طرز تهیه ترشی بادمجان با روغن زیتون
ترشی بادمجان با روغن زیتون: این نوع ترشی بادمجان از ترشی های سنتی و قدیمی ایتالیاست که به بسیار خوش طعم و سالم است. این ترشی با روغن زیتون ...
- ۳۳,۷۲۵ بازدید
- ۱ دیدگاه
ترشی بادمجان با روغن زیتون: این نوع ترشی بادمجان از ترشی های سنتی و قدیمی ایتالیاست که به بسیار خوش طعم و سالم است. این ترشی با روغن زیتون ...
پودر سیر خانگی: پودر سیر سوای خواص فوق العاده ای که دارد جزو طعم دهنده های عالی در تهیه انواع غذاست. این ادویه با عطر و طعم خوبی...
پیتزا با نان تست آسانترین و سریعترین روش برای پخت یک پیتزای خوشمزه است. این دستور پخت ساده ترین نوعِ پیتزا با نان تست را به شما آموزش می دهد اما شما ...
ترشی هویج: هویج ها را بشویید. پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید. پیاز را نیز پوست بکنید و بصورت برش های نازک خرد کنید ...
طرز تهیه ترشی ذرت: گوجه ها را بشویید، پوست بکنید، دانه های آنها را خالی کنید و دور بریزید. سپس گوشت گوجه ها را به قطعات ریز خرد...
ترشی بادمجان شکم پر: بادمجان ها را بشویید و کلاهک آنها را بگیرید. لازم نیست سر بادمجان را کامل جدا کنید ، فقط قسمتهای اضافی آن را ببرید ...
ترشی بیور: قبل از هرچیز فلفل ها را خوب بشویید و آبکشی کنید. به کدام از بیورها یک سوزن بزنید تا سرکه به داخل فلفل ها نیز نفوذ کند و ...
ادویه کاجون: این ادویه خوش طعم در بسیاری غذاهای گوشتی و غیرگوشتی کاربرد دارد و طعم مطبوع آن هر غذایی را خوشطعم تر و دلپذیرتر میکند ...
سس پستوی کلم بروکلی: کلم بروکلی و برگ های ریحان را در غذاساز بریزید و خوب میکس کنید. سپس میوه درخت کاج یا گردو خرد شده را اضافه و ...
در طبخ بسیاری از غذاهای چینی از سس هویسین استفاده می شود همچنین برای باربیکیو کردن انواع گوشتها و کبابها این سس یکی از بهترین انتخابهای طرفداران طعم های خاص است ...
مربا شقاقل: شقاقل را بشوئید و دو روز در آب سرد خیس کنید. هر روز سه بار آب آن را تعویض کنید. پوست شقاقل را با چاقو پاک کنید...
برای ترد شدن مربا پوست هندوانه باید پوست را به مدت حدودا ده ساعت در آب آهک استراحت دهید؛ برای این کار آب و آهک را مخلوط کنید و پس از ته نشین شدن آهک...
در انتهای زمان پخت، آبلیمو را به مربا آناناس بیافزایید و پس از سرد شدن آن را در ظرف مناسب بریزید...
در یک تابه کره را روی حرارت ذوب کنید. آرد را اضافه و با کره کمی سرخ کنید ...
یک قابلمه ی آب و نمک را به جوش بیاورید. بروکلی ها را قطعه قطعه کنید و نخود فرنگی ها را در صورت تمایل نصف کنید. بروکلی را به قابلمه بیفزایید ...
کره را در کاسه ی بزرگی ریخته، آن را با یک قاشق چوبی بزنید تا کاملا کرمی و نرم شود. پنیر را ریز رنده کنید و...
ابتدا ماست غلیظ و پرچرب را با ارده مخلوط کنید و خوب هم بزنید. به دلخواه کمی آب لیمو اضافه کنید و ...
در بین سس های سفید، سس آلفردو یکی از خوش طعم ترین و پرکاربردترین ها است و موارد استفاده فراوانی دارد. مواد تشکیل دهنده...
مربای گل محمدی برای تمام ما نام آشنایی است و به جرات می توان آن را مختص ایران دانست. هر چند مربای گل محمدی در بیشتر مناطق...
کره درا در یک تابه روی حرارت ذوب کنید. هنگامی که داغ شد، پیاز رنده شده را درون ان بریزید تا ...
اگر برای مراسم و جشن های تولد خود دنبال غذایی هستید که هم میز را زیبا کند و هم خوشمزه باشد راتا انتخاب خیلی خوبیست، میتوانید چندین نوع راتا مثل راتا مرغ ، راتا ژامبون، راتا سبزیجات و … را درست کنید و در یک سینی بزرگ کنار هم بچینید . در این دستور، طرز […]
در یک کاسه خامه، مایونز، آبلیمو و نمک و شکر قهوه ای را خوب باهم مخلوط کنید ...
سیب زمینی ها را آبپز کنید و اجازه دهید تا خوب پخته شوند. سپس آنها را پوست بگیرید و ...
به تعداد نفرات تکه ای نان بردارید، مقداری کاهو و مقداری مایه سالادذرت و مرغ روی آن قرار دهید و در ظرف مورد نظر سرو کنید....
100 گرم از شکر را در قابلمه ای بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. 2 قاشق آب روی آن بریزید و ...
تخم مرغها را آبپز کنید تا کاملا سفت شوند. سینه مرغ را ریش ریش کنید. خیار شور ها را نیز بشوئید و ...
طرز تهیه سالاد پیاز: لوبیا سفید و قرمز را در زودپز بپزید و آبکش کنید ...
فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. بادمجانها را خوب بشوئید و با چنگال آنها را سوراخ سوراخ کنید ...
برای تهیه این ترشی می توانید از پوست لیمو ترش آب گرفته شده استفاده کنید. بدین ترتیب که ...
فر را تا دمای 170 درجه سانتی گراد گرم کنید. فلفل های دلمه ای را شسته و درون سینی فر قرار دهید ...