آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: فست فود

شیرین

طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ

کمتر کسی پیدا میشود که عاشق پیتزا نباشد. این غذای بین المللی که در بین ایرانی ها بسیار پرطرفدار است، انواع بسیاری دارد که یکی از آن ها پیتزا گوشت و قارچ است. در پیتزا قارچ و گوشت از هیچ گونه کالباس و یا سوسیسی استفاده نمی شود و برای همه بسیار مفید و مقوی […]

  • ۱۱۰,۶۱۸ بازدید
  • 3.5
    (110)
  • ۵ دیدگاه

الهام

طرز تهیه پیده گوشت

پیده غذای ترکی بسیار خوشمزه ای است که در ترکیه طرفداران زیادی دارد. اگر به ترکیه سفر کرده باشید، حتما این غذای خوش طعم را امتحان کرده اید و یا شاید نام آن را شنیده باشید. در ترکیه رستوران هایی فقط به تهیه این غذای لذیذ می پردازند. به این رستوران ها پیده سرا (Pide […]

  • ۶۱,۳۹۷ بازدید
  • 3.9
    (61)
  • ۰ دیدگاه

سمیه

طرز تهیه سوسیس خانگی ساده

در این مطلب در ابتدای کار شما را با علت های غیر مفید بودن سوسیس – از نوع بازاری- آشنا می کنیم که متاسفانه این روزها کودکان از جمله طرفداران...سوس

  • ۱۰۷,۶۱۹ بازدید
  • 3.8
    (113)
  • ۸ دیدگاه

سرآشپز بانو

پاستا پستو

پاستا پستو یکی از سالم ترین غذاهایی است که میتوانید برای خانواده تهیه کنید. سس پستو یک سس کاملاً گیاهی، مقوی و خوشمزه است. در طرز تهیه سس پستو دیده اید که این سس با برگ های ریحان، دانه های کاج، سیر، روغن زیتون و مقداری پنیر پارمزان تهیه میشود. اما در اینجا به جای […]

  • ۶۳,۲۳۷ بازدید
  • 3.9
    (32)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه ساندویچ مرغ پیتا

ساندویچ مرغ پیتا غذای سالم و سبکی مناسب شام است. البته آن را به عنوان میان وعده هم میتوانید مصرف کنید. در صورت استفاده از نان پیتای آماده باید احتیاط کنید چون این نان ها نازک هستند. شما میتوانید نان پیتا را خودتان طبق دستوری که قبلا گفته شده در فر  درست کنید. در طرز […]

  • ۱۷,۳۵۵ بازدید
  • 3.5
    (6)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

ساندویچ مرغ پنیری

ساندویچ مرغ پنیری غذایی جدید و خلاقانه است که تهیه اش زحمت زیادی ندارد و به خصوص برای شام عالی است. پس اگر با سؤال همیشگی «شام چی درست کنم؟» روبرو هستید، در خواندن این دستور ساندویچ مرغ تردید نکنید. کافی است سینه مرغ نصف شده را به روش معمول سوخاری کنید و بعد همراه […]

  • ۳۶,۸۸۸ بازدید
  • 3.9
    (20)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

لازانیا مرغ رولی

در لازانیا مرغ رولی از مخلوط مرغ، پیاز داغ و ذرت استفاده میشود که ترکیب بسیار خوشمزه ای است. علاوه بر این در تهیه سس بشامل روی لازانیا هم خلاقیتی به خرج داده شده.

  • ۲۳,۰۳۱ بازدید
  • 4
    (29)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کیک پیتزا

اگر عاشق پیتزا هستید این کیک مخصوص شماست. برای تهیه کیک پیتزا لایه های خمیر پیتزا، سس گوجه، پنیر و مواد دلخواه شما روی هم چیده و سپس در فر پخته میشوند. بعد از قرار گرفتن در فر پنیر ذوب شده و لایه ها را مثل کیکی چند لایه به هم میچسباند. این کیک پیتزا […]

  • ۷۴,۳۷۶ بازدید
  • 3.6
    (53)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

پاستا آلفردو

تهیه پاستا آلفردو سه مرحله اصلی دارد: 1- آماده کردن سس آلفردو؛ 2- پخت مرغ (البته میتوانید از مرغ بریان آماده استفاده کنید) ؛ 3- پخت پاستا. اگر از مرغ آماده استفاده کنید تهیه پاستا آلفردو زمان زیادی نیاز ندارد.

  • ۱۳۸,۱۳۹ بازدید
  • 4.1
    (81)
  • ۱۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

ماکارونی با کوفته مرغ

برای یک وعده غذای جدید و خوشمزه میتوانید سراغ ماکارونی با کوفته مرغ بروید. این غذا با استفاده از مایه ماکارونی آماده خیلی راحت و آسان تهیه میشود. برای طعم بهتر به کوفته مرغ، پنیر ریکوتا و سبزی خشک اضافه شده است.

