آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: انواع کیک

سرآشپز بانو

کیک آلبالو

تهیه کیک آلبالو خیلی آسان است و مواد زیاد و خاصی هم احتیاج ندارد. به طور خلاصه برای تهیه کیک آلبالو، مواد با هم مخلوط می‌شوند، در قالب قرار می‌گیرند و بعد هم آلبالو روی آن چیده می‌شود. از یک تکنیک جالب هم استفاده می‌شود که مانع از ته‌نشین شدن آلبالو در کیک خواهد شد.

  • ۴۵,۵۳۹ بازدید
  • 4.2
    (50)
  • ۷ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک خیس نارگیلی

کیک خیس نارگیلی از آن دست کیک‌های نرم و شیرینی است که طعمی فوق‌العاده دارد. خود این کیک در اصل با شیر نارگیل تهیه می‌شود و از این جهت غنی و خوشمزه است و طعم خاص خود را دارد.

  • ۴۳,۴۹۸ بازدید
  • 3.4
    (26)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک شکلاتی با موز

کیک شکلاتی با موز سه لایه مختلف دارد. همه این لایه‌ها شکلاتی‌اند ولی بافت متفاوتی دارند که باعث می‌شودسه طعم مختلف را همزمان تجربه کنید. لایه اول کیک کاکائویی است. لایه دوم خامه کاکائویی همراه با موز است و لایه سوم هم یک کرم شکلاتی فوق‌العاده است.

  • ۲۱,۸۴۸ بازدید
  • 4.3
    (21)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک خیس ترکیه

کیک خیس شکلاتی یک کیک خاص و متفاوت با بافتی تر و نرم است که در آشپزی ترکی رواج دارد. در این کیک ترکی برای خیس کردن کیک از یک سس کاکائویی استفاده می‌شود.

  • ۳۴,۳۴۸ بازدید
  • 3.8
    (61)
  • ۶ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک هل و وانیل

کیک هل و وانیل بسیار لطیف و مرطوب است و طعم هل و وانیل خیلی ملایمی دارد. برای تهیه کیک هل و وانیل مواد به تدریج با هم مخلوط می‌شوند که برای این کار از همزن برقی استفاده می‌شود. در مرحله اول کره و شکر باید مدتی طولانی و با سرعت زیاد همزده شوند تا هوا به خوبی در آن نفوذ کند ولی در مراحل بعدی هم زدن زیادی لازم نیست.

  • ۱۰,۰۰۴ بازدید
  • 4.3
    (13)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک اسمارتیز

کیک اسمارتیز بدون شک از کیک‌های محبوب کودکان است که خیلی راحت هم آماده می‌شود و احتیاج به مواد اولیه خاصی ندارد. این کیک را می‌توانید برای مناسبت‌های مختلف، از دورهمی‌های ساده گرفته تا جشن تولد تهیه کنید و با آن از مهمان‌های کوچکتان پذیرایی کنید.

  • ۱۴,۸۳۱ بازدید
  • 4.3
    (9)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک ساده در مایکروویو

کیک ساده و آسان که در عرض ۵ دقیقه آماده می‌شود و برای تزیینش می‌توانید از هر چیزی که دوست دارید استفاده کنید، از خامه و بستنی گرفته تا میوه و مغزهای خوشمزه. کیک ساده در مایکروویو تهیه می‌شود ولی اگر مدت زمان مناسبی در مایکروویو بماند بافتی مانند کیک‌های معمولی پیدا می‌کند.

