طرز تهیه تارت آلو، زنجبیل و بادام
ابتدا زرده و سفیده ی 1 تخم مرغ را جدا کنید و زرده را در کاسه کوچکی بریزید. دو قاشق سوپخوری آب سرد به زرده اضافه کنید و ...
- ۵,۸۸۹ بازدید
- ۰ دیدگاه
ابتدا زرده و سفیده ی 1 تخم مرغ را جدا کنید و زرده را در کاسه کوچکی بریزید. دو قاشق سوپخوری آب سرد به زرده اضافه کنید و ...
فر را تا دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. یک کاسه پر از آب سرد حاضر کنید و آب لیمو را در آن بچکانید ...
خمیر پای را در فر کاملا بپزید. دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 10 دقیقه مناسب است ...
فر را تا دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید. خمیر تارت را پهن کنید و با قالب های دلخواهتان تارت را ببرید ...
فصل پاییز فرصت خیلی خوبی برای استفاده از کدوحلوایی است. کدوحلوایی میتواند به شکل پای کدو حلوایی ، سوپ کدو حلوایی، چیزکیک کدو حلوایی، کدو حلوایی کبابی با سس مخصوص و خوشمزه وبسیاری اشکال دیگر سرو مصرف شود. این میوه خوشمزه در هر غذا و دسری که باشد عطر و طعم بینظیری به آن میبخشد […]
طرز تهیه تارت پنیر خامه ای: پنیر خامه ای و کره را باهم مخلوط کنید. می توانید از ماگارین نیز استفاده کنید...
طرز تهیه پای توت فرنگی : توت فرنگی های درشت خرد شده ، آرد ذرت ، شکر و آب را داخل قابلمه ای بریزید و ...
خمیر پای را با وردنه خوب پهن کنید سپس نصف خمیر را ته قالب ...
آرد سفید را داخل کاسه ای بریزید و مرکز آرد را گود کنید ...
پای گوشت و سیب زمینی : پیاز و هویج را ریز خرد کنید سپس در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند ...
تارتها، دسرهایی خوشمزه و جذاب هستند که برای اولین بار در قرن پانزدهم میلادی توسط آشپزهای فرانسوی ابداع شدند. برای درست کردن انواع تارت، لایه خمیری یا کراست تارت را با مواد مختلفی پر میکنند. روی تارتها باز است و مواد داخل آن تنوع زیادی دارد. مواد داخل برخی از تارتها از ترکیب کرمی شیرین […]
تارت سیب = آرد و نمک را در کاسه ای بریزید ، کره را از یخچال خارج کنید و بصورت مکعب های کوچک برش بزنید و به ارد اضافه کنید ...
پای سیب ، یکی از دسرهای لذیذ و پر طرفدار در تمام دنیا می باشد. شاید با شنیدن نام پای سیب و دارچین ، عطر و طعم دلپذیر ترکیب سیب و دارچین برایتان تداعی شود. یک ترکیب فوق العاده. این دسر محبوب را می توانید با پایه خمیر تهیه کنید و یا مانند پای سیب قنادی […]