خورشت فسنجان با مرغ رایج ترین شکل فسنجان ایرانی است. البته قبلاً طرز تهیه فسنجان را در سایت ایران کوک داشتیم. ولی این یک دستور جدید هست که کمی با قبلی تفاوت دارد. به عنوان مثال در این دستور پیاز خرد نشده و رنده شده و در ضمن این فسنجان ترش هست. این خورشت خوشمزه […]
اگر به دنبال یک غذای جدید هستید که با بادمجان درست کنید ما به شما خوراک بادمجان پنیری را پیشنهاد میکنیم که فوق العاده لذیذ است. اسم دیگر این غذا گوجه بادمجان پنیری است، چون به جز پنیر مقدار زیادی هم پوره گوجه فرنگی دارد. خوراک بادمجان پنیری میتواند جایگزین گیاهی غذاهایی مثل چیکن پارمزان […]
یکی از انواع پلو ایرانی که عزیز دل خیلی هاست هویج پلو هست. اگر شما هم هویج پلو دوست دارید حتماً انواع مختلفش از قبیل هویج پلو ساده، هویج پلو با گوشت، هویج پلو با مرغ و هویج پلو با گوشت قلقلی (همین دستور) را امتحان کنید و از بخش دیدگاه به ما بگویید که […]
در تهیه مانی پلو از لپه، رشته پلویی، زرشک و کشمش استفاده میشود. معمولاً همراه این غذا گوشت یا گاهی مرغ تفت داده شده با پیاز استفاده میشود.
برای آماده کردن مواد لازم خوراک بادمجان از قبل، بادمجان ها را پوست بکنید و نگینی درشت خرد کنید. پیاز و فلفل دلمه ای را نگینی ریز و هویج را رنده کنید. بعد از این تهیه غذا فقط نیاز به کمی تفت دادن و یک ساعت پخت روی شعله ملایم دارد.
کوکو سیب زمینی ترد و لذیذ را همه میشناسیم و دوست داریم. همان طور که قبلاً در طرز تهیه کوکو سیب زمینی گفته شده این غذای خوشمزه معمولاً با استفاده از سیب زمینی و تخم مرغ و پیاز تهیه میشود. کوکو سیب زمینی پنیری را هم قبلاً معرفی کردیم که وسط آن با پنیر پر […]
خورش مرغ آبدار جا افتاده و خوشمزه یک وعده غذای عالی برای وسط هفته است. این غذای کامل بسیار هم مقوی است. در ضمن آب خورشت مرغ باعث میشود غذا زیر دندان نرم تر و مطبوع تر باشد. البته مقدار آب خورش بستگی به سلیقه شما دارد. میتوانید بگذارید خورشت بیشتر روی شعله بماند و […]
اگه دوست دارید برای شب چله غذای شمالی درست کنید، خورشت اناربیج رو از دست ندید. در تهیه این خورشت از گردو، رب انار، آب انار و سبزی محلی استفاده میشه.
به طور خلاصه سیب زمینی و مرغ تکه تکه شده آغشته به یک چاشنی ساده و عالی میشوند. بعد از حدود 1 ساعت پخته شدن در فر با پنیر پوشانده شده و دوباره در فر پخته میشوند. پیشنهاد میکنم مرغ و سیب زمینی پنیری را همراه با نان و سالاد سرو کنید.
فصل پاییز است و چیزی تا شب یلدا هم نمانده. در این هوای سرد هیچ چیزی به اندازه سوپ نمیچسبد. سوپ انار را در منوی شام شب یلدا فراموش نکنید. دانه های انار دوست همیشگی شما در تزیین غذاهای شب یلدا هستند.
این پیتزای لذیذ و خوشمزه از نظر طعم شباهت زیادی به پاستا آلفردو دارد چون در آن از سینه مرغ پخته شده و سس آلفردو استفاده می شود. برای راحتی کار بهتر است از قبل سس آلفردو و خمیر پیتزا را آماده کنید. به این ترتیب تهیه پیتزا آلفردو خیلی خیلی راحت انجام میشود و کمتر از نیم ساعت وقت شما را میگیرد.
نان کوهی نوعی نان نسبتاً شیرین و مغزدار آملی است. این نان از خمیر ساده ای تهیه میشود که درست کردنش کار چندان سختی نیست. داخل خمیر هم مخلوطی از گردو، شکر و هل قرار میگیرد که هم فوق العاده مقوی است و هم طعم و عطری عالی به نان کوهی میدهد.
لایه های کیک ساندویچ تن ماهی از مواد متنوعی تشکیل میشوند اما مواد اصلی تن ماهی، تخم مرغ و سس مایونز هستند. اگر دوست دارید غذای جدیدی را امتحان کنید یا دنبال غذایی هستید که برای مهمانی شام یا عصرانه دوستانه آن را سرو کنید کیک ساندویچ تن ماهی دقیقاً همان چیزی است که دنبالش هستید.
از ترکیب رب انار، گردو، ماست و زعفران سسی ترش با طعمی عالی به دست می آید و مرغ خرد شده با چند ساعت ماندن و خیس خوردن در این سس طعم دار میشود و بافتی ترد و عالی پیدا میکند. کباب کردن جوجه ترش میتواند خیلی ساده و آسان در منزل انجام شود. حتما نیاز به منقل و فر نیست.
