حلوای کدو حلوایی
حلوای کدو حلوایی: کدو حلوایی را به تکه های کوچک خرد کنید و پوست بگیرید. تکه های کدو را با شیر در قابلمه بریزید و ...
- ۸۴,۳۳۶ بازدید
- ۳ دیدگاه
حلوای کدو حلوایی: کدو حلوایی را به تکه های کوچک خرد کنید و پوست بگیرید. تکه های کدو را با شیر در قابلمه بریزید و ...
حلوا اوماج: : آرد را در یک سینی بریزید. شیر را در یک افشانه بریزید و آن را روی آرد بپاشید. همزمان با چنگال مدام سطح آرد را به هم بزنید تا ...
فرنی پرتقالی: شیر، آرد، زرده تخم مرغ، وانیل، شکر و کره را با هم مخلوط کنید تا مواد خوب یکدست شوند ...
فرنی سه رنگ: ابتدا شیر سرد را در قابلمه مورد نظر بریزید. سپس آرد برنج را اضافه کنید و کاملاً هم بزنید تا ...
فرنی نارگیلی: تمامی مواد را با همزن مخلوط کنید. مواد را در ظرف پیرکس کمی چرب شده بریزید و به مدت 25 دقیقه در فر قرار دهید تا ...
برای تهیه سمنو باید گندم را سبز کنید به این صورت که ابتدا گندم را تمیز کرده و بشوئید. آن را با آب سرد خیس کنید و ...
زرده را با شکر خوب مخلوط کنید تا کرمی رنگ شود و کمی پف کند ...
لیوان آب درون یک قابلمه بریزید و شکر را درون آن بریزید و ...
شکر و آب را در یک شیر جوش بریزید و شکر را خوب در آن حل کنید تا ...
طرز تهیه حلوای زنجبیلی : آرد را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ، با قاشق چوبی هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شود و ...
طرز تهیه حلوای موز و بادام : موزها را پوست بکنید و خرد کنید ، موز خرد شده و شکر را مخلوط کنید و داخل میکسر بریزید و ...
طرز تهیه حلوای موز و شکر قهوه ای : موزها را پوست بکنید ، خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید ، 1/2 لیوان آب روی موزها بریزید و با میکسر بزنید ...
طرز تهیه رنگینک خرما و گردو : کره را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود سپس آرد را روی کره ذوب شده الک کنید و ...
برای خارج کردن شله زرد قالبی از قالب مدتی آن را خارج از یخچال قرار دهید و بعد دیواره ها را با چاقویی مرطوب و نازک از قالب جدا کنید و در یک بشقاب مرطوب(نه خیس) برگردانید..
مسقطی انار یکی از شیرینی های سنتی ایرانی است. که به دلیل داشتن انار در مواد اولیه، یک پیشنهاد ویژه یلدایی می باشد. مسقطی انار خوشمزه را می توانید به آسانی تهیه کرده و برای مراسم شب چله از مهمان هایتان پذیرایی کنید.
کره را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود ...
فرنی آرد برنج : آرد برنج ، شکر و گلاب را با شیر مخلوط کنید سپس درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ...
انواع حلوا، از جمله دسرهای خوشمزه و محبوب ایرانی هستند که در مناسبتها و مراسمهای مختلف جایگاه ویژهای دارند. مردم هر گوشه و کناری در کشورمان حلواهای جذاب با دستور پختهای متنوعی دارند که برخی از آنها مثل حلوای شیر، حلوای هویج و حلوای سیاه معروف شدهاند. حلوای نثار ارومیه، یکی از انواع حلواست که […]
آنچه در کشورهای عربی به عنوان حلوای هویج تهیه می شود از نظر مواد اولیه تفاوت چندانی با حلوای ما ندارد ولی اصولا حلوای هویج عربی ...
حلوا، جزو دسرهای خوشمزه ایرانی است که در مراسمهای مذهبی و سفرههای افطار پخته میشود. کدبانوهای ایرانی حلوای نذری و حلوای مجلسی را با انواع آردها درست میکنند. آرد برنج، یکی از انواع آردهایی هست که میشود برای پخت حلوا استفاده کرد. اینجا قصد داریم طرز تهیه حلوای آرد برنج را آموزش دهیم که نسبت […]
مایه اولیه مسقطی زعفرانی را روی حرارت ملایم قرار دهید و شکر را به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید تا مایه یکدست و فرنی شکلی حاصل شود....
حلوا، یکی از دسرهای ساده و خوشمزه ایرانی است که محبوبیت زیادی دارد. همچنین این دسر، پای ثابت مراسمهای ترحیم و سفرههای نذری است. ما قبلا در ایران کوک طرز تهیه حلوا نذری را آموزش دادهایم و میتوانید طبق دستورالعمل آن در مراسمهای مختلف، حلوا درست کنید. البته اگر دوست دارید در این مراسمها حلوای […]
کاچی، جزو دسرهای خوشمزه و محبوب ایرانیست که مادربزرگها آن را درمان بسیاری از دردها میدانند. در گذشته اعتقاد داشتند کاچی برای دوران نقاهت بعد از زایمان، ضعف و سردی عالی است. البته این دسر طبع بسیار گرمی دارد و در مصرف آن نباید افراط بکنید. کاچی در نقاط مختلف کشورمان با مواد اولیه مختلف […]
می توان این غذا را هم به صورت گرم به عنوان نوعی پیش غذا یا آش و هم سرد به عنوان دسری ایرانی و سنتی همراه مربا، شیره، عسل، شکر و ... در وعده های غذایی تان جای دهید...
حلوا تیره : ارد را دو بار الک کنید سپس داخل ظرفی بریزید و با حرارت کم شروع به تفت دادن کنید ، حلوا را انقدر تفت دهید تا رنگش کمی تغییر کند و سبک شود ...
حلوا، یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب در شبه جزیره هند، خاورمیانه و ایران است. این دسر خوشمزه را در مناطق مختلف با مواد اولیه متفاوت و به روشهای متنوعی درست میکنند. حلوای خرما و دارچین، یکی از انواع این دسر است که بیشتر در مناطق جنوبی کشورمان پخته میشود. استفاده از خرما در این […]
شله زرد : برنج را شب قبل با 1ليوان گلاب و 1 لیتر آب بگذاريد خيس بخورد ، حدود 10 ليوان آب را بگذاريد جوش بيايد سپس برنج را به ان اضافه كرده و هم بزنيد تا بجوشد ...