  • ۹,۷۵۳ بازدید
  • 3.7
    (20)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه برگر بوقلمون

گوشت سینه بوقلمون چربی بسیار کمی دارد و جایگزین بسیار خوبی برای گوشت قرمز است. در ضمن از نظر طعم بیشتر از مرغ شبیه به گوشت قرمز است. برگر بوقلمون هم در برنامه غذایی شما تنوع ایجاد میکند و هم به دلیل استفاده از قارچ طعم و بافتی متفاوت و خوشمزه دارد.

  • ۱۳,۲۹۷ بازدید
  • 3.4
    (16)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

پاستا مرغ و قارچ خامه ای

پاستا مرغ و قارچ بسیار ساده و خوشمزه است و معمولاً بچه‌ها هم از آن استقبال می‌کنند. در ضمن بعد از ماندن در یخچال و دوباره گرم شدم پاستا مرغ و قارچ کیفیتش را حفظ می‌کند.

  • ۱۱۴,۴۴۴ بازدید
  • 4.1
    (80)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

پیتزا با نان باگت

پیتزا با نان باگت خیلی خیلی راحت است. فقط باید یک نان باگت (ترجیحاً پهن و بزرگ) را بردارید و به صورت عمودی نصف کنید. مواد پیتزا و پنیر را روی آن بریزید و بگذارید پیتزا در فر پخته شود.

  • ۵۲,۷۸۵ بازدید
  • 4.1
    (37)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه ساندویچ پیتزا

برای تهیه ساندویچ پیتزا هم از همین نوع نان‌های به هم چسبیده استفاده می‌شود. مواد داخل پیتزا شامل سس مارینارا، پنیر موزورلا و پپرونی است. روی نان‌ها هم مقداری کره مالیده می‌شود که باعث خواهد شد ساندویچ پیتزا نرم و عالی از آب در بیاید.

  • ۳۰,۶۱۹ بازدید
  • 3.5
    (30)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

ساندویچ سبزیجات با سس مایونز

ساندویچ سبزیجات یکی از آن غذاهای سبکی است که حسابی در فصل تابستان می‌چسبند. برای تهیه این ساندویچ، روشن کردن گاز ضرورتی ندارد. همه سبزیجات خام هستند و نان را هم می‌توانید به صورت تست نشده استفاده کنید یا آن را در توستر یا ساندویچ‌ساز برشته کنید.

  • ۱۸,۵۵۵ بازدید
  • 3.2
    (12)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

پاستای آلفردوی گل کلم

سس آلفردو یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین سس‌های پاستا در جهان است که در ایران هم طرفداران زیادی پیدا کرده است. اما این سس طبیعتاً چربی زیادی دارد چون با خامه تهیه می‌شود. پاستای آلفردوی گل کلم با سسی تهیه می‌شود که مانند آلفردو سفید، غلیظ و خوش طعم است اما چربی و کالری خیلی خیلی کمتری دارد. این سس از مخلوط سیر و پیاز داغ، گل کلم و شیر تهیه می‌شود.

  • ۸,۶۶۰ بازدید
  • 3.6
    (15)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

ساندویچ استیک با سس سیر

ساندویچ استیک از آن غذاهای آسانی است که اکثر افراد آن را می‌پسندند. سس مایونز سیر هم خیلی خیلی راحت تهیه می‌شود و طعمی عالی به ساندویچ استیک می‌دهد. فقط کافی است سیر با مایونز مخلوط شود و در یخچال قرار بگیرد تا خنک بماند.

  • ۱۰,۶۴۹ بازدید
  • 4.5
    (14)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک ماکارونی و پنیر

کیک ماکارونی پنیر ایده جالبی است که می‌توان آن را شکل دیگری از مک اند چیز دانست. این بار ماکارونی و پنیر با مقداری کالباس بیکن و پیاز سرخ شده مخلوط می‌شوند و در قالب فلزی به شکل کیک پخته می‌شوند. چیزی که بیشتر از همه طعم کیک ماکارونی و پنیر را تعیین می‌کند نوع پنیر است.

  • ۲۲,۳۵۵ بازدید
  • 3.8
    (23)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

تست تخم مرغ هم زده

ست تخم مرغ یک روز عالی را برای شما تضمین می‌کند. نان ترد کره‌‌ای همراه با تخم مرغ هم زده (scrambled egg) حرف ندارد. اما رمز داشتن یک تخم مرغ عالی برای تست چیست؟ پنیر فتا.

  • ۱۱,۲۳۶ بازدید
  • 4.6
    (9)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

ماکارونی بادمجان

ماکارونی بادمجان یکی از ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین غذاهای گیاهی است که می‌توانید در فصل تابستان تهیه کنید. فقط باید بادمجان خرد شده را خرد کنید و همراه با سیر، گوجه و زیتون نگینی شده تفت بدهید. تا همین جا سس ماکارونی شما آماده است.

