امروز قصد داریم در این دستور آشپزی، طرز تهیه آرد برنج در خانه را به طور کامل آموزش دهیم. اما قبل از آن صفر تا صد این آرد را برای شما عزیزان خواهیم گفت. اصلا آرد برنج چیست؟ آرد برنج به انگلیسی Rice flour گفته می شود و همان طور که از اسمش پیداست نوعی آرد است […]
شاید شما هم این روز ها اسم ژله آجیلی، ژله با مغزیجات و یا ژله با مغز آجیل زیاد به گوشتان خورده باشد. این دسر که تقریبا جدید است نوع دیگری از ژله ویترینی است و به سرعت طرفداران زیادی هم پیدا کرده. چون هم بسیار زیباست و هم مقوی و دوست داشتنی! ژله آجیلی […]
قرابیه شیرینی محلی اما مجلسی و دوست داشتنی است که در مناطق آذربایجان، ترکیه، زنجان، قزوین و… طرفداران بسیاری دارد. اگر اهل این مناطق نباشید شاید برایتان این سوال پیش بیاید که قرابیه چیست؟ قرابیه نوعی شیرینی است که عمدتا با بادام، شکر و تخم مرغ تهیه میشود و روی آن پر از مغز پسته […]
از آنجا که خاگینه خرما و انواع دیگر خاگینه روش تهیه بسیار ساده ای دار، می توانید با صرف کمترین زمان تنوع خوبی در وعده های غذایی تان ایجاد کنید و علاوه بر این خاگینه...
خشیل آذری یه غذای خوشمزه شبیه به حلیمه که آذربایجانی ها و اردبیلی ها باهاش آشنا هستن و معمولا برای شام شب یلدا اون رو تهیه میکنن.
کیک 1 2 3 4 یکی از قدیمی ترین دستورهای پخت کیک می باشد که حاصل سال ها تجربه و آزمون و خطای حرفه ای ترین سرآشپز ها است. دلیل آنکه این کیک به کیک 1 2 3 4 شناخته شده این است که در دستور پخت آن از 4 عدد تخم مرغ، 3 پیمانه آرد، 2 […]
دنبال طرز تهیه شیرینی یا حلوای جدیدی هستید؟ نظرتان در مورد غذاهای عربی مثل فلافل و کبه برنجی یا حلوای شیر خشک چیست؟ تا حالا اسم حلوا دهین یا دهین ابو علی را شنیده اید؟ دهین چیست؟ دهین حلوای خوشمزه و معروف نجف است. در بازار قدیم شهر نجف (سوق نجف) در عراق که […]
موس شکلاتی قالبی یکی از ساده ترین دسرهایی ست که بسیار لذیذ و خوش طعم می باشد. این دسر خوشمزه و آسان را می توانید در مهمانی ها و یا مناسبت های خاص تهیه و سرو کنید. در تهیه موس شکلاتی قالبی شما می توانید مواد موس شکلاتی نرم و لطیف را درون قالب های […]
همه ما عاشق کیک و شیرینی هستیم اما کیک هایی که طراحی های خلاقانه و بامزه دارند خیلی جذاب تر هستند. کیک های فانتزی و عروسکی را همه ی ما دوست داریم و در مهمانی ها و تولد ها استفاده می کنیم. اما برخی طراحی ها و تزیینات روی کیک ها باعث می شود که […]
شیرینی زبان ، یکی از انواع شیرینی های سنتی ایرانی است. که در تمام شهرها و بین همه مردم، محبوبیت بسیار زیادی دارد. این شیرینی به دلیل خشک بودن و داشتن ماندگاری بالا، و همچنین لذیذ بودن غیر قابل وصفش، یکی از انتخاب های ثابت و پرطرفدار برای شیرینی عید نیز می باشد. شیرینی زبان […]
به کامل ترین آموزش ژله در پوست میوه خوش آمدید. در این دستور آشپزی قصد داریم تمام نکات مربوط به طرز تهیه ژله در پوست میوه را با شما در میان بگذاریم تا دسری عالی و بی نظیر برای عزیزانتان تدارک ببینید. ژله در پوست میوه دسری دوست داشتنی و در عین حال آسان و […]
اگر اهل شیرینی تر باشید امکان ندارد رولت و نان خامه ای از شیرینی های محبوب شما نباشد. رولت هندوانه ای هم نوعی شیرینی تر فوق العاده خوشمزه است. کیک این رولت هندوانه ای به دلیل استفاده از نشاسته ذرت بسیار پوک و اسفنجی است و بافت جالبی دارد. با استفاده از رنگ های خوراکی […]
کیک بستنی یکی از بهترین و خوشمزه ترین دسرهاست و البته خودش انواع مختلفی دارد. مسلماً کیک بستنی شکلاتی یکی از رایج ترین آنهاست. کیک بستنی را در تمام سال میتوانید استفاده کنید اما معلوم است که در گرمای تابستان بیشتر مچسبد. حتی به عنوان کیک تولد هم میتوانید از کیک بستنی کیت کت شکلاتی استفاده […]
درست کردن حلوا مجلسی خوشمزه چند نکته دارد. یکی از مهمترین آنها تفت دادن آرد است. آرد باید به مدت 15-20 دقیقه مرتب هم بخورد تا به رنگ دلخواه در بیاید. اگر از هم زدن آرد غافل شوید، حلوای شما طعم سوختگی میگیرد. تیره یا روشن بودن حلوا بستگی به سلیقه شما دارد. عموماً حلوای […]
