آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: انواع کیک

سرآشپز بانو

طرز تهیه کیک ماست

 برای تهیه کیک ماست می‌توانید از هر نوع ماستی استفاده کنید اما ماست چکیده نتیجه بهتری می‌دهد و کیک شما بسیار مرطوب و لذیذ می‌شود. در ضمن با استفاده از ماست‌هایی با طعم میوه ای می‌توانید کیک‌های جدید و متنوع هم درست کنید. کیک ماست را می‌توانید به عنوان یک عصرانه ساده و خوشمزه تهیه […]

  • ۲۰۱,۹۲۱ بازدید
  • 3.5
    (168)
  • ۳۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک دارچینی آسان

کیک دارچینی در‌واقع از یک کیک اسفنجی ساده تشکیل شده که روی آن مخلوطی از شکر و دارچین پاشیده می‌شود. کیک دارچینی همراه با چای یک عصرانه سبک و دلچسب را برای شما و عزیزانتان محیا می‌کند.

  • ۵۹,۷۰۰ بازدید
  • 4.2
    (55)
  • ۲۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

مافین موزی

مافین موزی می‌تواند یک صبحانه عالی همراه با شیر باشد یا یک عصرانه دلپذیر باشد و همراه با چای یا قهوه سرو شود. برای تهیه مافین موزی نیازی به تخم مرغ نیست.

  • ۱۴,۳۴۶ بازدید
  • 3.3
    (19)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

چیزکیک گلابی

چیزکیک گلابی یک سورپرایز خوشمزه و عالی برای آخرین روزهای تابستان شماست. لایه اول این چیز کیک از خمیری شبیه به خمیر پای تشکیل می‌شود. بعد باید آب کمپوت گلابی گرفته شود و نصف گلابی ها مرتب روی خمیر چیده شوند. لایه بعدی لایه پنیری است که پودینگ وانیلی و پنیر خامه‌ای بخش اصلی آن را تشکیل می‌دهند.

  • ۶,۴۸۷ بازدید
  • 3.7
    (9)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک گلابی زعفرانی

کیک گلابی زعفرانی : باز هم یک کیک میوه ای خوشمزه و بدون نقص! البته خود کیک یک کیک کره ای ساده است که حسابی نرم و مرطوب است و به قول معروف در دهان آب می‌شود. با اضافه کردن زعفران این کیک، عطر و طعم بهتری پیدا می‌کند و بعد هم گلابی روی آن قرار داده می‌شود

  • ۱۱,۸۴۱ بازدید
  • 4.1
    (10)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کاپ کیک شکلاتی با خامه نارگیلی

کاپ کیک شکلاتی با خامه نارگیلی دو طعم دلپذیر کاکائو و نارگیل را با هم ترکیب می‌کند و نتیجه حاصل فوق‌العاده است. کیک و روکش آن هر دو با شیر نارگیل تهیه می‌شوند که البته می‌تواند با شیر گاو هم جایگزین شود اما قدری از طعم نارگیل موجود در کیک کم خواهد شد.

  • ۱۱,۰۵۴ بازدید
  • 3.8
    (14)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک سمولینا شربتی

کیک سمولینا شربتی که اینجا دستورش را توضیح خواهیم داد بدون تخم مرغ است اما بافتی نرم و فوق‌العاده خوشمزه دارد. به خصوص وقتی شربت روی آن ریخته شود و مدتی خیس بخورد.

  • ۱۸,۱۶۶ بازدید
  • 4.4
    (16)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک هلو گردویی

کیک هلو گردویی یکی از جذابترین کیک‌هایی است که می‌توانید در فصل تابستان تهیه کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید. کیک هلو گردویی سه لایه دارد. لایه اول کیک ساده است. پس از آن یک لایه هلوی اسلایس شده و لایه آخر استروسل گردویی است.

  • ۹,۱۲۶ بازدید
  • 4.4
    (15)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک توت فرنگی ساده

کیک توت فرنگی ساده یکی از آسان‌ترین، زیباترین و خوشمزه‌ترین کیک‌هایی است که می‌توان تهیه کرد و به ویژه در فصل تابستان با توت فرنگی تازه و آبدار لطف خاصی دارد.

  • ۴۷,۶۴۲ بازدید
  • 3.8
    (52)
  • ۶ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک توت فرنگی ژله ای

کیک توت فرنگی ژله ای از سه لایه تشکیل می‌شود. لایه اول کیک ساده است که خیلی خیلی راحت و با ۳ ماده تهیه می‌شود. البته برای این لایه از هر کیک دیگری هم می‌توانید استفاده کنید.

