده اصلی تشکیل می‌شوند: آرد، شکر، کره و وانیل.

  • ۶۶,۱۹۷ بازدید
  • 3.9
    (53)
  • ۹ دیدگاه

طرز تهیه فالوده طالبی

فالوده طالبی خیلی راحت از میکس کردن طالبی با یخ تهیه می‌شود البته برای طعم و عطر بیشتر در اینجا از عرقیجات طبیعی و عسل استفاده شده است که لذت نوشیدن فالوده را دو چندان می‌کنند.

  • ۳۲,۵۹۵ بازدید
  • 3.3
    (32)
  • ۰ دیدگاه

طرز تهیه کیک اسمارتیز

کیک اسمارتیز بدون شک از کیک‌های محبوب کودکان است که خیلی راحت هم آماده می‌شود و احتیاج به مواد اولیه خاصی ندارد. این کیک را می‌توانید برای مناسبت‌های مختلف، از دورهمی‌های ساده گرفته تا جشن تولد تهیه کنید و با آن از مهمان‌های کوچکتان پذیرایی کنید.

  • ۱۵,۱۱۰ بازدید
  • 4.3
    (9)
  • ۰ دیدگاه

طرز تهیه دسر قهوه و نارگیل

دسر قهوه و نارگیل در واقع نوعی ژله است. این ژله خانگی را می‌توانید با استفاده از پودر آگار یا پودر ژلاتین تهیه کنید. آگار همان کارایی ژلاتین را دارد با این تفاوت که از نوعی جلبک گرفته می‌شود و کاملاً گیاهی است.

  • ۲۶,۳۶۶ بازدید
  • 3.8
    (83)
  • ۰ دیدگاه

طرز تهیه حلوا خرمایی

حلوا خرمایی یک حلوای استثنائی و خوشمزه است که در کنار چای فوق‌العاده می‌چسبد و به ویژه در ماه مبارک رمضان و برای سفره افطار انتخابی عالی است. این حلوای لذیذ فقط از سه ماده اصلی تشکیل شده یعنی خرما، آرد و روغن. مقدار آرد باید نصف خرما باشد و روغن به قدری لازم است که آرد را موقع سرخ کردن بپوشاند و آن را به شکل خمیری درآورد.

  • ۸۰,۸۰۶ بازدید
  • 3.8
    (71)
  • ۲ دیدگاه

طرز تهیه شیرینی نارگیلی شیری

شیرینی نارگیلی شیری از دو ماده اصلی تهیه می‌شود که عبارتند از پودر نارگیل و شیر تغلیظ شده شیرین شده یا همان شیر عسلی. در ضمن مقداری مغز بادام، پسته یا بادام هندی بوداده و خرد شده هم در آن به کار می‌رود که بافت و طعم بهتری به آن می‌دهد.

  • ۶۳,۲۲۱ بازدید
  • 3.9
    (159)
  • ۲ دیدگاه

طرز تهیه دسر توت فرنگی خامه‌ای

دسر توت فرنگی خامه‌ای دو لایه اصلی دارد. لایه اول مانند نان تارت عمل می‌کند و از آرد، شکر و کره تهیه شده است. این لایه همچنین مقداری گردو دارد که زیر دندان می‌رود و طعم خیلی خوبی به دسر می‌دهد. لایه بعدی دسر، خامه و توت فرنگی و سفیده تخم مرغ زده شده است که بافت نرمی دارد و همراه با نان ترد لایه قبلی عالی می‌شود.

  • ۳۳,۴۱۳ بازدید
  • 3.8
    (52)
  • ۳ دیدگاه

طرز تهیه مسقطی

مسقطی از شیرینی‌های سنتی ایران است که طرفداران زیادی دارد. ماده اصلی این شیرینی نشاسته است که در آب حل می‌شود و همراه با شکر، گلاب، هل و گاهی زعفران پخته می‌شود تا غلیظ شود

  • ۵۰,۰۶۷ بازدید
  • 4.2
    (77)
  • ۲ دیدگاه

طرز تهیه کیک ساده در مایکروویو

کیک ساده و آسان که در عرض ۵ دقیقه آماده می‌شود و برای تزیینش می‌توانید از هر چیزی که دوست دارید استفاده کنید، از خامه و بستنی گرفته تا میوه و مغزهای خوشمزه. کیک ساده در مایکروویو تهیه می‌شود ولی اگر مدت زمان مناسبی در مایکروویو بماند بافتی مانند کیک‌های معمولی پیدا می‌کند.

