طرز تهیه خوراک دوپیازه (شیراز)
خوراک دو پیازه: سیب زمینی ها را با آب و 1/2 قاشق نمک آبپز کنید. سپس آنها را پوست بکنید و به قطعات کوچک برش بزنید. پیاز داغ را ...
- ۷۳,۹۷۵ بازدید
- ۰ دیدگاه
خوراک دو پیازه: سیب زمینی ها را با آب و 1/2 قاشق نمک آبپز کنید. سپس آنها را پوست بکنید و به قطعات کوچک برش بزنید. پیاز داغ را ...
کوفته سبزی شیرازی: نخود و برنج را یک روز قبل در آب خیس کنید. سپس برنج و نخود خیس خورده را در آبکش ریخته تا ...
قورمه لوبیا: لوبیای کنسروی را آبکشی کنید و آن را بشوئید. روغن را در تابه متوسطی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ...
آش سماق: قبل از شروع آشپزی سماق را در آب قرار دهید.( این کار را تقریبا 1 ساعت قبل از شروع کار انجام دهید.) ...
آبگوشت قرمه سبزی: گوشت را در یک تابه نچسب مناسب به همراه استخوان و چربی هایش کمی سرخ کنید. گوشت را همراه با ...
کرپ فرانسوی: آرد، شکر و نمک را باهم در ظرفی الک کنید و آنها را کنار بگذارید. در یک کاسه مناسب تخم مرغ و ...
پوست پرتقال ریز شده را دو بار در آب بجوشانید. سپس چند بار در آب سرد بخیسانید و ...
کالکباب، یکی از غذاهای خوشمزه محلی خطه شمال کشورمان است که توسط مردمان بخشهایی ازاستانهای مازندران و گیلان پخته میشود. بیشتر ما با شنیدن نام کالکباب فکر میکنیم، این غذا احتمالا نوعی گوشت کبابی چرب و چیلی محلی است. اما برعکس تصور ما در کالکباب از گوشت و کباب خبری نیست و برای پخت آن […]
یک قابلمه متوسط انتخاب کنید و آن را تا نصفه آب کنید. 1 قاشق مرباخوری نمک در ان بریزید و ...
برنج را در آب با کمی نمک بخیسانید و آن را آبکش کنید. ( برنج را باید از حد معمول زنده تر برداشت.) ...
کمی روغن در یک قابلمه مناسب بریزید و وقتی خوب داغ شد پیازها را در آن سرخ کنید تا طلائی رنگ شوند ...
یک قابلمه ی آب و نمک را به جوش بیاورید. بروکلی ها را قطعه قطعه کنید و نخود فرنگی ها را در صورت تمایل نصف کنید. بروکلی را به قابلمه بیفزایید ...
آرد را در کاسه ی بزرگی ریخته و سپس مخمر و نمک را به آن افزوده و خوب هم بزنید. با یک قاشق چوبی حفره ای در وسط آن ایجاد کنید ...
ماهی ها را زیر شیر آب سرد بشویید تا اگر خونی باقی مانده پاک شود و سپس آنها را حوله کاغذی خشک کنید ...
سوسیس ها را به قطعات کوچک خرد کنید. یک ماهیتابه بزرگ یا قابلمه ی کم عمق را حرارت دهید، روغن را در تابه بریزید و ...
فر را از قبل تا دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک قابلمه ی نچسب سرامیکی را روی حرارت ملایم قرار دهید و ...
وقلمون را به دقت تميز کنید و بشوئید. داخل شكم آن كمي نمك و فلفل بپاشید. ماكاروني را در آب و نمك بجوشانید تا ...
خورشت قلیه میگو ، یکی از خوش طعم ترین غذاهای جنوب ایران است. یک خورشت دریایی. که جزو غذاهای سنتی و اصیل خطه جنوب می باشد. این خورشت به عنوان یک غذای مجلسی محبوب، در مناسبت ها و مهمانی های شهرهای جنوبی سرو می شود. مردم آبادان، بوشهر، اهواز و… هر کدام آن را لذیذتر […]
ابتدا پوست مرغ ها را جدا کنید. بهترین راه برای این کار، گرفتن پوست ران مرغ با تکه ای حوله ی کاغذی و کشیدن آن است ...
پیاز سرخ شده را در تابه ای بریزید و گوشت های قیمه ای را با آن تفت دهید. خلال بادام را اضافه کنید و ...
شاورما مرغ یک غذای سبک و سالم عربی است، که به لطف انواع ادویههای به کار رفته در آن، عطر و طعم محسور کنندهای دارد. در این دستور طرز تهیه این غذا را برای شما عزیزان شرح میدهیم.
فلفل را از محل اتصال ساقه نصف کنید. جهت برداشتن ساقه و دانه ها با دقت چاقو را ...
در کاسه ای شیشه ای سیر، روغن زیتون، ریحان، نمک، فلفل، آبلیمو و جعفری را مخلوط کنید و خوب هم بزنید ...
آلوها را 2 ساعت قبل از شروع به آشپزی خیس کنید. پیازها را بسیار ریز و به صورت نگینی خرد کنید. در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و ...
1 عدد پیاز را خرد کنید و در قابلمه ای بریزید. سینه مرغ را درون قابلمه قرار دهید و با یک لیوان آب، کمی نمک و ...
آرد گندم، آرد ذرت و آرد برنج را همراه با بیکینگ پودر و نمک در یک کاسه باهم مخلوط کنید. ماء الشعیر را اضافه کنید تا ...
قطعات گوشت را کمی بکوبید تا شکل گرد منظمی پیدا کند. دو طرف هر قطعه را کمی روغن زیتون بمالید. رگ و ریشه جگر را بگیرید و ...
سینه مرغ را دوبار چرخ کنید. پیاز های کوچک را خرد کنید و در کره سرخ کنید و تفت دهید. سپس ...
فر را تا دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید. یک تابه بردارید و قارچ و پیاز سرخ شده را همراه با جعفری خرد شده ...