  • ۹۱,۲۰۷ بازدید
  • 3.7
    (123)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک ردولوت آتشفشانی

کیک ردولوت آتشفشانی ترکیب این دو است که هم رنگ سرخ و زیبای کیک ردولوت را دارد و هم یک چشمه شکلاتی زیبا و هیجان انگیز در وسطش دارد. برای تهیه کیک ردولوت آتشفشانی احتیاج به گاناش شکلات دارید که قبلاً هم آن را آموزش داده‌ایم و خیلی راحت و سریع در عرض دو سه دقیقه آماده می‌شود.

  • ۱۲,۶۴۷ بازدید
  • 4.1
    (25)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک برزیلی

کیک هویج برزیلی کیکی سالم و خوشمزه است با بافتی نرم و فوق‌العاده که با یک لایه سس شکلاتی غلیظ و خوشمزه پوشانده می‌شود. ترکیب شکلات با کیک هویج طعم خیلی خوبی به آن می‌دهد. تهیه کیک هویج برزیلی نسبتاً ساده و سرراست است و فقط احتیاج به مخلوط‌کن دارد.

  • ۱۸,۷۵۸ بازدید
  • 4.3
    (25)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کاپ کیک عسلی با پنیر خامه‌ای عسلی

کاپ کیک عسلی یکی از بهترین کیک‌هایی است که می‌توانید در فصل تابستان تهیه کنید و در کنار یک نوشیدنی خنک مثل لیموناد توت فرنگی در یک بعد از ظهر گرم از آن لذت ببرید. وجود عسل و باتر میلک در کاپ کیک عسلی آن را بسیار نرم و خوش طعم می‌کند و بافتی فوق‌العاده به آن می‌دهد.

  • ۸,۰۵۷ بازدید
  • 4.3
    (6)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کاپ کیک توت فرنگی

کاپ کیک توت فرنگی طعمی عالی دارد. این کیک به اندازه کافی مرطوب است اما بیش از حد خیس نیست چون از پوره توت فرنگی تهیه نمی‌شود بلکه در آن از توت فرنگی خشک رنده شده استفاده می‌شود.

  • ۱۷,۶۵۶ بازدید
  • 4.4
    (26)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

چیزکیک نوتلا بدون پخت

چیزکیک نوتلا نیازی به پختن ندارد و لایه زیری آن از مخلوط بیسکویت اوریو و کره تهیه می‌شود. بعد از آن یک کرم پنیری با طعم نوتلای خوشمزه و در آخر هم خامه و شکلات چیزکیک نوتلا را کامل می‌کند.

  • ۲۲,۸۵۴ بازدید
  • 4.4
    (19)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک هلو

کیک هلو کمی شبیه به پای یا تارت است با این تفاوت که به جای خمیر پای یک کیک نرم تر و تازه زیر هلوها قرار می‌گیرد. علاوه بر این با ریختن کرم کاستارد روی هلو کیک شما مرطوب و لذیذ می‌شود.

  • ۱۷,۱۸۰ بازدید
  • 4.3
    (17)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک آلبالو

تهیه کیک آلبالو خیلی آسان است و مواد زیاد و خاصی هم احتیاج ندارد. به طور خلاصه برای تهیه کیک آلبالو، مواد با هم مخلوط می‌شوند، در قالب قرار می‌گیرند و بعد هم آلبالو روی آن چیده می‌شود. از یک تکنیک جالب هم استفاده می‌شود که مانع از ته‌نشین شدن آلبالو در کیک خواهد شد.

  • ۴۵,۴۲۶ بازدید
  • 4.2
    (50)
  • ۷ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک خیس نارگیلی

کیک خیس نارگیلی از آن دست کیک‌های نرم و شیرینی است که طعمی فوق‌العاده دارد. خود این کیک در اصل با شیر نارگیل تهیه می‌شود و از این جهت غنی و خوشمزه است و طعم خاص خود را دارد.

  • ۴۳,۴۲۱ بازدید
  • 3.4
    (26)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک شکلاتی با موز

کیک شکلاتی با موز سه لایه مختلف دارد. همه این لایه‌ها شکلاتی‌اند ولی بافت متفاوتی دارند که باعث می‌شودسه طعم مختلف را همزمان تجربه کنید. لایه اول کیک کاکائویی است. لایه دوم خامه کاکائویی همراه با موز است و لایه سوم هم یک کرم شکلاتی فوق‌العاده است.

  • ۲۱,۷۹۷ بازدید
  • 4.3
    (21)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک خیس ترکیه

کیک خیس شکلاتی یک کیک خاص و متفاوت با بافتی تر و نرم است که در آشپزی ترکی رواج دارد. در این کیک ترکی برای خیس کردن کیک از یک سس کاکائویی استفاده می‌شود.

