سس تارتار
سس تارتار : این سس طعمی دلچسب دارد و همراه با غذاهای دریایی ، ناگت و انواع غذاهای دیگر مناسب و قابل سرو است ...
- ۲۱۳,۲۳۷ بازدید
- ۴ دیدگاه
سس تارتار : این سس طعمی دلچسب دارد و همراه با غذاهای دریایی ، ناگت و انواع غذاهای دیگر مناسب و قابل سرو است ...
سس قارچ خامه ای : پیازها را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی و نرم شود سپس قارچ های خرد شده را اضافه کنید ...
چند نوع کره طعم دار : کره آبلیمویی مخصوص مزه دار کردن کباب مرغ ، برنج مخلوط و استیک میباشد ...
کره طعم دار فلفلی : کره طعم دار ترکیبی جالب از کره با ادویه ها ، موسیر ، سیر ، فلفل است که به عنوان چاشنی لذیذی ...
سس لازانیا: آرد را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و آرد را تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود ...
پنیر جزو پرکاربردترین و محبوبترین لبنیات در همه جای دنیاست که از آن در وعده صبحانه و داخل بسیاری از غذاها و سالادها استفاده میشود. این خوراکی لبنی خوشمزه انواع مختلفی دارد که با مواد اولیه مختلف و به روشهای متنوع تهیه میشوند. البته به صورت کلی برای درست کردن پنیر، شیر به کمک یک […]
سس جعفری، نوعی سس سفید و کلاسیک انگلیسی است و از ترکیب سس بشامل با مقدار زیادی جعفری تازه درست میشود. این سس بافتی خامهای و طعمی لذیذ دارد و به صورت گرم با انواع غذاها سرو میشود. معمولا از این سس در کنار غذاهای دریایی، سبزیجات بخارپز و گوشتهای دودی استفاده میشود؛ البته عطر […]
سس سیر = نشاسته را درون اب سرد حل کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و نشاسته حل شده ...
(مدت نگهداری سس مایونز خانگی به یک هفته است چرا که مواد نگهدارنده ندارد و سریع فاسد می شود. پس سعی کنید به مقدار نیاز سس را تهیه و نگهداری کنید)
گرام ماسالا، ادویه هندی معروفی است که از ترکیب ادویههای گوناگون تهیه میشود. این ادویه تقریبا در بیشتر غذاهای هندی استفاده میشود و عطر و طعمی خاص دارد. گرام ماسالا در زبان هندی به معنای ادویه مخلوط تند است که خوردنش حسابی، بدن را گرم میکند. البته گرام ماسالا، دستورهای تهیه متفاوتی دارد و ترکیب […]
از سالهای دور انواع ادویه و سبزیجات خشک، یکی از ضروریات آشپزی بوده است. در آشپزی ایرانی نیز ترکیبات مختلفی از ادویهها و سبزیجات خشک برای غذاها، پیشغذاها و ترشیها وجود دارد. قبلا در ایران کوک با نحوه درست کردن ادویه ترشی، ادویه غذاهای دریایی و ادویه استیک خانگی آشنا شدهاید، اینجا میخواهیم برویم به […]
ماست : شیر را بجوشانید و بگذارید سرد شود بحدی که وقتی انگشت را درون شیر بردید نسوزد سپس 2 قاشق ماست را از کناره های ظرف داخل شیر بریزید و ظرف را تکان دهید ...
آموزش اشپزی ایران کوک: طرز تهیه انواع سس سالاد،طرز تهیه سس قرمز،گیاه سس،سس تند،طرز تهیه سس سالاد با ماست،طرز تهیه سس سالاد کاهو،طرز تهیه سس فرانسوی