کمتر کسی پیدا میشود که عاشق پیتزا نباشد. این غذای بین المللی که در بین ایرانی ها بسیار پرطرفدار است، انواع بسیاری دارد که یکی از آن ها پیتزا گوشت و قارچ است. در پیتزا قارچ و گوشت از هیچ گونه کالباس و یا سوسیسی استفاده نمی شود و برای همه بسیار مفید و مقوی […]
پیده غذای ترکی بسیار خوشمزه ای است که در ترکیه طرفداران زیادی دارد. اگر به ترکیه سفر کرده باشید، حتما این غذای خوش طعم را امتحان کرده اید و یا شاید نام آن را شنیده باشید. در ترکیه رستوران هایی فقط به تهیه این غذای لذیذ می پردازند. به این رستوران ها پیده سرا (Pide […]
در این مطلب در ابتدای کار شما را با علت های غیر مفید بودن سوسیس – از نوع بازاری- آشنا می کنیم که متاسفانه این روزها کودکان از جمله طرفداران...سوس
پاستا پستو یکی از سالم ترین غذاهایی است که میتوانید برای خانواده تهیه کنید. سس پستو یک سس کاملاً گیاهی، مقوی و خوشمزه است. در طرز تهیه سس پستو دیده اید که این سس با برگ های ریحان، دانه های کاج، سیر، روغن زیتون و مقداری پنیر پارمزان تهیه میشود. اما در اینجا به جای […]
ساندویچ مرغ پیتا غذای سالم و سبکی مناسب شام است. البته آن را به عنوان میان وعده هم میتوانید مصرف کنید. در صورت استفاده از نان پیتای آماده باید احتیاط کنید چون این نان ها نازک هستند. شما میتوانید نان پیتا را خودتان طبق دستوری که قبلا گفته شده در فر درست کنید. در طرز […]
ساندویچ مرغ پنیری غذایی جدید و خلاقانه است که تهیه اش زحمت زیادی ندارد و به خصوص برای شام عالی است. پس اگر با سؤال همیشگی «شام چی درست کنم؟» روبرو هستید، در خواندن این دستور ساندویچ مرغ تردید نکنید. کافی است سینه مرغ نصف شده را به روش معمول سوخاری کنید و بعد همراه […]
در لازانیا مرغ رولی از مخلوط مرغ، پیاز داغ و ذرت استفاده میشود که ترکیب بسیار خوشمزه ای است. علاوه بر این در تهیه سس بشامل روی لازانیا هم خلاقیتی به خرج داده شده.
اگر عاشق پیتزا هستید این کیک مخصوص شماست. برای تهیه کیک پیتزا لایه های خمیر پیتزا، سس گوجه، پنیر و مواد دلخواه شما روی هم چیده و سپس در فر پخته میشوند. بعد از قرار گرفتن در فر پنیر ذوب شده و لایه ها را مثل کیکی چند لایه به هم میچسباند. این کیک پیتزا […]
تهیه پاستا آلفردو سه مرحله اصلی دارد: 1- آماده کردن سس آلفردو؛ 2- پخت مرغ (البته میتوانید از مرغ بریان آماده استفاده کنید) ؛ 3- پخت پاستا. اگر از مرغ آماده استفاده کنید تهیه پاستا آلفردو زمان زیادی نیاز ندارد.
برای یک وعده غذای جدید و خوشمزه میتوانید سراغ ماکارونی با کوفته مرغ بروید. این غذا با استفاده از مایه ماکارونی آماده خیلی راحت و آسان تهیه میشود. برای طعم بهتر به کوفته مرغ، پنیر ریکوتا و سبزی خشک اضافه شده است.
گوشت سینه بوقلمون چربی بسیار کمی دارد و جایگزین بسیار خوبی برای گوشت قرمز است. در ضمن از نظر طعم بیشتر از مرغ شبیه به گوشت قرمز است. برگر بوقلمون هم در برنامه غذایی شما تنوع ایجاد میکند و هم به دلیل استفاده از قارچ طعم و بافتی متفاوت و خوشمزه دارد.
پاستا مرغ و قارچ بسیار ساده و خوشمزه است و معمولاً بچهها هم از آن استقبال میکنند. در ضمن بعد از ماندن در یخچال و دوباره گرم شدم پاستا مرغ و قارچ کیفیتش را حفظ میکند.
پیتزا با نان باگت خیلی خیلی راحت است. فقط باید یک نان باگت (ترجیحاً پهن و بزرگ) را بردارید و به صورت عمودی نصف کنید. مواد پیتزا و پنیر را روی آن بریزید و بگذارید پیتزا در فر پخته شود.
برای تهیه ساندویچ پیتزا هم از همین نوع نانهای به هم چسبیده استفاده میشود. مواد داخل پیتزا شامل سس مارینارا، پنیر موزورلا و پپرونی است. روی نانها هم مقداری کره مالیده میشود که باعث خواهد شد ساندویچ پیتزا نرم و عالی از آب در بیاید.
ساندویچ سبزیجات یکی از آن غذاهای سبکی است که حسابی در فصل تابستان میچسبند. برای تهیه این ساندویچ، روشن کردن گاز ضرورتی ندارد. همه سبزیجات خام هستند و نان را هم میتوانید به صورت تست نشده استفاده کنید یا آن را در توستر یا ساندویچساز برشته کنید.