  • ۳۴,۲۴۳ بازدید
  • 3.8
    (61)
  • ۶ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک پسته و گلاب دو لایه

کیک پسته و گلاب از یک کیک پسته‌ای و روکشی با عطر گلاب تشکیل شده است. کیک پسته ای به خودی خود خوشمزه و پر محتواست و در آن از مغز پسته آسیاب شده استفاده می‌شود. اما باترکرم گلاب عطر و طعم این کیک لذیذ را تکمیل می‌کند.

  • ۱۳,۲۳۰ بازدید
  • 3.4
    (22)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک هل و وانیل

کیک هل و وانیل بسیار لطیف و مرطوب است و طعم هل و وانیل خیلی ملایمی دارد. برای تهیه کیک هل و وانیل مواد به تدریج با هم مخلوط می‌شوند که برای این کار از همزن برقی استفاده می‌شود. در مرحله اول کره و شکر باید مدتی طولانی و با سرعت زیاد همزده شوند تا هوا به خوبی در آن نفوذ کند ولی در مراحل بعدی هم زدن زیادی لازم نیست.

  • ۹,۹۲۱ بازدید
  • 4.3
    (13)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک اسمارتیز

کیک اسمارتیز بدون شک از کیک‌های محبوب کودکان است که خیلی راحت هم آماده می‌شود و احتیاج به مواد اولیه خاصی ندارد. این کیک را می‌توانید برای مناسبت‌های مختلف، از دورهمی‌های ساده گرفته تا جشن تولد تهیه کنید و با آن از مهمان‌های کوچکتان پذیرایی کنید.

  • ۱۴,۷۲۹ بازدید
  • 4.3
    (9)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک ساده در مایکروویو

کیک ساده و آسان که در عرض ۵ دقیقه آماده می‌شود و برای تزیینش می‌توانید از هر چیزی که دوست دارید استفاده کنید، از خامه و بستنی گرفته تا میوه و مغزهای خوشمزه. کیک ساده در مایکروویو تهیه می‌شود ولی اگر مدت زمان مناسبی در مایکروویو بماند بافتی مانند کیک‌های معمولی پیدا می‌کند.

  • ۱۴۵,۳۹۰ بازدید
  • 3.6
    (121)
  • ۱۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

مینی چیز کیک با بیسکویت اوریو

این مینی چیز کیک سرشار از طعم فوق‌العاده خامه‌ایست و در دلش هم یک بیسکویت اوریوی خوشمزه نهفته شده است. مینی چیز کیک خیلی راحت تهیه می‌شود و برای پذیرایی از مهمان مناسب است،به ویژه برای تولد بچه ها.

  • ۱۰,۴۰۱ بازدید
  • 3.3
    (22)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک نوتلا و توت فرنگی

کیک نوتلا و توت فرنگی، یک کیک چند لایه است. کیک، نوتلا، خامه و توت فرنگی و بعد دوباره این چهارلایه خوشمزه تکرار می‌شوند. در واقع این کیک یک لایه گاناش شکلاتی احتیاج دارد که در آن برای راحتی به جای گاناش از شکلات نوتلا آماده استفاده شده است

  • ۱۴,۱۳۹ بازدید
  • 4.2
    (29)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک آتشفشانی ۵ دقیقه‌ای

روشی که در اینجا برای تهیه کاپ کیک آتشفشانی ارائه می‌دهیم از اول تا آخر ۵ دقیقه بیشتر طول نمی‌کشد. اما نیاز به مایکروویو دارد. البته در صورتی که مایکروویو ندارید یا ترجیح می‌دهید از آن استفاده نکنید، می‌توانید از فر هم استفاده کنید.

  • ۶۸,۴۵۵ بازدید
  • 4.2
    (129)
  • ۳۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

چیز کیک قرمز مخملی

کیک مخملی قرمز یا همان کیک رد ولوت با رنگ قرمز جذابش به خودی خود بسیار زیباست. اما این کیک حلقه‌ای قرمز رنگ با مغزی مشابه چیزکیک و سس شکلات بی‌نقص است. کاملاً نرم و تر است و ظاهر فوق‌العاده‌ای هم دارد.

  • ۲۱,۲۶۸ بازدید
  • 4.3
    (25)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کاپ کیک زرد با روکش شکلات

فقط کافی است مواد خشک را با هم مخلوط کنید و بعد همه مواد تر را به آن اضافه کنید و هم بزنید. دیگر از این آسان تر نمی‌شود. با قرار دادن مایه در فر کیک زرد پر مایه و منسجمی بدست می‌آید که با یک روکش شکلاتی بی‌نقص می‌شود

  • ۱۹,۴۹۱ بازدید
  • 4
    (36)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک شنی

این کیک شنی آسان و خوش طعم را می‌توانید برای ایام عید تهیه کنید و پس از برش دادن، با آن از میهمانانتان پذیرایی کنید.

