آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: ترشی و شور

سرآشپز بانو

ترشی لبو و ترب سفید

ترشی لبو و ترب سفید : لبو ( چغندر ) و ترب سفید را به قطعات متوسط خرد کنید سپس داخل مخلوط کن بریزید ...

  • ۳۷,۸۲۹ بازدید
  • 3.2
    (20)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

لیمو عمانی خانگی

لیمو عمانی = لیموترش ها را بشوئید سپس روی انها نمک بپاشید و به مدت 1 روز کناری قرار دهید و پس از 1 روز لیموها را با آب سرد بشوئید ...

  • ۲۲۱,۸۷۷ بازدید
  • 3.5
    (213)
  • ۲۶ دیدگاه

سرآشپز بانو

ترشی گوجه سبز

ترشی گوجه سبز = درون ظرف ترشی کمی ترخون بریزید سپس گوجه سبزها را درون شیشه ...

  • ۸۹,۷۸۵ بازدید
  • 3.8
    (79)
  • ۱۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

ترشی کدو سبز

کدو طعمی شبیه به خیار دارد و از این جهت می توان آن دو را ترکیب کرد و ترشی کدو سبز و خیار درست کرد...

  • ۶۸,۳۲۲ بازدید
  • 3.7
    (55)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

ادویه ترشی

همزمان با از راه رسیدن فصل پاییز، کدبانوهای ایرانی برای درست کردن انواع ترشی‌های خانگی آستین بالا می‌زنند. انتخاب ادویه ترشی، یکی از مهم‌ترین عوامل در مزه ترشی است که کدبانوها باید توجه ویژه‌ای به آن بکنند. در واقع یکی از مزیت‌های ترشی خانگی به ترشی‌های دیگر این است که شما با توجه به ذائقه […]

  • ۹۱,۶۵۱ بازدید
  • 3.6
    (80)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

ترشی مخلوط گل کلم

ترشی گل کلم = سبزی های خرد شده و فلفل های تند را درون شیشه های مناسب قرار دهید و روی انها نمک و سرکه بریزید ، شیشه های ترشی ...

  • ۲۷۴,۲۸۹ بازدید
  • 3.7
    (448)
  • ۱۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه ترشی سیر

ترشی سیر = سیرها را چند ساعت در اب خیس کنید تا پوست ان راحت کنده شود ، پس از اینکه پوست سیرها را کندید بشوئید و بگذارید خشک شوند ...

  • ۲۰۷,۰۴۶ بازدید
  • 3.7
    (144)
  • ۱۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

ترشی فلفل دلمه ای

ترشی، یکی از بخش‌های جدایی‌ناپذیر سفره ما ایرانی‌هاست و حتی خوردن بعضی غذاها بدون ترشی برای ما دلچسب نیست. هفت بیجار و لیته از جمله ترشی‌های محبوب ایرانی هستند که بیشتر شما با طرز تهیه آن‌ها آشنا هستید. البته کدبانوهای ایرانی ترشی‌های متنوعی مثل ترشی کدوسبز، ترشی شلغم، ترشی پیاز سفید، ترشی گوجه سبز و […]

  • ۴۱,۸۴۱ بازدید
  • 3.4
    (12)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه ترشی بندری

ترشی بندری = فلفل های سبز را با کمی سرکه و نمک بجوشانید تا نرم شوند سپس تمرهندی را درون ظرفی گذاشته و مقداری سرکه روی آن بریزید و به طور کامل هم بزنید ...

  • ۱۵۳,۹۶۷ بازدید
  • 3.8
    (147)
  • ۹ دیدگاه
ترشی و شور:

آموزش اشپزی ایران کوک: ترشی مخلوط،ترشی لیته،ترشی بادمجان،ترشی کلم قرمز،ترشی سیر،ترشی انبه،ترشی لبو،ترشی گل کلم،ترشی تره،ترشی بندری،ترشی بادمجان درسته،ترشی پیاز،ترشی شور،ترشی بامیه،ترشی فلفل،ترشی گوجه فرنگی،ترشی قارچ،ترشی لیته سریع،ترشی بادمجان کبابی،ترشی پوَست لیمو