سس آلفردو یکی از محبوبترین و خوشمزهترین سسهای پاستا در جهان است که در ایران هم طرفداران زیادی پیدا کرده است. اما این سس طبیعتاً چربی زیادی دارد چون با خامه تهیه میشود. پاستای آلفردوی گل کلم با سسی تهیه میشود که مانند آلفردو سفید، غلیظ و خوش طعم است اما چربی و کالری خیلی خیلی کمتری دارد. این سس از مخلوط سیر و پیاز داغ، گل کلم و شیر تهیه میشود.
ساندویچ استیک از آن غذاهای آسانی است که اکثر افراد آن را میپسندند. سس مایونز سیر هم خیلی خیلی راحت تهیه میشود و طعمی عالی به ساندویچ استیک میدهد. فقط کافی است سیر با مایونز مخلوط شود و در یخچال قرار بگیرد تا خنک بماند.
کیک ماکارونی پنیر ایده جالبی است که میتوان آن را شکل دیگری از مک اند چیز دانست. این بار ماکارونی و پنیر با مقداری کالباس بیکن و پیاز سرخ شده مخلوط میشوند و در قالب فلزی به شکل کیک پخته میشوند. چیزی که بیشتر از همه طعم کیک ماکارونی و پنیر را تعیین میکند نوع پنیر است.
ست تخم مرغ یک روز عالی را برای شما تضمین میکند. نان ترد کرهای همراه با تخم مرغ هم زده (scrambled egg) حرف ندارد. اما رمز داشتن یک تخم مرغ عالی برای تست چیست؟ پنیر فتا.
ماکارونی بادمجان یکی از سادهترین و خوشمزهترین غذاهای گیاهی است که میتوانید در فصل تابستان تهیه کنید. فقط باید بادمجان خرد شده را خرد کنید و همراه با سیر، گوجه و زیتون نگینی شده تفت بدهید. تا همین جا سس ماکارونی شما آماده است.
لازانیای گوشت و بادجان بر خلاف خیلی از دیگر انواع لازانیا مقدار کمی پنیر دارد و در آن از کره و کلاً از سس بشامل استفاده نشده است. این باعث میشود لازانیا کمی سبکتر باشد
ساندویچ سالاد مرغ ترکیب خوشمزهای است که از سینه مرغ پخته شده و یک سس ویژه تهیه میشود. برای تهیه سالاد مرغ، اول مرغ با لیمو ترش و ترخون پخته میشود و ضمن پخته شدن با این مواد بوی زهم از بین میرود مرغ کمی طعم دار میشود. سپس مرغ در سس مخصوص غوطه ور میشود.
پاستا پنه پنیری بدون استفاده از هیچ گوشتی تهیه میشود. سس این پاستا با استفاده از پنیر بلوچیز (پنیری فرانسوی با رگههای آبی)، شیر و کمی کره تهیه میشود. دو ماده دیگری که هم طعم پاستا پنه پنیری را بسیار لذتبخش تر میکنند و هم خاصیت آن را بیشتر میکنند، مغز گردو و برگ اسفناج هستند
پاستا با میگو ترکیبی است از پاستای محبوب و خوشمزه و میگوی سالم و هیجان انگیز. در ضمن این ترکیب فوقالعاده با سسی همراه خواهد شد که طعمی عالی به آن میدهد.
ساندویچ گوشت و قارچ یا نان شکم پر گوشت و قارچ در واقع یک نان باگت است که از گوشت و قارچ پخته و پنیر و چند ماده دیگر پر شده، داخل فویل پیچیده و در فر پخته شده است. بعد از خارج شدن ساندویچ گوشت و قارچ از فر، به صورت ورقه ورقه بریده و سرو میشود.
لازانیا از غذاهای ایتالیایی است که در بین مردم همه ملل محبوبیت پیدا کرده است. لازانیا با پاستا فرمی هم از این قضیه مستثنا نیست چون همان طعم و رنگ را دارد. تنها تفاوت آن این است که برای تهیه لازانیا با پاستا فرمی دیگر نیازی به پاستاهای ورقهای نیست.
لینگوئینی نوعی از پاستاست که شکل آن مانند پاستا فتوچینی است اما کمی باریکتر است. البته برای تهیه این غذای خوشمزه میتوانید از ماکارونی رشتهای معمولی هم استفاده کنید. سس این پاستا در چند مرحله تهیه میشود. در مرحله اول ژامبون سرخ میشود، بعد از آن مرغ و بعد هم بروکلی با شیر و پنیر پخته میشود.
پاستای مرغ و قارچ دو نفره به سرعت و به راحتی تهیه می شود و بسیار خوشمزه است. سرخ شدن قارچ و مرغ در مخلوط کره و اسفناج به پاستا طعم بسیار خوبی می دهد و در پایان پنیر خامه ای طعم فوق العاده این غذا را تکمیل می کند.
پیتزای تخم مرغ، غذایی آسان است. کافی است خمیر را طبق دستور ارائه شده تهیه کنید. روی آن پنیر و سبزیجات را بپاشید و پس از ۵ دقیقه در فر، تخم مرغ ها را روی آنها اضافه کنید.
پاستا پنه با سس لبو یک ماجراجویی خوشمزه و خوشرنگ برای ذائقه های جسور است. رنگ طبیعی و قرمز لبو ظاهری فوق العاده جذاب به این پاستا می دهد که هر کسی را ...