هیچ چیز مثل یک کوکی فنجانی گرم همراه با بستنی خنک در یک بعد از ظهر تابستانی نمیچسبد. اگر خسته هستید و حوصله یا وقت آشپزی را ندارید باز هم جای نگرانی نیست چون کوکی فنجانی در عرض ۵ دقیقه با استفاده از مایکروفر آماده میشود.
            
        
            
     
    
    
    
        
        فرنی ورمیشل یک دسر هندی خوشمزه است که در اعیاد مختلف به ویژه در ماه رمضان و برای عید فطر تهیه و سرو میشود. این دسر شبیه به فرنی خودمان است ولی در آن به جای آرد از ورمیشل تفت داده استفاده میشود.
            
        
            
     
    
    
    
        
        کرمفیل وانیلی کرمی سبک و فوقالعاده خوشمزه است که به راحتی در عرض نیم ساعت آماده میشود. البته بلافاصله قابل استفاده نیست و باید چند ساعتی در یخچال خنک شود. نکته اصلی که لازم است در تهیه یک کرمفیل وانیلی عالی رعایت شود این است که حداقل نشاسته لازم در آن به کار برود.
            
        
            
     
    
    
    
        
        ژله دو رنگ را میتوانید به شکلهای مختلفی تهیه کنید. میتوانید از ژله با طعمهای مختلفی استفاده کنید و توتها و میوههای مختلفی را داخل آن بریزید. در اینجا از ژله توت فرنگی و توت فرنگی خرد شده برای لایه اول استفاده شده است. در لایه دوم هم از ماست، پودر ژلاتین و عسل استفاده شده.
            
        
            
     
    
    
    
        
        دسر بستنی باقلوا   دسر بستنی باقلوا را عملاً میتوان نسخه تابستانی باقلوا دانست. البته حتماً میگویید هنوز که تابستان نشده… ولی هوا آنقدر گرم هست که به فکر دسرهایی با بستنی باشیم. در ضمن این دسر آنقدر جذاب هست که اصلا نیازی به آوردن دلیلی برای تهیه آن نیست. فقط کافی است یک نگاه […]
            
        
            
     
    
    
    
        
        کیک هل و وانیل بسیار لطیف و مرطوب است و طعم هل و وانیل خیلی ملایمی دارد. برای تهیه کیک هل و وانیل مواد به تدریج با هم مخلوط میشوند که برای این کار از همزن برقی استفاده میشود. در مرحله اول کره و شکر باید مدتی طولانی و با سرعت زیاد همزده شوند تا هوا به خوبی در آن نفوذ کند ولی در مراحل بعدی هم زدن زیادی لازم نیست.
            
        
            
     
    
    
    
        
        خمیر بیسکویت قلبی خیلی راحت و به سادگی تهیه میشود. برای تهیه این خمیر میتوانید از انواع همزنهای برقی یا حتی از همزن دستی استفاده کنید. بیسکویت قلبی که میخواهیم دستور تهیه آن را توضیح بدهیم نوعی شورت برد (shortbread) است. شورت بردها بیسکوئیتهای سنتی اسکاتلندی هستند که عمدتاً از چهار ماده اصلی تشکیل میشوند: آرد، شکر، کره و وانیل.
            
        
            
     
    
    
    
        
        فالوده طالبی خیلی راحت از میکس کردن طالبی با یخ تهیه میشود البته برای طعم و عطر بیشتر در اینجا از عرقیجات طبیعی و عسل استفاده شده است که لذت نوشیدن فالوده را دو چندان میکنند.
            
        
            
     
    
    
    
        
        کاپ کیک بستنی سه  رنگ از یک کاپ کیک ردولوت مرطوب خوشمزه فوقالعاده زیبا تشکیل شده که در وسط آن یک قاشق بستنی وانیلی است و رویش هم با کرم پنیر خامهای سفید و آبی پوشانده شده است.
            