عدس پلو زعفرانی با کوفته قلقلی با کمی صبر و حوصله و قدری خلاقیت میتواند تهیه شود و سفره ای رنگین و زیبا را برای شما به ارمغان آورد. عطر زعفران ناخودآگاه هر کسی را جذب این عدس پلو میکند
بال مرغ ترد همان طور که از اسمش پیداست بسیار برشته و ترد است. در ضمن این غذای خوشمزه خیلی راحت تهیه میشود و فقط احتیاج به 4 ماده اولیه دارد.
مراحل تهیه بادمجان و میگو غذای هیجان انگیزی که میخواهیم در اینجا معرفی کنیم به سادگی قابل انجام هستند. البته بعضی از مراحل باید با کمی صبر و حوصله انجام شوند تا نتیجه بهتری حاصل شود.
استیک با کلم بروکلی یکی از سالم ترین و مقوی ترین غذاهایی است که میتوانید به آسانی تهیه کنید و از آن لذت ببرید. گوشت گاو به صورت قطعات باریک در میاید و نیم ساعت در مخلوطی از نشاسته و پودر سیر خیس میخورد. این کار باعث میشود طعم و بافت استیک بعد از پخت بهتر شود. بعد از پخت، گوشت با کلم بروکلی و پیاز تفت داده شده و یک سس مخصوص مخلوط میشود.
رشته پلو با ته دیگ مرغ هم یکی از این ایده های خلاقانه است که به همت دوست و همکار عزیزمان در ایران کوک تهیه شد و روز خوشی را برای همه ما رقم زد.
روزهایی که خسته هستید و میخواهید یک شام آسان و در عین حال لذیذ داشته باشید که برای شما و عزیزانتان مفید هم باشد، کوکوی گل کلم گزینه خیلی خوبی است.
ران مرغ آبدار با خواباندن ران مرغ بدون پوست و بدون استخوان در مواد طعم دهنده به مدتی طولانی و پختن آن روی گریل یا فر ران مرغ آبدار با طعمی عالی و بافتی برشته خواهید داشت. اگر به هیچ کدام از این ها هم دسترسی ندارید جای نگرانی نیست. استفاده از تابه گریل روی […]
کباب سالمون لیمویی بسیار زیبا و شیک هم هست و حتی میتوانید آن را در مهمانی ها سرو کنید. فقط کافی است ماهی ها را خرد کنید و همراه با لیمو ترش سیخ بگیرید. بعد هم یک سس عالی از لیموترش، خردل، جعفری و ادویه جات روی آن میمالید تا کباب سالمون طعم بهتری پیدا کند.
بورک سیب زمینی مارپیچی محتوی ترکیب خیلی ساده و خوشمزه ای است که پوره سیب زمینی و پیاز سرخ شده مواد اصلی تشکیل دهنده آن هستند. در ضمن ظاهر بورک سیب زمینی مارپیچی خاص و بسیار جذاب است.
پلو با گل کلم و بروکلی جدیدترین غذایی است که باید امتحان کنید. این غذا با ترکیب ادویههای متنوع و خوش عِطر یادآور غذاهای هندی است ولی اگر مایل باشید میتوانید با کم و زیاد کردن مقدار فلفل تند طعم آن را کمی به سلیقه خود تغییر دهید.
کاسرول کدو سبز پنیری مغزی نرم و کمی خیس دارد که عمدتاً از کدو سبز و تخم مرغ تشکیل شده و سطح آن از پنیر ذوب شده طلایی رنگ خوشمزه پوشانده شده است.
ران مرغ پر شده از برنج یک وعده غذایی کامل، لذیذ و سالم است که با کمی صبر و حوصله ظاهر بسیار جذابی هم پیدا میکند. این غذا هم برای سرو در مهمانیها مناسب است و هم آنقدر ساده هست که بتوانید آن را برای یک شب جمعه خوب و خوش در کنار خانواده تهیه کنید.
شکلک سیب زمینی سوخاری به سادگی و با کمی سلیقه تهیه میشود. برای تهیه خمیر عملاً فقط باید همه مواد با هم مخلوط شوند. بعد خمیر را قالب میزنیم و وقتی خودش را گرفت به هر شکلی دوست داشتیم آن را طراحی میکنیم.
کدو سبز رشته میشود و همراه با گوجه، ریحان و پنیر پارمزان و مقدار قابل توجهی سیر پخته میشود. از آب سبزیجات هم برای تهیه سسی خوشمزه استفاده میشود که به غذای سالم و جذاب شما طعم بیشتری میدهد.
فلافل باقالی خیلی ساده است و شبیه به فلافل معمولی است با این تفاوت که علاوه بر نخود از باقالی یا باقلا هم در تهیه آن استفاده میشود. نخود باید قبل از مصرف برای فلافل خوب خیس بخورد.
خورش لوبیا سبز از خورش های دیگر کمتر شناخته شده است و البته به شکلهای مختلف تهیه میشوند. مواد اصلی خورش لوبیا سبز که در این جا میخواهیم دستور تهیهاش را توضیح دهیم گوشت، لوبیا سبز و لوبیا چیتی هستند. رنگ و طعم این خورش خوشمزه هم با رب گوجه فرنگی، ادویههایی از قبیل زردچوبه و آویشن و در صورت تمایل لیمو عمانی تأمین میشود.