  • ۶۰,۴۳۳ بازدید
  • 3.5
    (120)
  • ۰ دیدگاه
انواع کیک:

پختن کیک یکی از خوشمزه ترین هیجان های زندگی است. تنها با چند قلم مواد اولیه می توانید خوراکی درست کنید که تقریبا همه عاشق آن هستند.

پخت این شیرینی خوشمزه پیشینه ای به بلندای تاریخ دارد و تنوع آن بی نظیر است. برخی از کیک ها میوه ای هستند و طعم ترش و شیرینی دارند، مانند کیک لیمو، انبه یا کدو حلوایی. هرکسی که عاشق میوه است قطعا این مدل ها را می پسندد.

کیک های شکلاتی و اسفنجی همچون شیفون معمولا جز لاینفک جشن تولدها هستند. کیک های شکلاتی خود به تنهایی دریایی از تنوع دارند.

می توانید آنها را به شکل ساده تهیه کنید یا سراغ گزینه های دیگری همچون کیک شکلاتی آلمانی یا کیک خیس شکلاتی بروید. کیک تولد با استفاده از خامه، باترکریم یا فوندانت و دیگر اقلام تزیین می شود.

اگر مایلید کیک ها به صورت تک نفره سرو شوند و نیازی به تکه کردن نباشد می توانید انواع مافین یا کاپ کیک را از ایران کوک بیاموزید و هر وقت که دوست داشتید بپزید.

این کیک های کوچک بسیار خوشمزه هستند و حتی دستورات عجیبی همچون مافین اوتمیل نیز در میان آنها دیده می شود، طعمی جدید و متفاوت که قطعا شما را حیرت زده می کند. 

چیزکیک یا کیک پنیر یکی دیگر از انواع این خوراکی دوست داشتنی است. همانطور که از نامش پیداست در این مدل از پنیر استفاده می شود، البته دقت داشته باشید که پنیر به کار رفته در این نوع کیک خامه ای و بدون نمک است.

برخی از چیزکیک ها یخچالی هستند و در آنها از انواع ژله استفاده می شود و بسیاری از آنها نیز باید داخل فر پخته شوند. 

برخی از کیک ها طعم های متفاوتی دارند، زیرا در مواد اولیه آنها اقلام خاصی وجود دارد، به عنوان مثال می توان به کیک ریواس، ارده و کنجد، سون آپ و ... اشاره کرد.

کیک هایی هستند که با وجود اسم سختی که دارند بسیار ساده تهیه می شوند، مانند کیک ژنوایی یا باندت، با چند ماده اولیه ساده این دو خیلی سریع آماده می شوند.

در اکثر جشن های تولد و مهمانی ها کیک های کوچک و زیبایی مشاهده می شوند که شبیه بستنی چوبی هستند، شاید آنها برایتان جالب بوده اند و دوست دارید طرز تهیه شان را یاد بگیرید؛

باید بگوییم این کوچولوهای دوست داشتنی پاپ کیک هستند و درست کردنشان اصلا کار پیچیده ای نیست، تنها اندکی ذوق، خلاقیت و حوصله می خواهد. 

آیا تا به حال اسم کیک سابله رو شنیده اید؟ این نوع کیک ها بافتی بیسکویتی دارند و به صورت لایه لایه تهیه می شوند. در بین لایه های سابله معمولا از خامه قنادی و میوه های روز استفاده می شود.

یک سری از کیک ها هستند که با دیدنشان مناسبت های خاصی را به یاد می آوریم، به عنوان مثال کیک ردولوت یا کیک قرمز که بدون شک برای همه یادآور روز ولنتاین است.

کیک ها یا پاپ کیک های هندوانه ای نیز خبر از نزدیک شدن یلدا می دهند. 

انواع کیک ها به تنهایی خوشمزه و محبوب هستند، اما وقتی در کنار خوراکی های لذیذ دیگری همچون بستنی قرار می گیرند بسیار عالی می شوند.

کیک بستنی یکی از آن خوراکی های خوشمزه است که کمتر کسی به راحتی از کنارش می گذرد. این خوشمزه بی نظیر به ویژه برای کودکان بسیار محبوب است، زیرا از ترکیب دو ماده غذایی تهیه می شود که آنها عاشقش هستند.

اگر بخواهیم درباره انواع کیک ها صحبت کنیم باید کتابی قطور بنویسیم! این خوراکی بی نظیر پای ثابت هر مهمانی و دور همی است و تقریبا هر کسی می تواند آن را در خانه تهیه کند، شما نیز اگر تا به حال امتحان نکرده اید، همین الان دست به کار شوید و یکی از چندین دستور ما را انتخاب و کیک مورد علاقه خود را درست کنید.