آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: سس و چاشنی و ادویه

سرآشپز بانو

سس تارتار

سس تارتار : این سس طعمی دلچسب دارد و همراه با غذاهای دریایی ، ناگت و انواع غذاهای دیگر مناسب و قابل سرو است ...

  • ۲۱۳,۲۳۷ بازدید
  • 3.8
    (123)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

سس قارچ خامه ای

سس قارچ خامه ای : پیازها را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی و نرم شود سپس قارچ های خرد شده را اضافه کنید ...

  • ۲۰۸,۳۲۵ بازدید
  • 3.6
    (135)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

کره طعم دار فلفلی

کره طعم دار فلفلی : کره طعم دار ترکیبی جالب از کره با ادویه ها ، موسیر ، سیر ، فلفل است که به عنوان چاشنی لذیذی ...

  • ۱۳,۳۱۴ بازدید
  • 4.5
    (8)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سس بشامل

سس لازانیا: آرد را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و آرد را تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود ...

  • ۷۷۸,۴۳۹ بازدید
  • 4.1
    (47)
  • ۵۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

پنیر سفید خانگی

پنیر جزو پرکاربردترین و محبوب‌ترین لبنیات در همه جای دنیاست که از آن در وعده صبحانه و داخل بسیاری از غذاها و سالادها استفاده می‌شود. این خوراکی لبنی خوشمزه انواع مختلفی دارد که با مواد اولیه مختلف و به روش‌های متنوع تهیه می‌شوند. البته به صورت کلی برای درست کردن پنیر، شیر به کمک یک […]

  • ۱۵۰,۱۴۷ بازدید
  • 3.6
    (126)
  • ۱۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

سس جعفری

سس جعفری، نوعی سس سفید و کلاسیک انگلیسی است و از ترکیب سس بشامل با مقدار زیادی جعفری تازه درست می‎‌شود. این سس بافتی خامه‌ای و طعمی لذیذ دارد و به صورت گرم با انواع غذاها سرو می‌شود. معمولا از این سس در کنار غذاهای دریایی، سبزیجات بخارپز و گوشت‌های دودی استفاده می‌شود؛ البته عطر […]

  • ۲۸,۳۱۵ بازدید
  • 4
    (24)
  • ۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سس سیر

سس سیر = نشاسته را درون اب سرد حل کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و نشاسته حل شده ...

  • ۵۷,۲۰۲ بازدید
  • 3.8
    (26)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سس مایونز

(مدت نگهداری سس مایونز خانگی به یک هفته است چرا که مواد نگهدارنده ندارد و سریع فاسد می شود. پس سعی کنید به مقدار نیاز سس را تهیه و نگهداری کنید)

  • ۳۴۶,۸۷۴ بازدید
  • 3.6
    (373)
  • ۵۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

ادویه گرام ماسالا مخصوص هند

گرام ماسالا، ادویه‌ هندی معروفی است که از ترکیب ادویه‌های گوناگون تهیه می‌شود. این ادویه تقریبا در بیشتر غذاهای هندی استفاده می‌شود و عطر و طعمی خاص دارد. گرام ماسالا در زبان هندی به معنای ادویه مخلوط تند است که خوردنش حسابی، بدن‌ را گرم می‌کند. البته گرام ماسالا، دستورهای تهیه متفاوتی دارد و ترکیب […]

  • ۵۲,۱۹۰ بازدید
  • 3.3
    (27)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

ادویه خورشت و پلو مخلوط

از سال‌های دور انواع ادویه و سبزیجات خشک، یکی از ضروریات آشپزی بوده است. در آشپزی ایرانی نیز ترکیبات مختلفی از ادویه‌ها و سبزیجات خشک برای غذاها، پیش‌غذاها و ترشی‌ها وجود دارد. قبلا در ایران کوک با نحوه درست کردن ادویه ترشی، ادویه غذاهای دریایی و ادویه استیک خانگی آشنا شده‌اید، اینجا می‌خواهیم برویم به […]

  • ۵۲,۲۸۸ بازدید
  • 3.6
    (24)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه ماست خانگی

ماست : شیر را بجوشانید و بگذارید سرد شود بحدی که وقتی انگشت را درون شیر بردید نسوزد سپس 2 قاشق ماست را از کناره های ظرف داخل شیر بریزید و ظرف را تکان دهید ...

  • ۱۱۶,۶۲۱ بازدید
  • 3.8
    (68)
  • ۱۰ دیدگاه
سس و چاشنی و ادویه:

آموزش اشپزی ایران کوک: طرز تهیه انواع سس سالاد،طرز تهیه سس قرمز،گیاه سس،سس تند،طرز تهیه سس سالاد با ماست،طرز تهیه سس سالاد کاهو،طرز تهیه سس فرانسوی