  • ۲۴,۶۹۷ بازدید
  • 3.9
    (21)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

لازانیای گوشت و بادمجان

لازانیای گوشت و بادجان بر خلاف خیلی از دیگر انواع لازانیا مقدار کمی پنیر دارد و در آن از کره و کلاً از سس بشامل استفاده نشده است. این باعث می‌شود لازانیا کمی سبک‌تر باشد

  • ۱۸,۴۹۸ بازدید
  • 3.9
    (10)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

ساندویچ سالاد مرغ

ساندویچ سالاد مرغ ترکیب خوشمزه‌ای است که از سینه مرغ پخته شده و یک سس ویژه تهیه می‌شود. برای تهیه سالاد مرغ، اول مرغ با لیمو ترش و ترخون پخته می‌شود و ضمن پخته شدن با این مواد بوی زهم از بین می‌رود مرغ کمی طعم دار می‌شود. سپس مرغ در سس مخصوص غوطه ور می‌شود.

  • ۱۶۵,۲۰۹ بازدید
  • 3.6
    (215)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

پاستا پنه پنیری

پاستا پنه پنیری بدون استفاده از هیچ گوشتی تهیه می‌شود. سس این پاستا با استفاده از پنیر بلوچیز (پنیری فرانسوی با رگه‌های آبی)، شیر و کمی کره تهیه می‌شود. دو ماده دیگری که هم طعم پاستا پنه پنیری را بسیار لذتبخش تر می‌کنند و هم خاصیت آن را بیشتر می‌کنند، مغز گردو و برگ اسفناج هستند

  • ۱۴,۴۱۲ بازدید
  • 4.2
    (11)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

پاستا با میگو

پاستا با میگو ترکیبی است از پاستای محبوب و خوشمزه و میگوی سالم و هیجان انگیز. در ضمن این ترکیب فوق‌العاده با سسی همراه خواهد شد که طعمی عالی به آن می‌دهد.

  • ۱۱,۹۴۲ بازدید
  • 3.8
    (8)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه ساندویچ گوشت و قارچ

ساندویچ گوشت و قارچ یا نان شکم پر گوشت و قارچ در واقع یک نان باگت است که از گوشت و قارچ پخته و پنیر و چند ماده دیگر پر شده، داخل فویل پیچیده و در فر پخته شده است. بعد از خارج شدن ساندویچ گوشت و قارچ از فر، به صورت ورقه ورقه بریده و سرو می‌شود.

  • ۳۶,۳۰۲ بازدید
  • 4.3
    (47)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

لازانیا با پاستا فرمی

لازانیا از غذاهای ایتالیایی است که در بین مردم همه ملل محبوبیت پیدا کرده است. لازانیا با پاستا فرمی هم از این قضیه مستثنا نیست چون همان طعم و رنگ را دارد. تنها تفاوت آن این است که برای تهیه لازانیا با پاستا فرمی دیگر نیازی به پاستاهای ورقه‌ای نیست.

  • ۲۸,۳۴۹ بازدید
  • 4.3
    (30)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

پاستای لینگوئینی مرغ و ژامبون

لینگوئینی نوعی از پاستاست که شکل آن مانند پاستا فتوچینی است اما کمی باریک‌تر است. البته برای تهیه این غذای خوشمزه می‌توانید از ماکارونی رشته‌ای معمولی هم استفاده کنید. سس این پاستا در چند مرحله تهیه می‌شود. در مرحله اول ژامبون سرخ می‌شود، بعد از آن مرغ و بعد هم بروکلی با شیر و پنیر پخته می‌شود.

  • ۱۷,۱۴۵ بازدید
  • 3.9
    (31)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

پاستای مرغ و قارچ دو نفره

پاستای مرغ و قارچ دو نفره به سرعت و به راحتی تهیه می شود و بسیار خوشمزه است. سرخ شدن قارچ و مرغ در مخلوط کره و اسفناج به پاستا طعم بسیار خوبی می دهد و در پایان پنیر خامه ای طعم فوق العاده این غذا را تکمیل می کند.

  • ۲۷,۶۸۹ بازدید
  • 4.3
    (42)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

پیتزای تخم مرغ ایتالیایی

پیتزای تخم مرغ، غذایی آسان است. کافی است خمیر را طبق دستور ارائه شده تهیه کنید. روی آن پنیر و سبزیجات را بپاشید و پس از ۵ دقیقه در فر، تخم مرغ ها را روی آنها اضافه کنید.

  • ۱۳,۶۷۵ بازدید
  • 3.7
    (26)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

پاستا پنه با سس لبو

پاستا پنه با سس لبو یک ماجراجویی خوشمزه و خوشرنگ برای ذائقه های جسور است. رنگ طبیعی و قرمز لبو ظاهری فوق العاده جذاب به این پاستا می دهد که هر کسی را ...

  • ۹,۸۲۵ بازدید
  • 4.5
    (20)
  • ۰ دیدگاه