در دستور تهیه پودینگ شکلاتی مرحله به مرحله با دسر شکلاتی خوشمزه ای آشنا میشوید که در عرض یک ربع ساعت و فقط با 4 ماده ساده تهیه میشود. بله در 15 دقیقه همه مواد با هم مخلوط شده و روی شعله پخته و غلیظ میشوند. البته بعد از آن بهتر است پودینگ چند ساعتی […]
میکادو شیرینی لایه لایه خوشمزه ای است که از نان مخصوص میکادو و خمیری مانند حلوا تشکیل میشود. بعد از مالیدن مایه روی لایه های نان میکادو لازم است جسم سنگینی روی آنها قرار داده شود تا لایه ها به خوبی به هم بچسبند. بعد از چند ساعت که شیرینی میکادو منسجم و آماده شد […]
دسرهای با طعم کدو حلوایی فراوان هستند، مثل پای کدو حلوایی خوشمزه ، بار کدو حلوایی و کرم بروله کدو حلوایی که قبلاً آنها را معرفی کردیم. اما این بار میخواهیم موس کدو حلوایی خامه ای را معرفی کنیم که یک دسر فوق العاده سبک و خوشمزه است. دوستداران کدوحلوایی حتماً باید این دسر را […]
دستوری که در ادامه میبینید مربوط به تهیه خمیر ژلارد هست که دوست خوب ما مادر زینب سادات با ما به اشتراک گذاشته و این دستور رو خودشون ابداع کردند. ژلارد نوعی خمیر خوراکی است که میتواند به عنوان جایگزین خمیر فوندانت در تزیین کیک استفاده شود. از خمیر ژلارد میتوان برای ساخت گل تزیینی […]
برای تهیه کیک باقلوا، مواد میانی وسط دو لایه خمیر ریخته میشوند. بعد از پخته شدن این کیک مغزدار، مقدار زیادی شربت روی کیک داغ ریخته میشود و به خورد آن میرود. در آخر هم روی کیک با مغز پسته خرد شده تزیین میشود و به شکل جذابی که میبینید در می آید.
این رولت خوشمزه و هیجان انگیز مخصوص شب یلدا از سه قسمت تشکیل شده: کیک اسفنجی مخصوص رولت، خامه قنادی و بخش سوم که رولت انار را منحصر به فرد میکند ژله انار است.
دسر انار سه لایه واقعاً فوق العاده است به خصوص برای شب یلدا. لایه اول دسر انار ژله ای و لایه دوم موس انار است. در آخر هم یک لایه شیرین خامه ای فوق العاده خوشمزه ته ظرف دسر منتظر شماست.
کراست تارت خرمالو یا نان تارت خیلی ساده از ترکیب بیسکویت پتی بور پودر شده، کره ذوب شده و دسر آماده دنت تهیه میشود. با تغییر طعم دنت میتوانید طعم کراست را هم به دلخواه عوض کنید.
دسر پان اسپانیا یک دسر لایه ای فوق العاده خوشمزه است که باید حتماً آن را امتحان کنید. این دسر زیبا و جذاب از لایه های بیسکویت پتی بور، نوعی کرم خوشمزه با دو رنگ مختلف (ساده و کاکائویی) و همین طور گردو و موز (دلخواه، قابل حذف) تشکیل شده و خیلی راحت و بی دردسر تهیه میشود.
تهیه کیش صبحانه با نان تست فنجانی خیلی راحت است. این کیش احتیاجی به خمیر و دردسرهای تهیه آن ندارد چون با نان تست درست میشود. نان به صورت دایره ای برش خورده و کف قالب مافین قرار میگیرد.
شیرینی مربایی دو لایه ظاهر زیبا و منحصر به فردی دارد و در ضمن می توان با استفاده از کاترها و مرباهای مختلف در شکل و حتی طعم آن تنوع ایجاد کرد. علاوه بر این در خمیر شیرینی مربایی دو لایه از مغز بادام یا فندق استفاده میشود که هم باعث میشود خواص بیشتری داشته باشد و هم طعمی عالی به آن میدهد.
کوکی زنجبیلی از آشپزی آلمان و هلند آمده است و بیشتر در فصل سرما (نزدیک به کریسمس) تهیه میشود. طعم تند و تیز زنجبیل و مقدار خیلی کمی فلفل سفید این کوکی را بسیار دلپذیر میکند.
دسر کاستارد شکلاتی دسری فوق العاده است که اگر از دوستداران شکلات هستید بدون شک شیفته اش میشوید. برای تهیه دسر کاستارد شکلاتی فقط چند ماده ساده لازم است اما تعیین کننده ترین عامل در کیفیت و طعم دسر شکلاتی است که در آن استفاده میکنید.
سوهان قم یکی از خوشمزه ترین شیرینی¬های ایرانی است که معمولاً به عنوان عصرانه همراه با چای سرو می¬شود. اما شاید تا به حال به این فکر نکرده باشید که می¬توانید خودتان سوهان قم را در منزل تهیه کنید.
حلوای شیر خشک در اصل یک مدل حلوای عربی لطیف و خیلی خیلی خوشمزه است که در ترکیباتش بخشی از آرد با شیر خشک مخصوص آشپزی جایگزین شده است.
براونی نوتلا طعمی عالی دارد و به ویژه برای دورهمیها و مهمانیها عالی است. خمیر براونی نوتلا نسبتاً راحت و آسان تهیه میشود و بعد از آن در قالب ریخته شده و در فر پخته میشود.