مافین بدون فر کاکائویی بیشتر شبیه به یک معجزه است تا واقعیت. این مافین فوق العاده بدون تخم مرغ و بدون فر تهیه میشود. مایه مافین بدون فر خیلی آسان و سریع تهیه میشود و بعد با بخار پز کردن خمیر، کار تمام میشود. نتیجه مافین های کاکائویی نرم، مرطوب و خوشمزه ای است که شما را متحیر خواهد کرد. 
            
        
            
     
    
    
    
        
        جای دسرهای رنگارنگ و خوشمزه همیشه سر هر سفره ای وجود دارد. تخم شربتی یا همان تخم گیاه ریحان ظاهر جذاب و خواص فراوانی دارد که پودینگ تخم شربتی را به یکی از محبوب ترین دسرها مبدل می کند. 
            
        
            
     
    
    
    
        
        رولت خامه ای، شیرینی آشنایی برای همه ماست. اما در تهیه هر غذایی می توان خلاقیت به خرج داد. رولت قلبی از نظر طعم و ماهیت تفاوت خاصی با رولت های دیگر ندارد. اما ظاهر زیبای رولت قلبی است که آن را از دیگر رولت ها متمایز کرده است.
            
        
            
     
    
    
    
        
        شیرینی شانسی، یک شیرینی ترد و بامزه است که فرم خاص و متفاوتی دارد. با وجود اینکه عده ای تصور می کنند شیرینی شانسی از افسانه های چینی گرفته شده است، ظاهراً منشأ آن کشور آمریکاست. ویژگی منحصر به فرد شیرینی شانسی این است که می توان وسط آن یک تکه کاغذ پنهان کرد که روی آن جمله ای حکیمانه یا پیش بینی آینده ی فرد نوشته شده است.
            
        
            
     
    
    
    
        
        کاپ کیک مینی موس از یک کاپ کیک وانیلی، باتر کرم، دو بیسکویت اوریوی کوچک و پاپیونی از خمیر فوندانت تشکیل شده است. کاپ کیک مینی موس برای پذیرایی در مهمانی ها و به ویژه جشن تولد کودکان بسیار مناسب است
            
        
            
     
    
    
    
        
        آرد سلف ریزینگ که ممکن است در برخی از دستورهای غذایی با آن روبرو شوید، ترکیبی است از آرد سفید و ماده ی دیگری که نقش عامل برآورنده را در آن دارد.
            
        
            
     
    
    
    
        
        کیک شیر، کیکی آسان و خوشمزه است که در کنار یک لیوان چای یا شیر داغ، عصرانه ای دلچسب ولذتبخش خواهد بود. طرز تهیه این کیک بسیار راحت...
            
        
            
     
    
    
    
        
        طرز تهیه ژلو کیک خرده شیشه : فر را روی 176 درجه سانتیگراد قرار دهید. برای تهیه ژله های رنگی، پودر ژله را با یک لیوان آب داغ ترکیب کنید و هم بزنید تا ژله...
            
        
            
     
    
    
    
        
        هر سال با نزدیک شدن شب یلدا یکی از چیزایی که خانومای با سلیقه خیلی به فکرش هستن تدارک خوراکی های مخصوص شب یلداست. درسته که پاییز داره بار و بندیلش رو جمع میکنه که بره، ولی شب یلدا فرصت خوبیه که از میوه های خوش و آب رنگ پاییزی بهترین استفاده رو ببریم. توی […]
            
        
            
     
    
    
    
        
        کیک چند لایه انار کیکی زیبا و خوشمزه است که با کمی دقت و حوصله می توانید در منزل تهیه کنید. ترکیب سفیدی فراستینگ کیک و سرخی تاپینگ انار ...
            
        
            
     
    
    
    
        
        بعد از شام شب یلدا یک دسر عالی میچسبد. یکی از دسرهای خوشمزه شب یلدا ژله در پوست هندوانه است که طرفداران زیادی دارد. برای زیبا شدن سفره ی شب یلدا میتوانید این دسر را به منوی شام شب یلدای خودتان بیفزایید.
            
        
            
     
    
    
    
        
        کوکی خرمالو و گردو یکی از انواع شیرینی است که می توانید با خرمالو، این میوه خوشرنگ پاییزی تهیه کنید. این کوکی های خوشمزه در کمتر از نیم ساعت ...
            