  • ۱۴۶,۰۶۲ بازدید
  • 3.6
    (122)
  • ۱۵ دیدگاه

طرز تهیه نان خامه‌ای

نان خامه‌ای از یک نان گرد سبک و توخالی تشکیل شده که معمولاً داخلش را با خامه فرم گرفته پر می‌کنند. این نان سبک از خمیر بنیه (beignet) تهیه می‌شود که تهیه‌اش خیلی ساده است.

  • ۶۵,۷۲۶ بازدید
  • 4.1
    (97)
  • ۱۲ دیدگاه

طرز تهیه کیک حلوا

کیک حلوا از آن دست شیرینی‌جاتی است برای سرو شدن در ماه رمضان و بر سر سفره‌های افطار حرف ندارد. این کیک به تنهایی هم طعم و بوی حلوا را دارد و هم زولبیا بامیه!

  • ۳۷,۵۲۰ بازدید
  • 3.5
    (70)
  • ۰ دیدگاه

طرز تهیه شربت بار

شربت بار به شربتی گفته می‌شود که برای تهیه حلوا، شیرینی‌های مختلفی مثل باقلوا، زولبیا و بامیه و یا برای تر کردن کیک اسفنجی در دستورهای مختلف استفاده می‌شود. شربت بار از جوشاندن آب، شکر و کمی آبلیمو تهیه می‌شود.

  • ۴۹,۸۵۸ بازدید
  • 3.7
    (51)
  • ۰ دیدگاه

طرز تهیه لگیمات

بامیه مصری که در اینجا روش تهیه‌اش را توضیح می‌دهیم شبیه به شیرینی لگیمات یا بقیمات است که در شهرهای جنوبی مثل بوشهر میپزند. به این بامیه در کشورهای عربی لقمه القاضی یا لقیمات گفته می‌شود و البته مختص مصر هم نیست.

  • ۱۵۱,۸۴۰ بازدید
  • 3.7
    (242)
  • ۱۲ دیدگاه

طرز تهیه کیک نوتلا و توت فرنگی

کیک نوتلا و توت فرنگی، یک کیک چند لایه است. کیک، نوتلا، خامه و توت فرنگی و بعد دوباره این چهارلایه خوشمزه تکرار می‌شوند. در واقع این کیک یک لایه گاناش شکلاتی احتیاج دارد که در آن برای راحتی به جای گاناش از شکلات نوتلا آماده استفاده شده است

  • ۱۴,۵۰۹ بازدید
  • 4.2
    (29)
  • ۰ دیدگاه

طرز تهیه کیک آتشفشانی ۵ دقیقه‌ای

روشی که در اینجا برای تهیه کاپ کیک آتشفشانی ارائه می‌دهیم از اول تا آخر ۵ دقیقه بیشتر طول نمی‌کشد. اما نیاز به مایکروویو دارد. البته در صورتی که مایکروویو ندارید یا ترجیح می‌دهید از آن استفاده نکنید، می‌توانید از فر هم استفاده کنید.

  • ۶۸,۸۸۱ بازدید
  • 4.2
    (129)
  • ۳۳ دیدگاه

طرز تهیه وافل شکلاتی

دستگاه وافل ساز را از قبل گرم کنید. در یک کاسه بزرگ، آرد، بکینگ پودر، نمک، شکر و پودر کاکائو را مخلوط کنید. شیر، تخم مرغ و کره را به مواد اضافه کنید تا مخلوطی نرم به دست بیاید.

  • ۳۶,۷۶۴ بازدید
  • 4.3
    (54)
  • ۳ دیدگاه

طرز تهیه سس دولسه دلچه با شیرعسلی

در روش کلاسیک تهیه دولسه دلچه از شیر و شکر استفاده می‌شود اما در اینجا روشی را مطرح می‌کنیم که در آن از شیر عسلی (شیر تغلیظ شده با شکر) استفاده می‌شود که می‌توانید آن را از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه کنید. از سس دولسه دلچه می‌توان برای تزیین انواع دسر و بستنی استفاده کرد. همچنین می‌توان آن را همراه با پنکیک سرو کرد.

  • ۲۸,۰۲۲ بازدید
  • 4.8
    (24)
  • ۲ دیدگاه

طرز تهیه کیک سیب و لیمو

. کیک سیب و لیمو یکی از آن ترکیب‌های فوق‌العاده خوشمزه است که نباید از دست بدهید. علاوه بر زیبایی ظاهری، عطر خوش سیب و لیمو این کیک را به یکی از محبوب‌ترین‌ها مبدل کرده است. پس معطل نکنید و با دو عدد سیب تازه و خوشمزه کار را شروع کنید.

  • ۲۲,۵۱۳ بازدید
  • 3.5
    (35)
  • ۰ دیدگاه
×

مواد اولیه