  • ۱۴۵,۴۸۱ بازدید
  • 3.6
    (121)
  • ۱۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک نوتلا و توت فرنگی

کیک نوتلا و توت فرنگی، یک کیک چند لایه است. کیک، نوتلا، خامه و توت فرنگی و بعد دوباره این چهارلایه خوشمزه تکرار می‌شوند. در واقع این کیک یک لایه گاناش شکلاتی احتیاج دارد که در آن برای راحتی به جای گاناش از شکلات نوتلا آماده استفاده شده است

  • ۱۴,۲۱۷ بازدید
  • 4.2
    (29)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک آتشفشانی ۵ دقیقه‌ای

روشی که در اینجا برای تهیه کاپ کیک آتشفشانی ارائه می‌دهیم از اول تا آخر ۵ دقیقه بیشتر طول نمی‌کشد. اما نیاز به مایکروویو دارد. البته در صورتی که مایکروویو ندارید یا ترجیح می‌دهید از آن استفاده نکنید، می‌توانید از فر هم استفاده کنید.

  • ۶۸,۵۵۹ بازدید
  • 4.2
    (129)
  • ۳۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک شنی

این کیک شنی آسان و خوش طعم را می‌توانید برای ایام عید تهیه کنید و پس از برش دادن، با آن از میهمانانتان پذیرایی کنید.

  • ۶۰,۵۱۱ بازدید
  • 3.5
    (120)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک سیب و لیمو

. کیک سیب و لیمو یکی از آن ترکیب‌های فوق‌العاده خوشمزه است که نباید از دست بدهید. علاوه بر زیبایی ظاهری، عطر خوش سیب و لیمو این کیک را به یکی از محبوب‌ترین‌ها مبدل کرده است. پس معطل نکنید و با دو عدد سیب تازه و خوشمزه کار را شروع کنید.

  • ۲۲,۲۲۶ بازدید
  • 3.5
    (34)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کاپ کیک بدون فر کاکائویی

مافین بدون فر کاکائویی بیشتر شبیه به یک معجزه است تا واقعیت. این مافین فوق العاده بدون تخم مرغ و بدون فر تهیه می‌شود. مایه مافین بدون فر خیلی آسان و سریع تهیه می‌شود و بعد با بخار پز کردن خمیر، کار تمام می‌شود. نتیجه مافین های کاکائویی نرم، مرطوب و خوشمزه ای است که شما را متحیر خواهد کرد.

  • ۳۹,۴۰۷ بازدید
  • 3.7
    (61)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

کاپ کیک مینی موس (کاپ کیک تولد)

کاپ کیک مینی موس از یک کاپ کیک وانیلی، باتر کرم، دو بیسکویت اوریوی کوچک و پاپیونی از خمیر فوندانت تشکیل شده است. کاپ کیک مینی موس برای پذیرایی در مهمانی ها و به ویژه جشن تولد کودکان بسیار مناسب است

  • ۱۶,۶۵۳ بازدید
  • 3.9
    (68)
  • ۷ دیدگاه

سرآشپز بانو

آرد سلف ریزینگ

آرد سلف ریزینگ که ممکن است در برخی از دستورهای غذایی با آن روبرو شوید، ترکیبی است از آرد سفید و ماده ی دیگری که نقش عامل برآورنده را در آن دارد.

  • ۱۶,۳۶۳ بازدید
  • 4
    (28)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک شیر

کیک شیر، کیکی آسان و خوشمزه است که در کنار یک لیوان چای یا شیر داغ، عصرانه ای دلچسب ولذتبخش خواهد بود. طرز تهیه این کیک بسیار راحت...

  • ۵۹,۲۰۵ بازدید
  • 4.3
    (303)
  • ۲۶ دیدگاه

سرآشپز بانو

ژلو کیک خرده شیشه

طرز تهیه ژلو کیک خرده شیشه : فر را روی 176 درجه سانتیگراد قرار دهید. برای تهیه ژله های رنگی، پودر ژله را با یک لیوان آب داغ ترکیب کنید و هم بزنید تا ژله...

  • ۱۱,۸۸۴ بازدید
  • 4
    (75)
  • ۸ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک انار مخصوص شب یلدا

کیک چند لایه انار کیکی زیبا و خوشمزه است که با کمی دقت و حوصله می توانید در منزل تهیه کنید. ترکیب سفیدی فراستینگ کیک و سرخی تاپینگ انار ...