        
            
     
    
    
    
        
        کیک اسمارتیز بدون شک از کیکهای محبوب کودکان است که خیلی راحت هم آماده میشود و احتیاج به مواد اولیه خاصی ندارد. این کیک را میتوانید برای مناسبتهای مختلف، از دورهمیهای ساده گرفته تا جشن تولد تهیه کنید و با آن از مهمانهای کوچکتان پذیرایی کنید. 
            
        
            
     
    
    
    
        
        دسر قهوه و نارگیل در واقع نوعی ژله است. این ژله خانگی را میتوانید با استفاده از پودر آگار یا پودر ژلاتین تهیه کنید. آگار همان کارایی ژلاتین را دارد با این تفاوت که از نوعی جلبک گرفته میشود و کاملاً گیاهی است.
            
        
            
     
    
    
    
        
        حلوا خرمایی یک حلوای استثنائی و خوشمزه است که در کنار چای فوقالعاده میچسبد و به ویژه در ماه مبارک رمضان و برای سفره افطار انتخابی عالی است. این حلوای لذیذ فقط از سه ماده اصلی تشکیل شده یعنی خرما، آرد و روغن. مقدار آرد باید نصف خرما باشد و روغن به قدری لازم است که آرد را موقع سرخ کردن بپوشاند و آن را به شکل خمیری درآورد.
            
        
            
     
    
    
    
        
         شیرینی نارگیلی شیری از دو ماده اصلی تهیه میشود که عبارتند از پودر نارگیل و شیر تغلیظ شده شیرین شده یا همان شیر عسلی. در ضمن مقداری مغز بادام، پسته یا بادام هندی بوداده و خرد شده هم در آن به کار میرود که بافت و طعم بهتری به آن میدهد.
            
        
            
     
    
    
    
        
        دسر توت فرنگی خامهای دو لایه اصلی دارد. لایه اول مانند نان تارت عمل میکند و از آرد، شکر و کره تهیه شده است. این لایه همچنین مقداری گردو دارد که زیر دندان میرود و طعم خیلی خوبی به دسر میدهد. لایه بعدی دسر، خامه و توت فرنگی و سفیده تخم مرغ زده شده است که بافت نرمی دارد و همراه با نان ترد لایه قبلی عالی میشود. 
            
        
            
     
    
    
    
        
        مسقطی از شیرینیهای سنتی ایران است که طرفداران زیادی دارد. ماده اصلی این شیرینی نشاسته است که در آب حل میشود و همراه با شکر، گلاب، هل و گاهی زعفران پخته میشود تا غلیظ شود
            
        
            
     
    
    
    
        
        کیک ساده و آسان که در عرض ۵ دقیقه آماده میشود و برای تزیینش میتوانید از هر چیزی که دوست دارید استفاده کنید، از خامه و بستنی گرفته تا میوه و مغزهای خوشمزه. کیک ساده در مایکروویو تهیه میشود ولی اگر مدت زمان مناسبی در مایکروویو بماند بافتی مانند کیکهای معمولی پیدا میکند.
            
        
            
     
    
    
    
        
        نان خامهای از یک نان گرد سبک و توخالی تشکیل شده که معمولاً داخلش را با خامه فرم گرفته پر میکنند. این نان سبک از خمیر بنیه (beignet) تهیه میشود که تهیهاش خیلی ساده است.
            
        
            
     
    
    
    
        
        میلک شیک مارشمالو یک نوشیدنی فوقالعاده زیبا و با تزئینی منحصر به فرد است. البته از این تزئین میتوانید برای سرو هرگونه میلک شیکی مثل توت فرنگی، شکلات، بادام زمینی و... استفاده کنید.
            
        
            
     
    
    
    
        
        کلوچه خرمایی یک شیرینی سالم و خشمزه است که صرف آن همراه با چای حرف ندارد. این کلوچه به ویژه برای سرو در ماه رمضان و پای سفره افطار بسیار مناسب است.
            
