آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: پای و تارت

سرآشپز بانو

طرز تهیه پای کدو حلوایی

فصل پاییز فرصت خیلی خوبی برای استفاده از کدوحلوایی است. کدوحلوایی میتواند به شکل پای کدو حلوایی ، سوپ کدو حلوایی،  چیزکیک کدو حلوایی، کدو حلوایی کبابی با سس مخصوص و خوشمزه وبسیاری اشکال دیگر سرو مصرف شود.  این میوه خوشمزه در هر غذا و دسری که باشد عطر و طعم بینظیری به آن میبخشد […]

  • ۲۶,۲۸۰ بازدید
  • 4.2
    (19)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه تارت گلابی

تارت‌ها، دسرهایی خوشمزه و جذاب هستند که برای اولین بار در قرن پانزدهم میلادی توسط آشپزهای فرانسوی ابداع شدند. برای درست کردن انواع تارت، لایه خمیری یا کراست تارت را با مواد مختلفی پر می‌کنند. روی تارت‌ها باز است و مواد داخل آن تنوع زیادی دارد. مواد داخل برخی از تارت‌ها از ترکیب کرمی شیرین […]

  • ۲۸,۱۷۰ بازدید
  • 3
    (9)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه تارت سیب

تارت سیب = آرد و نمک را در کاسه ای بریزید ، کره را از یخچال خارج کنید و بصورت مکعب های کوچک برش بزنید و به ارد اضافه کنید ...

  • ۱۲۸,۳۰۷ بازدید
  • 4.3
    (50)
  • ۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه پای سیب

پای سیب ، یکی از دسرهای لذیذ و پر طرفدار در تمام دنیا می باشد. شاید با شنیدن نام پای سیب و دارچین ، عطر و طعم دلپذیر ترکیب سیب و دارچین برایتان تداعی شود. یک ترکیب فوق العاده. این دسر محبوب را می توانید با پایه خمیر تهیه کنید و یا مانند پای سیب قنادی […]

  • ۳۷۵,۶۶۳ بازدید
  • 3.6
    (327)
  • ۵۴ دیدگاه