  • ۶۶,۶۰۴ بازدید
  • 4.3
    (364)
  • ۲۸ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک لبو شکلاتی

کیک لبو شکلاتی: فر را روشن کنید و تا دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید. کف قالب فر را با کمی روغن چرب کنید. آرد، ...

  • ۱۳,۳۱۹ بازدید
  • 3.9
    (36)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک کاکائویی با کرم نوتلا

کیک کاکائویی: فر را روشن کنید و تا دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. دو قالب کیک 20 سانتیمتری آماده کنید و کف آن ها را با کاغذ...

  • ۲۶,۳۱۷ بازدید
  • 4.4
    (148)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه چیز کیک آلبالو

چیزکیک آلبالو و شکلات: ابتدا فر را روشن کنید و در درجه 180 سانتیگراد قرار دهید تا گرم شود. یک قالب کمربندی 24 سانتی آماده کنید و با کمی کره...

  • ۱۳,۹۱۱ بازدید
  • 3.9
    (29)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه چیز کیک یخچالی

چیز کیک بدون فر: بیسکوئیت ها را داخل غذاساز بریزید و کمی خرد و پودر کنید. کره نرم یا ذوب شده را روی آن بریزید و ...

  • ۱۰۹,۵۸۰ بازدید
  • 4.3
    (252)
  • ۳۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کیک تیرامیسو

تیرامیسو (دسر ایتالیایی) است؛ این دسر حاوی مقدار زیادی خامه، پنیر خامه ای است و با پایه هایی چون فینگر لیدی، انواع بیسکوییت خرد شده و کیک تهیه می شود...

  • ۴۲۶ بازدید
  • 4.2
    (60)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کیک شربتی

کیک شربتی: فر را روی 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه گرم کنید. روغن و شکر را خوب بزنید تا کاملا با هم مخلوط و کرمی رنگ شود ...

  • ۹۱,۲۹۱ بازدید
  • 3.9
    (146)
  • ۷ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کیک لیمویی

کیک اسفنجی لیمویی: آرد، نمک و بیکینگ پودر را باهم الک کنید. در یک کاسه بزرگ تخم مرغ ها را بشکنید و باهم زن دور تند هم بزنید تا ...

  • ۲۲,۴۶۸ بازدید
  • 4.4
    (55)
  • ۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه شورت کیک توت فرنگی

شورت کیک توت فرنگی: فر را از قبل تادمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی فر را چرب کنید. برای تهیه شورت کیک، آرد را همراه را شکر، بیکنیگ پودر و ...

  • ۸,۹۰۲ بازدید
  • 3.9
    (10)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک شکلات سفید

کیک شکلات سفید: فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. 2 و 1/2 فنجان آرد ، جوش شیرین، بیکینگ پودر و نمک را خوب باهم مخلوط و در صورت لزوم الک کنید ...

  • ۲۲,۲۰۹ بازدید
  • 3.3
    (22)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

چیز کیک بلوبری

چیز کیک بلوبری را به مدت 50 تا 60 دقیقه با دمای 180 درجه سانتی گراد بپزید(دمای فر و مدت زمان پخت به نوع فر بستگی دارد و قطعا با بدست آوردن تجربه به خوبی...

  • ۸,۶۴۲ بازدید
  • 3.8
    (4)
  • ۰ دیدگاه
انواع کیک:

پختن کیک یکی از خوشمزه ترین هیجان های زندگی است. تنها با چند قلم مواد اولیه می توانید خوراکی درست کنید که تقریبا همه عاشق آن هستند.

پخت این شیرینی خوشمزه پیشینه ای به بلندای تاریخ دارد و تنوع آن بی نظیر است. برخی از کیک ها میوه ای هستند و طعم ترش و شیرینی دارند، مانند کیک لیمو، انبه یا کدو حلوایی. هرکسی که عاشق میوه است قطعا این مدل ها را می پسندد.