        
            
     
    
    
    
        
        کیک حلوا از آن دست شیرینیجاتی است برای سرو شدن در ماه رمضان و بر سر سفرههای افطار حرف ندارد. این کیک به تنهایی هم طعم و بوی حلوا را دارد و هم زولبیا بامیه!
            
        
            
     
    
    
    
        
        شربت بار به شربتی گفته میشود که برای تهیه حلوا، شیرینیهای مختلفی مثل باقلوا، زولبیا و بامیه و یا برای تر کردن کیک اسفنجی در دستورهای مختلف استفاده میشود. شربت بار از جوشاندن آب، شکر و کمی آبلیمو تهیه میشود.
            
        
            
     
    
    
    
        
        بامیه مصری که در اینجا روش تهیهاش را توضیح میدهیم شبیه به شیرینی لگیمات یا بقیمات است که در شهرهای جنوبی مثل بوشهر میپزند. به این بامیه در کشورهای عربی لقمه القاضی یا لقیمات گفته میشود و البته مختص مصر هم نیست.
            
        
            
     
    
    
    
        
        کیک نوتلا و توت فرنگی، یک کیک چند لایه است. کیک، نوتلا، خامه و توت فرنگی و بعد دوباره این چهارلایه خوشمزه تکرار میشوند. در واقع این کیک یک لایه گاناش شکلاتی احتیاج دارد که در آن برای راحتی به جای گاناش از شکلات نوتلا آماده استفاده شده است
            
        
            
     
    
    
    
        
        روشی که در اینجا برای تهیه کاپ کیک آتشفشانی ارائه میدهیم از اول تا آخر ۵ دقیقه بیشتر طول نمیکشد. اما نیاز به مایکروویو دارد. البته در صورتی که مایکروویو ندارید یا ترجیح میدهید از آن استفاده نکنید، میتوانید از فر هم استفاده کنید. 
            
        
            
     
    
    
    
        
        دستگاه وافل ساز را از قبل گرم کنید. در یک کاسه بزرگ، آرد، بکینگ پودر، نمک، شکر و پودر کاکائو را مخلوط کنید. شیر، تخم مرغ و کره را به مواد اضافه کنید تا مخلوطی نرم به دست بیاید.
            
        
            
     
    
    
    
        
        یک برش از شیرینی بلوندی کاملاً سیر کننده است و طعم بی نظیری دارد که از سس دولسه دلچه ناشی میشود. این سس لذیذ از شیرعسلی تهیه میشود و به همین علت سالم و مقوی هم هست.
            
        
            
     
    
    
    
        
        در روش کلاسیک تهیه دولسه دلچه از شیر و شکر استفاده میشود اما در اینجا روشی را مطرح میکنیم که در آن از شیر عسلی (شیر تغلیظ شده با شکر) استفاده میشود که میتوانید آن را از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه کنید. از سس دولسه دلچه میتوان برای تزیین انواع دسر و بستنی استفاده کرد. همچنین میتوان آن را همراه با پنکیک سرو کرد.
            
        
            
     
    
    
    
        
        این کیک شنی آسان و خوش طعم را میتوانید برای ایام عید تهیه کنید و پس از برش دادن، با آن از میهمانانتان پذیرایی کنید.
            
        
            
     
    
    
    
        
        طرز تهیه: قبل از شروع تهیه ی این دسر خوشمزه  ایتدا فر را  تا دمای 170 درجه ی سانتی گراد یا 350 ...
            
        
            
     
    
    
    
        
        . کیک سیب و لیمو یکی از آن ترکیبهای فوقالعاده خوشمزه است که نباید از دست بدهید. علاوه بر زیبایی ظاهری، عطر خوش سیب و لیمو این کیک را به یکی از محبوبترینها مبدل کرده است. پس معطل نکنید و با دو عدد سیب تازه و خوشمزه کار را شروع کنید.