        
            
     
    
    
    
        
        ودینگ خرمالو با رنگ نارنجی پاییزی و ادویه های گرم، دسری پر خاصیت و  فوق العاده برای فصل پاییز است. این دسر خوشمزه در کمتر از 5 دقیقه ...
            
        
            
     
    
    
    
        
        خیلی از ما دوست داریم برای شب یلدا با خوراکی ها و تنقلات خانگی از مهمانان عزیزمون پذیرایی کنیم. برای دسر شب یلدا میتوانید باسلوق به که طعم و ظاهر بسیار زیبایی دارد را انتخاب کنید.
            
        
            
     
    
    
    
        
        حلوای کدو حلوایی: کدو حلوایی را به تکه های کوچک خرد کنید و پوست بگیرید. تکه های کدو را با شیر در قابلمه بریزید و ...
            
        
            
     
    
    
    
        
        طرز تهیه دونات سیب: سیب ها را بشویید و با استفاده از دستگاه مخصوص یا یک چاقوی تیز  وسط سیب را دربیاورید. سپس سیب را حلقه حلقه ...
            
        
            
     
    
    
    
        
        کیک لبو شکلاتی: فر را روشن کنید و تا دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید. کف قالب فر را با کمی روغن چرب کنید. آرد، ...
            
        
            
     
    
    
    
        
        طرز تهیه هات چاکلت سفید: هات چاکلت سفید بهترین نوشیدنی برای ماههای سرد سال است. هات چاکلت با شکلات سفید با ظاهر سفید و خامه ای...
            
        
            
     
    
    
    
        
        طرز تهیه وافل با شکلات نوتلا: خامه پرچرب و اسانس وانیل را در کاسه ای بریزید. با استفاده از همزن برقی یا دستی حدود 5 دقیقه خامه را بزنید تا ...
            
        
            
     
    
    
    
        
        دمنوش نعنا: نعنا از گیاهان پرخاصیت و دارای طبیعتی گرم و خشک می باشد. مهمترین خاصیت دمنوش نعنا، تاثیر آن بر دردهای دستگاه گوارش...
            
        
            
     
    
    
    
        
        کرم کارامل: فر را روشن کنید و تا دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کنید. 3/4 فنجان از شکر را به همراه یک فنجان آب در...
            
        
            
     
    
    
    
        
        دمنوش گل گاو زبان و سنبل الطیب از دمنوش های پرخاصیت است که از دیرباز توسط ایرانیان مصرف میشده است. این دمنوش طبیعتی گرم و تر ...
            
        
            
     
    
    
    
        
         اسنک سیب و کره بادام زمینی: سیب ها را خوب بشویید و خشک کنید. با استفاده از یک چاقوی تیز آن ها را بصورت حلقه های ...
            
        
            
     
    
    
    
        
        شاید انار رو با شکلات امتحان نکرده باشید. شکلات انار به خصوص به عنوان تنقلات شب یلدا فوق العاده است. 
            
        
            
     
    
    
    
        
        دمنوش بابونه: دمنوش بابونه دمنوشی بسیار پرخاصیت است که از قدیم برای مصارف گوناگون مصرف می شده است . دمنوش بابونه یک آرامشبخش...
            
        
            
     
    
    
    
        
        کیک کاکائویی: فر را روشن کنید و تا دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. دو قالب کیک 20 سانتیمتری آماده کنید و کف آن ها را با کاغذ... 
            
        
            
     
    
    
    
        
        از جمله شیرینی های معروف فرانسوی که در جهان بسیار شناخته شده و پر طرفدار است می توان به کرواسان، اکلر، تار، سابله، وافل، ماکارون...
            
        
            
     
    
    
    
        
        چیزکیک آلبالو و شکلات: ابتدا فر را روشن کنید و در درجه 180 سانتیگراد قرار دهید تا گرم شود. یک قالب کمربندی 24 سانتی آماده کنید و با کمی کره...
            
        
            
     
    
    
    
        
        طرز تهیه تست فرانسوی با نوتلا خانگی و توت فرنگی: تست فرانسوی به خودی خود صبحانهای فوق العاده خوشمزه است. اما به همراه نوتلای خانگی و دست ساز و تزئین ...
            
        
            
     
    
    
    
        
        این چای پرادویه، شیرین و خوشمزه طعمی متفاوت دارد که با انواع چای که تاکنون خورده اید متفاوت است. بهتر است این چای هندی را در استکان های کوچک...