کیک های شکلاتی و اسفنجی همچون شیفون معمولا جز لاینفک جشن تولدها هستند. کیک های شکلاتی خود به تنهایی دریایی از تنوع دارند.

می توانید آنها را به شکل ساده تهیه کنید یا سراغ گزینه های دیگری همچون کیک شکلاتی آلمانی یا کیک خیس شکلاتی بروید. کیک تولد با استفاده از خامه، باترکریم یا فوندانت و دیگر اقلام تزیین می شود.

اگر مایلید کیک ها به صورت تک نفره سرو شوند و نیازی به تکه کردن نباشد می توانید انواع مافین یا کاپ کیک را از ایران کوک بیاموزید و هر وقت که دوست داشتید بپزید.

این کیک های کوچک بسیار خوشمزه هستند و حتی دستورات عجیبی همچون مافین اوتمیل نیز در میان آنها دیده می شود، طعمی جدید و متفاوت که قطعا شما را حیرت زده می کند. 

چیزکیک یا کیک پنیر یکی دیگر از انواع این خوراکی دوست داشتنی است. همانطور که از نامش پیداست در این مدل از پنیر استفاده می شود، البته دقت داشته باشید که پنیر به کار رفته در این نوع کیک خامه ای و بدون نمک است.

برخی از چیزکیک ها یخچالی هستند و در آنها از انواع ژله استفاده می شود و بسیاری از آنها نیز باید داخل فر پخته شوند. 

برخی از کیک ها طعم های متفاوتی دارند، زیرا در مواد اولیه آنها اقلام خاصی وجود دارد، به عنوان مثال می توان به کیک ریواس، ارده و کنجد، سون آپ و ... اشاره کرد.

کیک هایی هستند که با وجود اسم سختی که دارند بسیار ساده تهیه می شوند، مانند کیک ژنوایی یا باندت، با چند ماده اولیه ساده این دو خیلی سریع آماده می شوند.

در اکثر جشن های تولد و مهمانی ها کیک های کوچک و زیبایی مشاهده می شوند که شبیه بستنی چوبی هستند، شاید آنها برایتان جالب بوده اند و دوست دارید طرز تهیه شان را یاد بگیرید؛

باید بگوییم این کوچولوهای دوست داشتنی پاپ کیک هستند و درست کردنشان اصلا کار پیچیده ای نیست، تنها اندکی ذوق، خلاقیت و حوصله می خواهد. 

آیا تا به حال اسم کیک سابله رو شنیده اید؟ این نوع کیک ها بافتی بیسکویتی دارند و به صورت لایه لایه تهیه می شوند. در بین لایه های سابله معمولا از خامه قنادی و میوه های روز استفاده می شود.

یک سری از کیک ها هستند که با دیدنشان مناسبت های خاصی را به یاد می آوریم، به عنوان مثال کیک ردولوت یا کیک قرمز که بدون شک برای همه یادآور روز ولنتاین است.

کیک ها یا پاپ کیک های هندوانه ای نیز خبر از نزدیک شدن یلدا می دهند. 

انواع کیک ها به تنهایی خوشمزه و محبوب هستند، اما وقتی در کنار خوراکی های لذیذ دیگری همچون بستنی قرار می گیرند بسیار عالی می شوند.

کیک بستنی یکی از آن خوراکی های خوشمزه است که کمتر کسی به راحتی از کنارش می گذرد. این خوشمزه بی نظیر به ویژه برای کودکان بسیار محبوب است، زیرا از ترکیب دو ماده غذایی تهیه می شود که آنها عاشقش هستند.

اگر بخواهیم درباره انواع کیک ها صحبت کنیم باید کتابی قطور بنویسیم! این خوراکی بی نظیر پای ثابت هر مهمانی و دور همی است و تقریبا هر کسی می تواند آن را در خانه تهیه کند، شما نیز اگر تا به حال امتحان نکرده اید، همین الان دست به کار شوید و یکی از چندین دستور ما را انتخاب و کیک مورد علاقه خود را درست کنید.